Connect with us

Emisiuni

Cinci concurenți s-au calificat în marea finală Românii au talent! Prima semifinală a fost lider absolut de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Au trecut prin emoții colosale în etapa audițiilor, însă aseară au înțeles ce înseamnă un spectacol live. Un moment în care inimile celor de acasă bat în paralel cu a lor. Primii 12 concurenți calificați în această fază a competiției au urcat pe scena Românii au talent cu un vis: acela de a fi finaliști și de a avea o șansă la primul loc. Iar această motivație s-a văzut în fiecare prestație!

La finalul serii, cei patru jurați au făcut primele două propuneri pentru premiul de originalitate: Alex Dowis și DJ Hugo. Iar telespectatorii au decis primii cinci calificați în marea finală, de pe 27 mai: Martina Meola, Raisa Radu, Gabriela Dincă, Zametheea , Alex Dowis.

Prima semifinală live a show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:38. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.4 puncte de rating și 35.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.4 puncte de audiență și 13.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români s-au bucurat de spectacolul incredibil, iar în minutul de aur, la ora 22:17, aproape 2.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Prima semifinală le-a adus telespectatorilor un show extraordinar și multă emoție. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Dragoș și Mihai Bobonete, care au aplaudat determinarea de a face spectacol. Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9, a revenit cu o interpretare emoționantă, amintind de ce a meritat aprecierea celor de acasă. A fost o seară plină de dinamism, în care reprezentațiile de muzică, dans, poezie și acrobație s-au completat perfect.


Vinerea viitoare, show-ul continuă cu cea de-a doua semifinală live! Alți 12 concurenți vor lupta pentru ultimele locuri în finală, în direct pe PRO TV și VOYO.

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending