Connect with us

Muzica

Când două generații își unesc creativitatea, se lasă cu trap pe ritmuri balcanice! Boby și coZma tocmai au lansat piesa „Buzele”!


coZma, la doar 15 ani a făcut vara și mai fierbinte decât era, cu o piesă inedită în colaborare cu Boby. De mic copil, acesta cânta prin casă, iar peste câțiva ani, părinții s-au decis că are tot ce este nevoie pentru a ajunge unul dintre cei mai mari artiști. Susținut de părinții săi, împreună cu profesoara de canto și de întreaga echipă Balkanika Records, acesta a lansat prima lui piesă asupra căreia Boby și-a pus amprenta, cu ritmul balcanic de neconfundat.

„Compunerea versurilor a fost foarte ușoară și rapidă, iar apoi prin colaborarea cu Marius China, care este unul dintre cei mai buni manageri, am tras piesa în studio cu Ralflo, care are un simț al umorului deosebit și cu care m-am împrietenit foarte bine” spune coZma. Filmarea videoclipului a fost adevărata provocare pentru artist, deoarece este prima dată când apare în fața camerei, dar, împrietenindu-se cu băieții de la filmări în frunte cu Claudiu Stan, a reușit să își piardă emoțiile și să ducă totul la bun sfârșit ca un adevărat profesionist.

Boby și-a găsit inspirația pentru această piesă de la primul pas făcut în studioul lui Ralflo, fiind invitat de către cei doi artiști care lucrau deja la această piesă, să înregistreze refrenul. După ce a compus linia melodică și textul refrenului, totul a decurs foarte natural și ușor, descriind colaborarea cu coZma ca fiind una foarte frumoasă, deoarece acesta spune despre coZma că este un copil foarte talentat care promite mult. „Mie îmi place să fiu un deschizător de drumuri, ca să zic așa, pentru generația aceasta nouă. Îmi doream de foarte mult timp să îmbin ritmurile balcanice cu puțin trap, pentru că mi s-a părut mereu o idee foarte interesantă, iar acum, datorită colaborării cu coZma s-a întâmplat asta, așa că sper să fie de bun augur” spune Boby.

Legătura artiștilor este una deosebită, Boby având numai cuvinte de laudă despre coZma, părându-i-se fabulos faptul că acesta își scrie singur textele și liniile melodice și descriindu-l ca fiind un artist foarte talentat cu care îi face plăcere să lucreze și cu care își dorește să colaboreze și pe viitor.

Pe viitor, coZma intenționează să lanseze foarte multe surprize muzicale, având deja scrise mai multe piese. Acestea își dorește să ajungă un nume cunoscut în muzică și își dorește să colaboreze cu cei mai mari artiști din România și după hitul cu care acesta își începe cariera, putem spune că nimic nu îi va sta în cale.

Boby, transmite ascultătorilor săi multe mulțumiri pentru susținerea de care au dat și dau dovadă în continuare, pentru că datorită lor este plăcută muzica lui și datorită lor poate face asta în continuare. „Îi iubesc foarte mult și le mulțumesc din suflet pentru tot!”

Piesa a fost produsă în studiourile Balkanika Records.

top-shop.ro%20

Muzica

Luis Gabriel a lansat videolipul piesei „Vreau să rămâi”, inspirată de povestea sa de dragoste! „Trăiesc un sentiment foarte mare de iubire”


Îndrăgitul solist Luis Gabriel a lansat o nouă piesă „Vreau să rămâi”, însoțită și de un videoclip pe măsură , o declarație de dragoste pe note muzicale, pe stilul vechi, asupra căruia artistul și-a pus amprenta inconfundabilă.

Povestea acestei piese este despre iubirea necondiționată și pură, pe care oricine visează să o dobândească, dar mai ales despre aprecierea omului iubit pe care îl ai alături. Versurile vorbesc despre cele mai de preț lucruri pe care le poți oferi persoanei iubite și anume afecțiunea și timpul, pentru că acestea sunt cele mai frumoase cadouri, deoarece lucrurile materiale ajung la un final, dar iubirea este veșnică. „Am avut un sentiment foarte frumos când am cântat această piesă, deoarece trăiesc un sentiment foarte mare de iubire și este normal să îmi exprim dragostea față de soția mea prin melodii” spune Luis.

Stilul caracteristic al artistului este deja bine cunoscut de fanii săi, încă de primul hit lansat și anume „Toate Diamantele” care a strâns nu mai puțin de 120 de milioane de vizualizări pe YouTube într-un singur an. În legătură cu această piesă, artistul ne spune că înseamnă foarte mult pentru el, deoarece este asemănătoare cu piesele pe care le ascultam atunci când era mic, fiind făcută în stilul vechi al manelelor.

Artistul le pregătește fanilor multe surprize muzicale, colaborări inedite și multe piese cu povești minunate, având ca și mesaj pentru ascultători să își iubească foarte mult persoana de lângă ei. „Am văzut că încet, iubirea, se pierde în lumea aceasta și ăsta este cel mai rău lucru. Iubirea este fără de sfârșit și este cea mai importantă, pentru că prin iubire trăiești momente pe care nu le poți cumpăra cu nimic altceva” spune Luis. Piesa a fost produsă în studiourile Balkanika Records.

Follow Luis Gabriel: Facebook: https://www.facebook.com/LuisGabrielM... Instagram: https://www.instagram.com/luisgabriel...

Balkanika TV Online: FB: https://www.facebook.com/BalkanikaRec... SITE: http://balkanikarecords.ro Instagram: https://instagram.com/balkanikarecords 

top-shop.ro%20

Continue Reading

Muzica

Luis Gabriel se transformă în „Vagabond” în noul său videoclip


Împreună cu Balkanika Records solistul a lansat o mulțime de piese cuminți, pe placul fanilor săi. Dar iată că a venit momentul ca Luis Gabriel să scoată și o melodie care să fie cu totul altceva decât cu ce ne-a obișnuit pînă acum îndrăgitul solist. Așa că vă invităm să urmăriți cel mai fresh videoclip al indrăgitului interpret.

Luis Gabriel pare că a găsit cheia succesului însă după ce a lansat piese ca „Vara” sau „Lalele” iată că se transformă în băiatul rău. Sau cel puțîn așa lasă să se înțeleagă din noul videoclip la piesa „Vagabond”. Pentru această melodie muzica a fost făcută de Midas MNL, la fel și versurile și instrumentalul. Videoclipul a fost filmat peste hotare și regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment) iar solistul se transformă într-un tip care fură mai multe inimi ale unor femei sexy și foarte apetisante. Dar in realitate solistul nu este asa. Pentru cei care nu știu Luis Gabriel are o relație serioasă cu Haziran, solista care îl va face tată vara aceasta. Solistul este din cale afară de fericit și abia așteaptă să își cunoască bebelușul și să îl strângă în brațe!

“Cu sarcina este totul OK! Soția mea va naște pe 28 iunie, suntem aici, împreună, și suntem nerăbdători să savurăm acest moment unic din viața noastră!”, a mărturisit Luis Gabriel la un moment dat îndrăgitul solist.

top-shop.ro%20

Continue Reading

Entertainment

DJ Project, lansează un nou single – Iubirea Mea – alături de Ana Baniciu

Foto credit : Global Records

După hituri în colaborare cu artiste precum EMAA, Roxen, Andia și Mira, DJ Project lansează „Iubirea Mea” alături de Ana Baniciu, artista urmând să însoțească trupa în concertele viitoare.

DJ Project înseamnă o moștenire de hituri, cu refrene memorabile cântate de milioane de fani atât în România, cât și în străinătate. Cu 9 albume lansat și multiple single-uri ce au ajuns în fruntea topurilor de radio,

DJ Project este una dintre cele mai celebrate trupe din industria muzicală autohtonă, sărbătorind la începutul acestui an 22 de ani de activitate. 

„Sunt extrem de încântată de colaborarea cu Dj Project și de „Iubirea mea”, prima piesă pe care o lansăm împreună. Abia aștept să o cântăm și în concerte și să văd live feedback-ul oamenilor. E timpul pentru un nou început și cred că piesa asta îl marchează cel mai bine.” – ne transmite Ana.

„Iubirea Mea” a fost compusă de Andrei Tostogan, Gino Manzotti și Andi Platon, primii doi fiind responsabili pentru alte hituri ale trupei precum „La Timpul Lor” (feat EMAA)”, „Parte din Tine” (feat Roxen) și „Cheia inimii mele” (Feat. Mira).

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu revine în industria muzicală ca un artist complet, cu o nouă direcție muzicală ce oferă publicului o poveste neașteptată, pusă în versuri și în note.

Cântăreața, compozitoare și actriță, Ana a debutat ca membră a trupei LaLa Band, lansând ulterior single-uri precum „N-a fost să fie”, „Csf n-ai csf” și „Narcotic”.

top-shop.ro%20

Continue Reading
Trending