Connect with us

Naturiste

CEAPA, UN MIRACOL la indemna oricui! Iată aici cum poţi avea o sănătate de fier în orice anotimp!

Published

on

Continuăm să vă oferim informaţii despre cele mai preţioase legume care ne sunt la îndemână şi au proprietăţi şi beneficii miraculoase.

Ceapă este un antibiotic natural de excepţie, fie că vorbim de ceapă galbenă, albă sau roşie!

 

Ce beneficii are ceapa consumata in stare cruda?

Proprietăţile antibiotice ale acestor „medicamente vegetale” se datorează compuşilor sulfuraţi, ce distrug microorganismele. Cel mai important compus sulfurat este alicina, care le conferă acestor legume proprietăţi detoxifiante, sudorifice, expectorante, tonice şi antispastice. Datorită acestor proprietăţi, ceapă şi usturoiul sunt
indicate în virozele respiratorii.

Alicina are şi proprietăţi anticoagulante. De aceea, ceapă şi usturoiul pot împiedica formarea trombozelor. De asemenea, alicina contribuie la scăderea colesterolului şi a trigliceridelor din sânge şi previne afecţiunile cardiovasculare (ateroscleroza, cardiopatia ischemică).

Consumaţi zilnic câte o ceapă mică timp de 30 de zile şi veţi scăpa de răceală şi gripă în sezonul rece! 

Ceapa contribuie substanţial la sănătatea ţesuturilor conective, deoarece acestea au nevoie de sulf pentru a se forma.

Ceapa conţine săruri minerale (sodiu, potasiu, fier, sulf, iod, siliciu, fosfat), principii antibiotice, glucide, lipide, zaharoză, acizi organici, steroli, vitamine (vitamina c, vitamine din grupul b, vitamina E), ulei volatil, saponine.

Ceapă crudă mai este bună pentru dureri de burtă, acesta poate fi consumată sub formă de ceai sau comprese exact acolo unde simţiţi durerea. 

Am gasit si un material video interesant! Va invitam sa-l vizionati.

 

Foto Credit: retetedesanatate.ro

Video Credit: Youtube

Naturiste

Descoperă Ceaiul de la munte, o infuzie ușoară, din ingrediente 100% naturale

Published

on

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România și lider al pieței de sucuri proaspete, aduce pe piața locală o nouă gamă de produse din ingrediente 100% naturale, create din plante de ceai culese din munții Greciei. Noul produs, Olympus Ceai de la munte, este singurul ceai rece cu ingrediente 100% naturale de pe piața locală, realizat din plante de ceai Sideritis, fără zahăr adăugat, fără aditivi și fără cafeină.

Gustul autentic al Greciei

Aroma fină și discretă a noului produs te poartă în universul grecesc și te îndeamnă să redescoperi frumusețea naturaleții și gustul răcoritor. Ceaiul rece reprezintă o alternativă ușoară și delicioasă a răcoritoarelor, fiind perfect în orice moment al zilei. Ingredientele naturale îmbogățesc întreaga experiență a gustului și fac ca fiecare moment de consum să fie desăvârșit.

Cinci arome, cinci motive în plus de bucurie

Fie că alegi aromele clasice răcoritoare, precum menta sau lămâia, sau vrei să experimentezi ceva nou, cum ar fi rodia dulce-acrișoară, piersica bogat aromată sau gustul unic al fructului aronia, cele cinci arome ale noului produs Olympus te vor cuceri pe loc.

Perfect în orice moment

Având doar ingrediente naturale în compoziție, Ceaiul de la munte poate fi consumat în orice moment al zilei –  la micul dejun, la birou, acasă sau în oraș, cu prietenii, reprezentând o alegere delicioasă și fresh.

„Decizia de a introduce o nouă gamă de băuturi în portofoliul Olympus a venit natural, ca urmare a strategiei de dezvoltare pe termen lung a companiei, prin diversificarea portofoliului de produse. Am identificat o oportunitate în piață și, ulterior, am transformat-o în provocarea de a crea un ceai realizat doar din ingrediente naturale, o alternativă gustoasă a băuturilor răcoritoare. Ne mândrim să prezentăm publicului larg Olympus Ceai de la munte și să oferim consumatorilor gustul autentic al ceaiului proaspăt infuzat”, a declarat Mădălina Toma, Marketing Manager Olympus.

Ceaiul rece Olympus contribuie la menținerea unui echilibru și a unei hidratări corespunzătoare a organismului. Creat pentru cei care caută o alternativă naturală a răcoritoarelor, Ceaiul de la munte este alegerea perfectă pentru ca fiecare moment de consum să devină unul de răsfăț.

Noul Ceai de la munte este disponibil în marile lanțuri de magazine din toată țara, în cinci sortimente cu arome inconfundabile.

***

Despre Hellenic Dairies

Grupul Hellenic Dairies, cel mai mare procesator de lactate din sud-estul Europei, a împlinit zece ani de prezență la raft pe piața românească, perioadă în care a investit peste 130 de milioane de euro pe plan local. Fabrica de lactate Olympus de la Hălchiu, județul Brașov, a fost inaugurată în 2011, iar producția sa este destinată atât pieței locale, cât și exporturilor.

Cu sediul în orașul Trikala din Grecia, Hellenic Dairies este o afacere de familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, cu operațiuni în 43 de ţări din toată lumea. În prezent, Olympus deține cinci fabrici în trei țări (Grecia, România și Bulgaria), care produc o gamă completă de lactate, brânzeturi și sucuri naturale.

Continue Reading

Naturiste

Locuri și oameni dedicați vieții sănătoase și de calitate

Published

on

Joi, 16 mai, Taupe Bistro, locul unde inovația întâlnește tradiția în excelență și Eisberg, compania care prin inovație revoluționează ideea de salată proaspătă, au fost gazdele unui eveniment dedicat jurnaliștilor și bloggerilor de lifestyle.

 

Conceptul de viață sănătoasă și de calitate a reunit cele două companii, care i-au provocat pe oaspeți să trăiască o experiență marcată de inovație și prospețime, de la ambianța bistroului Taupe, situat într-un loc plin de tradiție, la preparatele gastronomice moderne și savuroase, bazate pe asocieri inspirate de salate Eisberg și ingrediente de calitate.

“Deschiderea acestui bistrou a însemnat o provocare, pe care am ales să o accept, dorind să resuscitez ceea ce era un loc ales de crema societății de odinioară, care ieșea la o cafea bună sau la masă, pe bulevard. Îmi doresc să refacem atmosfera, dar să o aducem puțin în zilele noastre, să redevină un loc unde poți petrece timp alături de cei dragi, beneficiind de servicii de calitate.

Ingredientele proaspete sunt un alt criteriu important, atunci când este selectat locul preferat, cel la care revii cu plăcere și încredere” a declarat Cristi Opaiț, antreprenorul ce deține, pe lângă Taupe Bistro și Lido’s Brasserie, alte două localuri în București și Vama Veche.

Produsele companiei Eisberg sunt prezente pe piață încă din 1996, și din 2005, de când au început să se adreseze consumatorului final, și-au câștigat încrederea acestuia inovând permanent.

Sloganul “din pungă direct în farfurie” a atras un segment în creștere al populației, preocupat în special de alimentație sănătoasă dar și de gestionarea eficientă a timpului liber, pe care să-l aloce cu predilecție propriei persoane.

“Practic, oferim un produs gata de consum, iar la capăt consumatorul, în afară de bucuria gustului, are mai mult timp la dispoziţie ca să facă ce-şi doreşte – să se plimbe, să iasă la masă cu prietenii sau familia, să facă sport, să citească, să călătorească etc. Putem spune că salatele Eisberg reprezintă un stil de viaţă sănătos.” a declarat Lucian Trofin, director general al companiei Eisberg.

Cele două companii, cu valori comune sau complementare, pe care le potențează reciproc, au prezentat oaspeților un meniu creat de chef-ul de la Lido’s Brasserie, cu preparate pline de savoare, bazate pe combinații de salate și ingrediente proaspete de calitate, ce se regăsesc atât la bistroul Taupe cât și la braseria Lido.

Continue Reading

Naturiste

VITAMINE ŞI MINERALE într-un pahar: Suc de morcovi şi portocale

Published

on

Mă gândeam zilele acestea ce suc natural să mai beau şi mi-am adus aminte că în perioada rece îmi place să beau suc de morcovi şi portocale. Este super gustos şi are foarte multe proprietăţi.

Morcovii conţin vitamina A şi betacaroten, sunt legumele cu rădăcina profundă în sol, iar acest lucru le permite acestora să absoarbă o serie de minerale abundente. Ei sunt, de asemenea, bogaţi şi în  vitama B.

Sucul de morcovi curaţă şi reface ficatul. Ficatul este organul care detoxifica corpul nostru – fără de care am muri de la adunările interne toxice. Sucul de morcovi a fost numit sucul vindecător de aur.

Detalii complete pe VIATA BIO!

Foto Credit: viatabio.com

Continue Reading
Frumuseteo săptămână ago

Cum să ai grijă de sănătatea ta?

Evenimenteo săptămână ago

Comunitatea Bahá í aniversează 30 de ani de recunoaștere în România

Culinaro lună ago

Beneficiile comenzilor online de torturi

Culinar2 luni ago

Tagliatelle cu dovleac copt – o reteta sanatoasa pentru orice sezon

Stiri2 luni ago

Chiuveta care promite

Frumusete2 luni ago

Acneea adolescentului

Stiri3 luni ago

Importanta igienei dentare pentru tine si cei din jurul tau

Stiri3 luni ago

Experienta gastronomica libaneza – simplu, sigur, savuros

Stiri3 luni ago

Cumpărături online – ce categorii de produse poți să comanzi online cu livrare direct acasă

Psiho4 luni ago

De ce sa alegi un psiholog online

Culinar5 luni ago

Ce mâncare nu te plictisește? Cea care conține pește!

Life Style5 luni ago

HISTORY transmite în premieră un serial documentar despre „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”

Life Style5 luni ago

Cum să alegi comoda tv perfectă pentru living

Culinar5 luni ago

De ce sunt oalele din inox preferatele bucatarilor

Life Style8 luni ago

Cu ce curățăm pardoselile? Soluții profesionale sau homemade?

Antreprenoriat8 luni ago

Cum îți administrezi banii? 3 idei care te vor ajuta să îți gestionezi eficient bugetul personal

Culinar9 luni ago

Pan Food lansează napolitanele spirală cu gust de copilărie

Evenimente9 luni ago

Când vrei să faci lumea puțin mai frumoasă, donează!

Naturiste10 luni ago

Descoperă Ceaiul de la munte, o infuzie ușoară, din ingrediente 100% naturale

Frumusete10 luni ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

Trending