Connect with us

Emisiuni

Cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă la nivel urban şi naţional

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Zarug şi Jazzy Jo au câştigat cea de-a treia gală cu transformarea în Elton John şi Dua Lipa

Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a treia gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată de către Zarug şi Jazzy Jo cu o super transformare în Elton John şi Dua Lipa. Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor la nivel urban şi naţional, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă la nivelul acestor targeturi.

            Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:57 – 23:54), lider de audienţă, cu 6.8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20.9%, urmată de Pro TV, cu 5 puncte de rating și 15.2% cota de piață. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.2 puncte de rating și 18.4% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 5.8 puncte de rating şi 17.2% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:03, aproape 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau jurizarea celei mai noi ediţii Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

Concurenții celui de-al 17-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!” și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta, în cea de-a treia gală a transforming show-ului de la Antena 1. Anisia şi Ionuţ au deschis gala cu o schimbare la 180 de grade faţă de personajele din ediţia trecută – Spike şi piesa Zeu, iar pe momentul lor a plouat cu bani, la propriu, în platoul emisiunii. Următoarea piesă le-a dat mari bătăi de cap surorilor Odagiu, care cu transformarea în tATu au adus pe scena Te cunosc de undeva! un cuplu care a divizat opinia publică din întreaga lume.

Din Rusia s-a mers apoi direct în însoritul sud al Italiei, pentru un moment plin de eleganţă şi stil – Carmen şi Romică s-au transformat în Nino d’Angelo şi Brunella Selo, cu o piesă care i-a apropiat ca pereche – Senza giacca e cravatta. Pentru următoarea transformare, Florin Ristei a rememorat un moment dureros, la propriu, la Te cunosc de undeva!: „Ştii istoria mea cu dansul la această emisiune? Prima oară când am încercat să dansez mi-am rupt piciorul!”, i-a spus el partenerei sale, Ilona, atunci când ruleta le-a adus transformarea în Adam Levine şi Christina Aguilera – Moves like Jagger. Al cincilea moment al serii a adus la Antena 1 o colaborare de excepţie care a reuşit să reunească două generaţii de fani din întreaga lume – Elton John şi Dua Lipa, în interpretarea unică a lui Zarug şi Jazzy Jo, despre care Ozana a declarat imediat: „Până acum aţi avut cel mai bun moment!”.

Muzica de petrecere a răsunat apoi în platoul Te cunosc de undeva!, adusă de Alexia şi Dima, care s-au transformat în Viorica de la Clejani şi Nelu Ploieşteanu, acompaniaţi live de taraful Marin Alexandru. Transformarea următoare le-a dat ceva bătăi de cap oltenilor Emi şi Cuza – Bloodhound Gang cu The Bad Touch. „Nu ne place, dar în viaţă nu faci doar ce îţi place!”, au declarat ei, în vreme Paula şi Maria au închis seara cu o super transformare în Madonna şi Britney Spears – Like a Virgin. La o mare diferentă de puncte, Jazzy Jo şi Zarug au fost declaraţi câştigătorii celei de-a treia gale Te cunosc de undeva!.

Advertisement

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a patra gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban si National
Perioada 14 mai 2022

top-shop.ro%20
Trending