Connect with us

A-Z NEWS

Cateva echipamente frigorifice de care s-ar putea sa ai nevoie

Published

on

Inainte de inventarea primelor echipamente frigorifice era destul de greu pentru oameni sa pastreze anumite alimente in casa pentru prea mult timp fara ca acestea sa se strice sau sa isi piarda din gust si prospetime. Acelasi lucru era de fapt valabil oriunde, chiar si in industrie. In general, iarna era cel mai favorabil anotimp in aceasta privinta.

O data cu aparitia primelor frigidere au fost dezvoltate de asemenea si alte sisteme, atat casnice cat mai ales industriale. Am putea spune ca mai importanta a fost descoperierea freonului, agentul principal de racire. Iar de la aceasta mare inventie pana in prezent au fost dezvoltate si pefectionate multe alte echipamente si sisteme.

Si la noi in tara exista numeroase brand-uri si companii care se ocupa cu realizarea si furnizarea anumitor echipamente frigorifice atat pentru uz casnic cat si pentru uz industrial. Printre cei mai buni producatori se numara si Bexon, ale caror echipamente sunt destinate utilizarii industriale, in numeroase sectoare de activitate, de la cel alimentar pana la cel al bauturilor, comercial si nu numai.

Bexon activeaza de ani buni in acest domeniu asa ca ceea ce ofera este de cea mai buna calitate si toate produsele sunt realizate astfel incat sa satisfaca toate nevoile si cerintele clientilor. Aceasta companie face parte din grupul Bilancia, un grup infiintat la noi in tara si care se ocupa cu furnizarea de solutii si produse pentru industria ospitalitatii.

Advertisement

In aproape orice tip de afacere este nevoie macar de un singur echipament frigorific, de exemplu frigidere normale, dulapuri sau vitrine frigorifice. Utilizarea acestora difera de la o afacere la alta dupa cum divera si produsele care sunt depozitate in acestea. Astfel, in timp ce in unele cazuri unele echipamente sunt utilizate pentru a depozita ingrediente si materii prime altele sunt utilizate pentru a expune produsele puse la vanzare, destinate clientilor.

Inca de la inceput a existat problema setarii acestor aparate dupa bunul plac al utilizatorilor. Desi nu a fost o sarcina usoara, a fost dusa la bun sfarsit si o data cu evolutia tehnologica au evoluat si sistemele de control ale unui echipament electric precum o vitrina. Astfel in ziua de azi avem la dispozitie aparate cu afisare electronice si pe care le putem seta in cel mai mic detaliu, de la temperatura pana la nivelul de luminozitate al becurilor din interior sau timere speciale.

Produsele bexon pot fi realizate si dupa preferintele clientilor in ceea ce priveste dimensiunile, puterile nominale, volumul interior, numarul de rafturi, de polite sau de spatii de depozitare, posibilitatea de a avea montate roti sau nu precum si multe altele. Si pentru ca tot am mentional puterile, este luat in calcul si consumul fiecarui tip de echipament. Stim cu totii ca in trecut aproape ca nu exista dispozitv care sa consuma mai mult ca un frigider insa au fost aduse imbunatariri si in aceasta arie, echipamentele Bexon fiind silentioase si avand un consum cat mai mic posibil dar care sa fie totusi suficient pentru a indeplini cerintele utilizatorilor.

Advertisement
top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending