Connect with us

A-Z NEWS

AUDIENȚE TV Tigrii au reușit o victorie care i-a ridicat până la cer. Survivir, lider absolut!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Săptămâna trecută, Vulturii au reușit trei victorii consecutive și le-au arătat adversarilor că nu mai e loc de nicio greșeală! Motivați, dornici să rupă seria de eșecuri, Tigrii au încercat să uite că din cauza ploii nu au dormit și nu s-au hrănit și au intrat pe traseu cu victoria în gând și-n suflet. Aseară, echipele au oferit o nouă seară de spectacol!

Ocazia de a se bucura de o aventură unică, cea de a zbura cu paramotoroul și de a avea parte de un picnic încărcat cu multă mâncare, i-a făcut pe cei 10 concurenți rămași în joc să lupte cu îndârjire. De această dată, fără mari emoții, Tigrii au câștigat! ”Am zburat înaintea Vulturilor! Așa a fost să fie, să câștigăm cea mai tare recompensă”, a declarat TJ fericit. De cealaltă parte, Alex Delea a admis că nu a fost deloc o zi bună: ”m-am simțit legat și de mâini și de picioare. Mi-am dorit atât de mult să câștig, că nu mi-a ieșit nimic”.

Seara s-a încheiat cu un nou mini game! Lăsând deoparte tensiunile de pe traseu, echipele și-au găsit starea de bine și au jucat Tabu. Surpriza a fost că scorul a ajuns la 4-4… deci la o ștafetă a cuvintelor și a râsetelor. Vulturii au reușit să câștige până la urmă, având șansa de a se bucura de o masă de seară mult așteptată.

Ediția Survivor România a fost lider de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:00. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.3 puncte de rating și 18.1% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1 care a avut 5.8 puncte de audiență și 16.6% cotă de piață. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au urmărit emisia, iar în minutul de aur, la ora 21:49, peste 1.7 milioane de telespectatori și-au încheiat duminica cu ochii pe PRO TV.

Au mâncat, s-au bucurat, dar acum trebuie să meargă mai departe! În această seară, cele două echipe trebuie să dea totul pentru a câștiga Jocul care face diferența: cel pentru Imunitate. O echipă va pierde un concurent, în timp ce alta își va asigura un Consiliu în liniște. Au mai rămas doar câteva ore până la Survivor!

Survivor: Extrashow revine pe VOYO, la finalul emisiunii de pe TV! Zanni o va avea și astăzi alături pe Alexandra Duli pentru a continua discuțiile început ieri!

Advertisement

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO!

top-shop.ro%20
Trending