Connect with us

A-Z NEWS

AUDIENȚE TV Vulturii au câștigat Recompensa. Survivior, lider de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

A trecut și 1 Mai! O nouă zi de sărbătoare în care concurenții ajunși în această etapă a competiției s-au aflat departe de casă, de familie și prieteni. În mod obișnuit, ar fi fost o zi în care și-ar fi făcut planuri de distracție, însă în acest an și-au făcut strategii prin care să învingă la primul joc al săptămânii de Survivor România! Vulturii și Tigrii continuă lupta în cea mai mare provocare a vieții lor.

Jocul de Recompensă a început cu aflarea mizei importante a serii: echipa câștigătoare ar fi avut șansa de a avea o masă ca acasă cu mici și bere! Mânați de gândul că ar putea simți, chiar și pentru puțin timp, sentimentul că viața lor nu s-a schimbat atât de mult, membrii celor două triburi au dat tot ce aveau mai bun și au ajuns la cea de-a șaptea ștafetă, după ce Ionuț l-a învins pe Marian la scorul de 9-8 pentru Vulturi. La ștafetă au intrat Blaze și Ionuț Popa, concurenții considerați de colegi cei mai buni la proba încheiată. Victoria i-a aparținut, fără mari emoții, lui Blaze, așa că Vulturii au câștigat!

Înfrângerea a spulberat liniștea Tigrilor! Mari a ținut să spună că: ”ar trebui să fim supărați că pierdem”, în timp ce Alex Nedelcu a considerat că el era mai bine pregătit pentru lupta finală, în locul lui Ionuț și a subliniat că simte că al său coleg nu mai dă totul: ”Mă enervează că zice mereu: asta e”.

Ediția Survivor România a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:00 – 22:55. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.0 puncte de rating și 20.2% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1, care a avut 6.5 puncte de audiență și 18.9% cotă de piață. De-a lungul difuzării, peste 1.4 milioane de români au urmărit Survivor, iar în minutul de aur, la ora 22:01, aproape 1.9 milioane de telespectatori au sărbătorit 1 Mai alături de cele două triburi.

Nu e loc de pauză! Astăzi, de la ora 20:30, echipele se întorc pe traseu. E momentul să lupte pentru locul în competiție, așa că jocul pentru Imunitate este esențial. Cine va câștiga, dar și care vor fi concurenții care vor putea face nominalizări, aflăm în doar câteva ore.

Survivor: Extrashow revine pe VOYO, la finalul emisiunii de pe TV! Ca în fiecare seară, Zanni este pregătit să comenteze alături de invitatul său cele mai tari momente.  

Advertisement

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO!

top-shop.ro%20
Trending