Connect with us

UTILE

Carucioarele – o investiție care merită

Published

on

În așteptarea celui mai nou membru al familiei, părinții se confruntă cu provocarea de a-i oferi tot ceea ce are nevoie pentru o perioadă scurtă de timp. Unul dintre articolele pentru bebeluși iese în evidență ca obligatoriu încă din primele zile după apariția moștenitorului. Acesta este căruciorul pe care trebuie să îl alegeți dintre numeroasele oferte de pe piață.

Magazinul online Kidso este un ajutor valoros pentru mama și tatăl care doresc cel mai bun vehicul pentru bebelușul lor. Un cărucior de calitate este o investiție care merită, deoarece sănătatea și confortul copilului și liniștea sufletească a părinților depind de acesta.

image001

Ce indicatori determină calitatea căruciorului?

Căruciorul trebuie să ofere confort maxim copilului și să fie practic pentru a fi folosit de părinții care îl vor conduce. De asemenea, ar trebui să fie frumos și modern. Pentru a îndeplini aceste condiții, trebuie să studiați cu atenție piața acestor articole.

Advertisement

Primul vehicul al copilului ar trebui să fie foarte confortabil, deoarece este folosit zilnic, iar micul pasager petrece multe ore în el.

Căruciorul poate fi folosit nu numai în exterior. Mulți părinți pot liniști în el bebelușul acasă adormindu-l sau legănându-l atunci cand este neliniștit.

image002

Kidso vă va ghida perfect în varietatea de cărucioare pentru copii și accesorii pentru acestea. Toate produsele din magazinul online au o descriere detaliată. Oferă informații detaliate despre parametrii căruciorului însuși – dimensiuni, materiale, suplimente și accesorii. Acești indicatori sunt importanți pentru a face o alegere în cunoștință de cauză a celui mai bun model în funcție de cerințele dumneavoastră.

Cel mai important dintre toate este confortul copilului. Este asigurat de capacitatea de a regla sprijinul spatelui și al picioarelor. Siguranța este garantată de panourile de siguranță. Pentru un confort mai mare al copiilor pe vreme variabilă, sunt folosite copertinele cu viziere din plasă.

Cărucioarele au frâne și roți pentru o mișcare mai ușoară chiar și pe terenuri denivelate. Sunt manevrabile și au amortizoare. Există posibilitatea de a bloca roțile din față, astfel încât căruciorul să nu pornească surprinzător singur. Căptușeala este realizată din materiale sigure pentru pielea delicată a bebelușului și permite o igienă bună.

Advertisement

S-a luat în considerare și confortul părinților. Mânerele cărucioarelor sunt reglabile. Avantajul este prezența unui coș de bagaje mare, deoarece mama merge de obicei la plimbare cu lucruri atât de necesare pentru bebeluș. Elementele utile sunt suporturile pentru pahar sau sticlă. Carucioarele sunt ușor de transportat și devin compacte și ușor de depozitat după pliere. Unele modele pot fi pliate cu un singur buton și o singură mână.

image003

În funcție de anotimpul în care sunt folosite cărucioarele, acestea sunt de vară, pentru toate sezoanele sau primăvară/vară. Există diferite opțiuni pe piață cu patru roți și tricicluri pentru copii puțin mai mari.

Modelele combinate sunt o alegere practică. Magazinul online Kidso oferă cărucioare 2 în 1 și 3 în 1. Setul 3 în 1 include un landou pentru nou-născut, un scaun și un scaun auto. Scaunul poate fi transportat cu ușurință, deoarece are un mâner. Căruciorul are, de asemenea, o placă de siguranță detașabilă și un coș mare pentru bagaje. În unele cazuri, landoul pentru nou-născut poate fi folosit și ca leagăn dacă îl așezați pe o suprafață dură. Setul include, de asemenea, o husă pentru picioare.

image004

Cărucioare moderne de designer de la mărci renumite

La Kidso veți găsi cele mai moderne cărucioare. Sunt de la mărci renumite, printre care Zizito, Chicco, Lorelli, CANGAROO, BebeDue, Moni, Kikkaboo, Graco. Produsele îndeplinesc standardele și cerințele internaționale de siguranță și sunt garantate de producători.

Advertisement

Pentru ca să îți placă un cărucior, trebuie să aibă nu numai caracteristici tehnice bune, ci trebuie să-ți atragă atenția și prin aspectul său.

Producătorii oferă multe modele și culori diferite. Gama de culori variază de la albastru tradițional și roz la nuanțe unisex precum gri, bej, negru, maro și multe altele. Carucioare cu imprimeuri originale sunt, de asemenea, spectaculoase.

image005

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending