Connect with us

LIFE STYLE

Colaborarea verii!Emilian și Connect-R lansează „UNA”

Published

on

Foto credit: Cat Music

Emilian este unul dintre artiștii care au reușit să urce rapid în topurile muzicale și să ajungă la inimile oamenilor cu piesele sale.

După succesul înregistrat cu piese precum „O mie de inimi”, „De 3 zile nu am somn”, feat. Theo Rose, sau cel mai recent single, „Tequila”, Emilian vine cu un hit neașteptat alături de o legendă a muzicii românești: Connect-R. Succesul acestuia este deja bine cunoscut, iar marile lui hituri încă se aud la radiouri.
 
 Piesa „Una” este realizată în studiourile HaHaHa Production și poate fi ascultă pe toate platformele de streaming începând cu data de 13 mai. Videoclipul surprinde o poveste de dragoste intrigantă în imagini, iar Emilian și Connect-R împart ecranul într-un scenariu surprinzător.
 
Toată lumea spune că femeile sunt niște ființe complexe Asta vor să sublinieze Emilian și Connect-R în piesa „Una” într-un sens pozitiv.

În piesă se vorbește despre femeia care niciodată nu e la fel, una e ziua, alta noaptea, una ieri, una azi, acea femeie de care te-ai îndrăgostit nebunește și pe care încerci să o convingi de sentimentele tale, dar jocul dintre voi e ca unul de șah – nebunul urmărește regina, sau de ce nu, ea poate schimba rolurile oricând.
 
Emilian vorbește despre cea mai nouă colaborare: „faptul că un artist atât de longeviv și respectat în industrie precum Connect-R a acceptat să facem această piesă împreună este o dorință împlinită acum, dorința care a luat naștere de când îl ascultam în perioada adolescenței și știam vers cu vers piesele lui”.

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending