Connect with us

Muzica

Colaborare emoționantă: Betty Blue și tatăl ei, Florin Salam, cântă împreună pentru prima oară și lansează „Tăticul meu, fetița mea”

Published

on

Betty Blue și tatăl său, Florin Salam, lansează pentru prima oară împreună o piesă sensibilă, cu un mesaj emoționant, despre legătura unică, puternică și pură dintre un părinte și copilul său. După un repaus muzical de aproape doi ani în care artista s-a dedicat băiețelului ei, Betty și-a îndeplinit visul de a colabora cu tatăl ei și de a-și cânta povestea vieții sale pe ritmuri orientale.

Muzica este scrisă de către Florin Salam și Costi Ioniță, iar versurile sunt compuse de Florin Salam și Alina Manolache. Videoclipul, regizat de către Alex Ceașu și filmat într-un decor idilic din Sâmbăta de Sus, dezvăluie prin imagini conexiunea specială pe care un părinte și un copil o au, dar și importanța nemărginită a unei mângâieri sau a unei îmbrățișări calde din partea unui tată. Protagoniștii clipului sunt cei doi artiști, Betty Blue și Florin Salam, care și în viața reală au o relație deosebită bazată pe iubire, apreciere, recunoaștere, respect și reciprocitate.

„Să cânt alături de tatăl meu a fost dintotdeauna cea mai mare dorință a mea, să am șansa să-i fiu alături pe scenă. Oamenii ne-au judecat aspru mereu datorită etniei, dar și a genului de muzică pe care el îl cântă, mai ales după moartea mamei mele. Ceea ce oamenii nu știu este că Florin Salam mi-a fost și mamă și tată, că în nopțile în care mie și fratelui meu ne era greu și nu înțelegeam ce s-a întâmplat cu mama noastră, el a făcut orice ca noi să fim bine. Au fost multe momente în care nu știam în cine să cred, am fost dezamăgită și de mai multe ori de oamenii din jurul meu, dar tatăl meu a fost întotdeauna cel mai sincer om, cel mai bun suflet care mi-a oferit iubire necondiționată. Sper ca prin această melodie să inspirăm mai mulți copii să spună mai des părinților că îi iubesc, pentru că deși uneori simțim că nu ne înțeleg, părinții sunt singurii care ne vor binele întotdeauna. Sunt mândră că sunt fata tatălui meu și știu că și mama mea ar fi mândră de noi doi și această piesă, că ne privește cu bucurie de acolo de Sus”, povestește Betty.

„Sunt foarte mândru de Betty, mai ales pentru că a vrut să-și facă drumul ei, să cânte alt gen de muzică! Eu cel mai bine mă exprim prin muzică și melodia aceasta este cel mai bun mod de a-i spune cât de mult o iubesc și cât de mândru sunt de ea! Sper ca melodia noastră să ajungă la inimile tuturor părinților și copiilor și să simtă dragostea noastră”, adaugă Florin Salam.

Advertisement

Artista pop Betty Blue și-a început cariera muzicală în anul 2015, când a lansat single-ul „Într-o secundă”, a urmat apoi „La anii mei”, piesă ce a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube, „Amândoi”, „Inima (alături de Kalif), și „Bine pentru tine” (alături de Matteo). În noiembrie 2019, frumoasa artistă a colaborat cu Adi Sîna pentru „Dulce împăcare”.

Florin Salam și-a început cariera muzicală în 2002 și este unul dintre cei mai îndrăgiți manelisti din România. De-a lungul timpului, Florin Salam a lansat piese ce au generat milioane de vizualizări pe YouTube. În anul 2011 colaborează cu Goran Bregović și lansează „Hopa Cupa”, piesă ce se regăsește pe albumul „Champagne for the Gypsies” al cântărețului bosniac.

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending