Connect with us

UTILE

Ce jocuri de pacanele online prefera Romanii in 2020

Published

on

Țînând cont de situația actuală și de faptul că în urma pandemiei existente s-au închis multe activități, printre ele numărându-se și sălile de jocuri sau cazinourilor, mulți dintre pasionați s-au mutat în mediul online.

Deși online-ul s-a bucurat de o creștere foarte mare de la an la an, acum cu siguranță cifrele au crescut, iar aici nu ne referim doar la pacanele online, ci și la alte activități, cum ar fi magazinele online, spre exemplu. Ei bine în cele ce urmează ne vom concentra pe cele mai jucate jocuri de aparate online la cazinourile licențiate în România.

Book of Ra

Nu greșim dacă spunem că este printre cele mai populare jocuri de pacanele și în 2020. Nu trebuie să fii neapărat fan al jocurilor ca să fi auzit măcar o dată de acest joc, fie că vorbim de o reclamă TV sau de vreun prieten care ți-a povestit cât a câștigat sau cât a pierdut la Book of Ra.

Jocul este recunoscut pentru “speciala” oferită atunci când pe ecran apar cel puțîn trei cărți. Apoi urmează să ți se aleagă aleatoriu un simbol norocos, după care încep 10 rotiri bonus. În cele 10 rotiri câștigurile sunt consistente cu condiția să îți apară de cât mai multe ori simbolul primit anterior. Bineînțeles, dacă pe parcursul celor 10 rotiri gratuite îți apar din nou cele trei cărți, vei primi încă 10 rotiri și tot așa.

Advertisement

Mai nou a fost lansat și Book of Ra 6, cu șase role în loc de cinci, astfel că teoretic ai o șansă în plus să prinzi trei cărți. Oricum ar fi, nu uita să joci responsabil!

Shining Crown

Cu siguranță orice pasionat a jucat cel puțîn o dată jocul Shining Crown. Nu există rundă bonus ca la Book of Ra, însă câștigurile pot fi substanțiale și suspansul crește de fiecare dată când pe ecran apar coroanele.

Bineînțeles, ca în orice joc cu septari, jucătorii “vânează” cinci septari sau chiar mai mulți. Nu lipsește nici funcția gamble pentru cei care se consideră norocoși. Practic la fiecare câștig oferit de aparat, oricât de mic sau de mare ar fi el, jucătorul are opțiunea de a încerca să își dubleze suma câștigată. În mod clasic va trebui să ghicească dacă următoarea carte din pachet va fi roșie sau neagră.

Jackpot cards sunt disponibile la Shining Crown, reprezentând de asemenea un aspect foarte atractiv și de interes pentru jucători. Sunt patru jackpoturi, cel mai mare ajungând la sume uriașe mai mereu, fiind câștigat și mult mai rar decât jackpoturile mai mici.

Shining Crown este un joc produs de către providerul EGT și se prezintă cu zece linii de plata, fiind un joc cu cinci role și trei rânduri. Vorbim așadar de un joc clasic, simplu și poate de aceea este atât de apreciat în industrie.

Advertisement

Starburst

Prezent la mai toate cazinourile licențiate în România, Starburst este un joc produs de către NetEnt. De asemenea este un joc simplu cu cinci role și trei rânduri, având zece linii de plata, ca și jocul prezentat anterior.

Grafica este la înălțime, beneficiind de o temă foarte atractivă, cu multe culori, iar asta cu siguranță a făcut diferența de multe ori, ajutând jocul să ajungă în topul celor mai populare pacanele.

Simbolurile sunt repzentate de diamante, plus simbolul BAR și nelipsiții șeptari. Pentru o plata cât mai bună, jucătorii așteaptă pe ecran “să li se lege” septarii sau simbolurile BAR, acestea din urmă făcând și cele mai consistente plăti, însă fiind și cel mai greu de prins.

Un lucru de precizat în legătură cu Starburst este că plățile se fac atât de la dreapta la stânga, cât și invers. Neavând runde cu rotiri gratuite sau funcția gamble, poate fi jucat lejer cu funcția auto-spin activată.

Jumanji

Mulți probabil au văzut și filmul foarte captivant, iar un lucru ce trebuie precizat este că și jocul se ridică la același nivel. Vorbim de un joc modern, cu cinci role, 36 de linii care pot lega oricând câștiguri într-o atmosfera care chiar te duce cu gândul la celebrul film.

Advertisement

Runda bonus pare să vină mai des decât în cazul altor jocuri și datorită acestui lucru e greu să te plictisești de Jumanji. Dacă ai noroc poți săprinzi o rundă specială care să plătească extrem de bine, însă, firește, nu este exclus să prinzi o specială care să lase de dorit.

Probabil dacă întrebăm pasionații de jocuri de aparate, Jumanji nu poate lipsi din topul preferințelor multora. Chiar și așa, cel mai important lucru este să jucați responsabil dacă o faceți.

În concluzie încheiem prin a preciza faptul că în România este legal să joci la cazinouri online, însă doar la cele licențiate de ONJN. Specialiștii recomandă să nu se aloce mai mult de 10% din veniturile lunare către jocuri de noroc, iar în acest mod, cu o disciplină în ceea ce privește acest hobby, vor fi evitate eventualele neplăceri, pentru că nu trebuie omis faptul că jocurile de noroc pot crea dependență.

 

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending