Connect with us

Business

Ce trebuie sa stim despre usile automate antifoc?

Published

on

Fara doar si poate ca cei mai multi dintre noi au auzit cel putin de cateva ori in ultimii ani despre importanta securitatii la incendiu si masurile de prevenire si stingere a incendiilor. Acest lucru datorita faptului ca foarte multe astfel de evenimente au afectat numeroase obiective si imobile in ultimii ani. Acest fapt demonstreaza ca doar masurile obligatorii conform legislatiei in vigoare nu sunt neaparat suficiente pentru a preveni si a diminua efectele negative ale unui incendiu.

Dincolo de aceste masuri care trebuie luate conform legislatiei in vigoare, exista si alte variante optionale pentru prevenirea si limitarea incendiilor. Una dintre aceste masuri o reprezinta usile automate antifoc. Caracteristicile oferite de aceste usi automate rezistente la foc sunt argumentul pentru care aceste produse pot fi o masura suplimentara pentru prevenirea incendiilor sau pentru a reduce efectele negative.

Caracteristicile usilor automate rezistente la foc

Usile automate cu rezistenta la foc sunt produse de firme autorizate si specializate in astfel de produse antifoc. Astfel de usi antifoc pot fi folosite pentru o multitudine de imobile si spatii, de la cladiri administrative, hale si spatii industriale, si pana la spatii comerciale sau spatii de birouri. Pentru toate aceste spatii usile antifoc pot fi adaptate pentru a se incadra perfect in dimensiunea alocata usilor.

Advertisement

Usile automate antifoc sunt realizate din aluminiu si sunt foarte robuste. Prin urmare asigura o rezistenta ridicata la foc datorita etanseitatii la cele mai ridicate valori, dar si datorita fiabilitatii materialelor folosite. Usile automate pot fi dotate cu diferite tipuri de amortizoare, sisteme de control sau alte categorii de accesorii care se pot dovedi a fi utile in anumite cazuri. Alegerea usilor cu rezistenta la foc se face tinand cont de criteriile de etanseitate si in functie de izolarea termica oferita de aceste usi. Criteriile de etanseitate tin cont inclusiv de spatiul sau de cladirea unde urmeaza a fi montate usile respective si de gradul de risc la incendiu al respectivului spatiu.

Toate modelele de usi automate rezistente la foc au prevazute sisteme de inchidere automata standard, acest sistem fiind regasit la nivelul balamalelor. Prin urmare, atunci cand un incendiu neprevazut apare, aceste usi automate sunt activate rapid. Orice spatiu unde sunt montate astfel de usi automate se bucura de tehnologie moderna in privinta sigurantei la incendiu si de performante dintre cele mai bune pentru a limita efectele unui incendiu.

Producator autorizat de usi automate rezistente la foc

Odata ce apelezi la un producator autorizat pentru astfel de usi automate antifoc vei putea beneficia de servicii complete, de la consultata tehnica pentru alegerea corecta a usilor, la conditii optime de livrare a produselor si pana la servicii de montaj a acestor usi automate rezistente la foc.

Montajul din partea unor profesionisti este garantia faptului ca in eventualitatea nedorita a unui incendiu, usile automate vor fi perfect functionale si isi vor indeplini in totalitate functiile pentru care sunt montate. Pentru astfel de produse antifoc si pentru servicii de livrare si montaj, poti gasi mai multe detalii pe fireglass.ro.

Advertisement

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending