Connect with us

Radio

„Banii sau valiza” – Virgin Radio Romania Breakfast revine cu un nou concurs de neratat!

Published

on

Foto Credit: Virgin Radio

Advertisement

După succesul concursurilor „Triple Play” și „Dispari în 60 de secunde”, Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae aduce un nou concurs – „Banii sau Valiza”!

Advertisement

Vine vara, iar noi vă pregătim pentru vacanță! Distracție primești în fiecare zi de la Virgin Radio Romania, dar în perioada 09.05.2022 – 15.07.2022 îți pregătim și valiza! Nu știm ce e în ea – nici voi, nici noi. Pot fi vouchere de cumpărături sau unul dintre celelalte premii pregătite pentru voi: electrocasnice, smartwach-uri sau telefoane.  

Advertisement

Mecanismul este, din nou, foarte simplu: vor exista 50 de valize în studio-ul Virgin Radio Romania, fiecare conținând un premiu secret. Primul ascultător care sună la 0734.666.000 și intră în direct imediat după ce matinalii (Andrei Niculae și Veronica Trandafir) au dat semnalul de concurs, își poate alege una dintre valizele cu premii surpriză.  

Advertisement

Înainte de a i se acorda premiul, realizatorii emisiunii Virgin Radio Romania Breakfast îi vor face o contraofertă în bani în schimbul premiului din valiză. Această sumă de bani poate fi mai mare, egală sau mai mică cu valoarea în bani a premiului din valiza aleasă de câștigător. 

Ascultătorul care a sunat primul și a intrat în direct în cadrul matinalului de la Virgin Radio Romania trebuie sa aleagă: merge pe mâna necunoscutului, riscă și alege valiza cu orice ar fi în ea sau acceptă suma de bani propusă de noi, aici pe loc, în schimbul valizei. 

Advertisement

Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae se aude de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00 – doar la Virgin Radio Romania! 

Advertisement

Virgin Radio Romania s-a lansat în ianuarie 2017 și face parte din același trust media cu Europa FM și One World Radio. Este un post național de radio cu acoperire în majoritatea orașelor țării și se diferențiază printr-o abordare neconvențională, autentică și foarte creativă, difuzând 24/7 hip-hop, trap și new music.

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending