Connect with us

UTILE

Colecția de Cozonaci Pricomigdală Boromir

Published

on

Bucuria sărbătorilor vine împreună cu faimoșii Cozonaci Pricomigdală Boromir. Pentru a-ți oferi o surpriză dulce de Crăciun și de Anul Nou, am creat două sortimente festive de Cozonaci Pricomigdală. Sunt mult îndrăgiți pentru crema fină de lapte și miezul bogat în bucățele de portocale sau chipsuri de ciocolată. Dar ceea ce le conferă într-adevăr un gust desăvârșit este glazura crocantă de pricomigdală cu care sunt acoperiți.

Preparate în tihnă, din ingrediente de cea mai bună calitate, alese cu mare grijă, cele două sortimente de cozonaci împart numai zâmbete la masa de sărbătoare. Datorită dospirii lente cu maia și procesului lung de preparare, Cozonacii Pricomigdală capătă un miez pufos. După 36 de ore de preparare în care punem mult suflet, obținem un gust inconfundabil.

Cozonacul Pricomigdală Boromir cu cremă de lapte și portocale te surprinde din prima clipă. Bucățelele de portocale confiate și crema catifelată completează perfect miezul pufos și glazura de pricomigdală. Pentru iubitorii de ciocolată, am conceput sortimentul de Cozonac Pricomigdală Boromir cu cremă de lapte și chipsuri de ciocolată. Combinația dintre crema de lapte și gustul de ciocolată este atât pe placul celor mici, cât și al celor mari. Găsești ambele sortimente de Cozonaci Pricomigdală în magazinul nostru online, boromirmarket.ro, dar și în hypermarket-uri.

Sărbătorile iernii nu ar fi la fel fără gustul Cozonacilor Pricomigdală care îmbogățește momentele petrecute în compania oamenilor dragi. Întrucât sunt versatili, îi poți servi alături de o cafea, cu un ceai aromat sau cu un pahar cu lapte în dimineața de Crăciun. Dacă vrei să te bucuri de un plus de prospețime, te sfătuim să îi savurezi alături de fructe fresh. În noaptea de Anul Nou, gustul lor se potrivește minunat cu un pahar de vin spumant. Sosul de mere și caramel, sosul de ciocolată și frișca pudrată cu scorțișoară pot fi o alegere foarte bună de topping festiv.

Advertisement

Boromir împarte bucurii de sărbători!

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending