Connect with us

UTILE

Compania DDD ajuta la reluarea activitatilor in conditii de siguranta igienica

Published

on

Distantarea sociala si implementarea masurilor de igiena sunt recomandarile care trebuie urmate de catre toata populatia pentru a distruge definitiv Coronavirusul.

Acest virus a pus stapanire pe intreaga omenire si a creat atat de multa panica cum doar un razboi o mai poate face. Avand in vedere rata de mortalitate foarte ridicata cauzata de catre acest virus dar si faptul ca pana in momentul de fata nu exista un vaccin impotriva acestuia se poate spune ca, Coronavirus este un inamic de razboi. Unui invizibil ceea ce face ca situatia sa fie si mai greu de gestionat.

Compania DDD asigura buna functionare a multor institutii publice sau private

Dezinfectarea suprafetelor sau a persoanelor este una dintre conditiile care trebuie indeplinita pentru a putea preveni aparitia Coronavirusului. O astfel de actiune poate fi realizata cu ajutorul unei firme specializata in oferirea de servicii de Coronavirus. Prima si singura firma d.d.d din tara noastra, certificata CEPA, compania DDD este cea mai eficienta companie de dezinfectie care a luptat in aceasta perioada impotriva acestui virus nemilos. Gratie devotamentului si implicarii dovedita de catre personalul acestei companii, a scos spitalul Gerota din carantina. A fost o munca titanica avand in vedere ca in cadrul acestui spital a fost unul dintre cele mai importante focare de Covid – 19 din tara noastra. Si pana sa apara aceasta pandemie creata de catre Coronavirus si compania DDD sa isi demonstreze eficienta in lupta contra acestui virus, aceasta companie era foarte respectata. Rezultatele remarcabile oferite de catre companie in lupta contra Coronaviruslui a crescut si mai mult nivelul de incredere si apreciere avut fata de companie. De asemenea, eficienta demonstrata in lupta contra Coronavirus a facut ca firma sa fie asaltata cu foarte multe oferte de colaborare. In momentul de fata, compania DDD este colaborator al foarte multor institutii publice sau private. MAI<MAE<ANAF, Banca Nationala a Romaniei, Senatul Romaniei, Ministerul Sanatatii, Fan Courier, DHL, Avon sau Sanador fiind doar cateva dintre institutiile care in ultima perioada au apelat la serviciile de dezinfectie oferite de catre comapnia DDD.

Advertisement

Poarta decontaminare si protocolul de dezinfectie sunt cele mai importante atuuri avute de catre companie in lupta cu Coronavirus

Din dorinta de a pune umarul in lupta cu Coronavirus, specialistii din cadrul companiei au elaborat o porta decontaminare care are menirea de a decontamina persoane dar si obiecte. Utilizand o astfel de poarta pot fi reluate activitatile economice care presupune existenta unui flux mare de persoane. Substanta dezinfectanta utilizata in procesul de decontaminare este o substanta extrem de utila in stoparea Coronaviruslui. Aceasta substanta a fost testata de un numar mare de specialisti pentru a demonstra faptul ca nu pune in pericol starea de sanatate a oamenilor care utilizeaza o astfel de poarta.

De asemenea, compania are un protocol de dezinfectie impotriva virusului SARS – COV – 2 ce a fost elaborat impreuna cu specialistii din cadrul companiei ( microbiolog, inginer de mediu, inginer agronom, medic veterinar ), si chiar impreuna cu cei de la DSP, pentru cazurile in care este confirmat pozitiv un caz de COVID – 19, astfel incat riscurile de raspandire ale acestui virus sa fie eliminate 100%. Mai multe informatii despre acest protocol pot fi aflate accesand site-ul DDD.

Concluzii

Avand peste 300 de interventii pentru dezinfectarea impotriva Coronavirus, compania DDD este singura companie d.d.d din tara noastra care stie care sunt pasii care trebuie parcursi pentru a stopa raspandirea cu Coronavirus. Scoaterea spitalului Gerota din carantina a fost testul suprem pe care aceasta companie la dat si pe care la trecut cu brio motiv pentru care serviciile oferite de catre compania DDD sunt accesate de un numar din ce in ce mai mare de institutii publice sau private.

Advertisement

top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending