Connect with us

Companii

Cum alegi cea mai buna firma de paza pentru tine? Iata 4 sfaturi care te pot ajuta!

Published

on

Ti-ai infiintat o afacere si acum ai nevoie de o firma de paza – care este urmatorul pas? Ei bine, pasul doi ar fi sa alegi cea mai buna firma disponibila pentru tine si pentru afacerea ta. Dar cum poti face acest lucru?

Domeniul securitatii si protectiei este unul destul de delicat, in principal datorita diferitelor moduri prin care securitatea poate fi oferita, dar si ceruta, dupa cum s-ar spune. Fiecare tip de afacere sau entitate poate avea nevoie de servicii diferite, poate chiar personalizate.

Astfel, trebuie sa ai garantia unei alegeri corespunzatoare, informate. Iata 4 sfaturi care te pot ajuta in aceasta privinta!

Apeleaza la o firma de paza concentrata pe o singura locatie

Advertisement

In general, expertii in securitate sfatuiesc oamenii de afaceri sa evite firmele care activeaza la nivel national sau international. Desigur, aceste firme se extind la randul lor, caz in care pot oferii servicii la nivel national – dar este important ca activitatile acestora sa se concentreze pe o singura locatie, un singur oras.

Acest aspect iti garanteaza faptul ca vei fi considerat un client important al firmei si nu doar un client. Totodata, activitatea pe plan local asigura faptul ca interventiile de urgenta vor fi realizate in timp util si nu numai.

Apeleaza la o firma de paza care are servicii potrivite pentru afacerea ta

Dupa cum a fost mentionat, exista multe tipuri de servicii de paza care iti pot fi puse la dispozitie de o astfel de firma. Important este sa alegi firma care are serviciile potrivite pentru afacerea ta. De exemplu, daca ai nevoie de garzi de corp pentru sediul afacerii tale, nu vei apela la o firma specializata in securitatea evenimentelor publice si care are doar acest tip de serviciu disponibil.

In general, pentru afaceri sunt indicate servicii de paza umana, de monitorizare, de interventie de urgenta si de supraveghere sisteme de securitate (eventual si instalare).

Advertisement

Apeleaza la o firma de paza cu reputatie si renume pozitive

Ca si administrator al unei afaceri, vrei sa colaborezi doar cu furnizori de incredere si de renume. Astfel, ai nevoie de o firma care este cunoscuta si care, desigur, are multi clienti. In aceasta privinta, poti face 2 lucruri.

In primul rand, poti cere firmei pe care te gandesti sa o angajezi o lista cu toti clientii acesteia, pentru a aduna personal cateva testimoniale. Apoi, daca vrei sa calatoresti putin prin orasul tau, ai putea vizita cateva companii/afaceri din acesta pentru a vedea sigla carei firme de paza este afisata de acestea. De obicei, daca vezi o sigla de 2-3 ori, inseamna ca firma respectiva stie ce face, dupa cum s-ar spune.

firma de paza | Niru Guard

Apeleaza la firma de paza care iti poate oferi servicii personalizate

Este de ajuns ca firma sa se poate adapta cerintelor tale – nu sa iti ofere neaparat servicii complet personalizate. Trebuie doar sa observi ca aceasta iese putin din tipare pentru a fi sigura ca tu, clientul, esti multumit de serviciile care iti vor fi in curand oferite.

Nu exista un plan exact, batut in cuie, atunci cand vine vorba de securitatea unui obiectiv. Fiecare va fi protejat intr-un mod diferit – similare pot fi, cel mult, protocoalele de securitate.

Advertisement

Vrei sa colaborezi cu o firma care iti poate oferi toate cele mentionate?

Daca vrei sa colaborezi cu una dintre cele mai bune firme de paza din Bucuresti, atunci ar trebui sa programezi chiar acum o intalnire cu firma NiruGuard. Aceasta iti poate pune la dispozitie servicii VIP de paza si protectie, concepute special pentru toate tipurile de afaceri.

NiruGuard are peste 5 ani experienta in domeniu, protejeaza activ 24/7 peste 50 de obiective si garanteaza siguranta a peste 60 de transporturi de valori zilnic!

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending