Connect with us

A-Z NEWS

Ce înseamnă pentru cei mici serbarea Abecedarului

Published

on

Finalul clasei I reprezintă un moment foarte emoţionant şi important pentru fiecare micuţ care a pornit pe lungul şi frumosul drum al învăţăturii. După ce au învăţat să creioneze forme grafice, liniuţe, bastonaşe şi noduleţe, micuţii învăţăcei au deprins şi arta scrisului, parcurgând veseli fiecare filă a Abecedarului plin de litere, silabe, cuvinte şi, în final, propoziţii şi mici texte amuzante. Cu mare bucurie se vor mândri de acum că ştiu să scrie şi să citească, considerându-se adevăraţi şcolari. Această etapă a vieţii de şcolar este, de cele mai multe ori, marcată de un eveniment foarte emoţionant, Serbarea Abecedarului.

Micii şcolari merită sărbătoriţi

Părinţi şi cadre didactice, bunici şi fraţi mai mari, cu toţii vor încerca să organizeze pentru micii şcolărei, un eveniment prin care să marcheze finalizarea unei etape foarte importante, respectiv cea în care micuţii au deprins arta scrisului şi cititului, un eveniment în care fiecare va avea un rol principal, cel al literei pe care o va ilustra prin versuri vesele, cântecele, accesorii şi joculeţe. Aceste evenimente evadează din cadrul şcolar care i-a găzduit tot anul, astfel că se aleg locaţii plăcute şi ofertante, în care Serbarea Abecedarului să se desfăşoare, de la locuri de joacă, până la terase, restaurante sau parcuri.

Petrecerea de final de clasa I

Odată cu Serbarea Abecedarului şi cu înmânarea premiilor atât de meritate de către micuţi, aceştia se pot bucura din plin şi de o petrecere bine organizată şi distractivă, în care să marcheze prin joacă şi veselie debutul vacanţei de vară. Astfel, o petrecere de final de clasa I necesită o atenţie specială, pentru ca rezultatul să fie unul mulţumitor şi pe placul celor mici. Nu ezitaţi să pregătiţi pentru ei multă muzică, animatori care să îi angreneze în jocuri, întreceri şi dansuri, invitaţi surpriză şi cadouri distractive.

Gustări delicioase şi mese accesorizate – Articole de petrecere pentru momente de neuitat         

Orice petrecere ar trebui să conţină şi un moment culinar, astfel că pentru cei mici se pot comanda meniuri speciale, compuse din mici gustări delicioase şi apetisante, dulciuri proaspete şi un tort personalizat. Vezi aici oferta de accesorii destinate organizării unei mese în cadrul petrecerilor pentru copii, putând alege de la farfurioare, pahare, tacâmuri şi paie personalizate, până la feţe de masă, şerveţele, decoruri pentru prăjituri, dar şi atât de îndrăgitele tunuri de confeti care vor marca momentul tortului, prin culoare, strălucire şi veselie.

Advertisement

Fotografia, o amintire unică

Pentru un eveniment atât de important, este necesară organizarea unei şedinţe foto. Fie se optează pentru un fotograf profesionist care va concepe albume cu toţi elevii clasei, fie se alege varianta închirierii unei cabine foto, ocazie cu care cei mici pot face poze amuzante folosindu-se de recuzita foto pe care le-o veţi pune la dispoziţie. Oricare ar fi varianta aleasă, rezultatul final va fi o poză frumoasă care îşi va ocupa locul pe raftul cu fotografii de familie, amintind de o perioadă foarte frumoasă din viaţa de şcolar a celui mic.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending