Connect with us

UTILE

Canapele extensibile din magazinul de  mobilier si mobila ACAJU

Published

on

Din magazinul online de mobilier si mobila ACAJU poţi cumpăra canapele extensibile pentru odihnă și somn. Catalogul magazinului online conține un număr mare de canapele extensibile, la preturi care încântă clienții. Aceste piese de mobilier se transformă rapid și ușor din starea şezut in starea pat pentru dormit. În același timp, costul unui astfel de produs este semnificativ mai mic decât cel al unei canapele și un pat separat. Canapeaua este un mobilier foarte practic, perfect pentru o garsoniera compacta, combinând funcțiile unei canapele și ale unui pat. Poţi alege un astfel de mobilier indiferent de gustul de design, deoarece mobilierul si mobila din magazinul online acaju.ro este in diverse forme si culori pentru toată lumea. 

 

La fabricarea canapelelor extensibile, producătorii au ţinut cont de specificul practic casnic.  Din catalogul online poţi alege mult mai uşor, deoarece, canapelele extensibile sunt prezentate in diferite culori, tipuri de ţesături, design etc. Poți cumpăra o canapea extensibilă, in funcţie de preţ, calitate și confortul corespunzător ție. Accesează site-ul magazinului online acaju.ro și selectează produsul dorit care îți va satisface pe deplin toate cerințele. Mobilierul pliabil a devenit popular datorită stilului său practic. Dimensiunile sale mici sunt combinate cu funcționalitatea și comoditatea. Dacă vrei să ai un pat confortabil și să menţii la maxim spațiul liber în apartament, ar trebui să cumperi canapele extensibile.

Pentru somn zilnic

Dacă obişnuieşti să dormi ziua, pentru tine, este mai bine să alegi mecanisme de transformare care să ofere o suprafață moale, uniformă. Pentru a cumpăra o canapea cu adevărat ieftină și confortabilă, ar trebui să te uiți la modelele carte, eurobook și click-clak. Sunt ușor de utilizat și de încredere – spatele este coborât cu o singura lovitură a încheieturii, deci nu sunt necesare acțiuni complicate din partea ta. Prețurile pentru o canapea extensibilă tip acordeon, pot fi puțin mai mari. Prețurile sunt justificate de avantajele proiectării. Mecanismul de derulare îți permite să obții un pat chiar mare, fără cavități și denivelări. Dacă preferi modelele de colț, optează pentru canapele extensibile. Sunt potrivite atât pentru odihnă nocturnă, cât și pentru discuții cu prietenii în timpul zilei.

Advertisement

Pentru oaspeți

Dacă patul va fi amenajat doar ocazional, merită să dai preferință modelelor mai ușoare și mai accesibile. Pentru utilizare temporară, poți cumpăra o canapea extensibilă tip franțuzească sau tip americană. Ambele modele sunt construite pe baza structurilor metalice durabile. În prima versiune, patul este așezat din mai multe secțiuni, iar în a doua – se ridică și se rostogolește înainte.

Pentru oaspeți, ai putea achiziționa o canapea extensibilă de zi, ieftină. Se desfășoară paralel cu peretele, perna se deplasează în lateral, iar secțiunea laterală cu cotieră este coborâtă, închizând deschiderea.

Caracteristici de proiectare

Atunci când alegi mobilier tapițat, acordă atenție materialelor utilizate. La umplerea canapelelor extensibile cel mai ades, se utilizează blocuri de arcuri rigide, poliuretan dens, latex hidroalergenic hidrofug, holofibra durabilă, moale și plăcută la atingere. Pielea autentică și artificială arată excelent în orice interior, dar poate fi alunecoasă. Catifeaua este durabilă, dar puțin mai dură la atingere. Cea mai bună opțiune pentru somnul zilnic sunt țesăturile moi naturale – velur, jacquard și lână.

Advertisement
top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending