Connect with us

UTILE

Cum diferă comportamentul femeilor și bărbaților în jocurile de noroc?

Published

on

Psihologia bărbaților și femeilor este diferită, așadar comportamentul lor este diferit. În familie, în societate, la școală, la muncă…Cazinourile nu sunt o excepție. Deci, care este diferența între bărbați și femei când pariază?

Statisticele spun ca 86% din persoanele care joacă online sunt bărbați. Femeile sunt doar 14%. Deci, prima diferență este interesul. Psihologii spun că această situație este explicată prin faptul că bărbații sunt mai predispuși la risc, în timp ce femeile preferă distracție mai liniștită.  De fapt, totul poate fi mai ușor: de exemplu, multe casnici spun că ar fi fericite să joace la cazinouri online, dar au prea multă muncă în casă și nu au timp pentru joc…

Cheltuielile jocurilor. Mai există o diferență în comportamentul bărbaților și femeilor. Studiile Americane arată că suma medie a depunerilor bărbaților este $94, în timp ce femeile au o medie de $64 în cont. Bărbații cheltuiesc mai mult pe jocuri decât femeile, iar această situație pare a fi legată de faptul că femeile nu iau în serios activitatea jocurilor de noroc care cere o mare sumă de bani. Bărbații, în schimb, iau jocurile în serios. Câteodată-pentru a lua bani grei. Câteodată- un mod de a se afirma și să-și arate statusul. Cea mai bună ilustrație despre cât de serios iau bărbații în considerare jocurile de noroc este credința răspândită că ”datoria de card este sacră”. Nu este nevoie nici să menționăm că mulți nobili au împușcat pentru imposibilitatea de a da bani-dispute ca aceasta au loc și în timpul nostru…

Surprinzător, în ciudă la ce am discutat deasupra, studiile arată că femeile petrec mai mult timp pe jocurile de noroc decât bărbații. Așadar, o femeie medie Americană petrece 21 de luni pe jocuri pe parcursul vieții ei, în primul rând, din cauză că bărbații pariază mai mult și pierd bani mai repede, și în al doilea rând, faptul că femeile nu petrec foarte mult timp pe jocul însăși, dar pentru a găsi un slot adecvat care le îndeplinesc criteriile și interesele. 

Advertisement

Vorbind de sloturi. Bărbații de obicei aleg jocurile în care pot folosi strategii (poker, blackjack) sau cunoștințe (pariuri sportive). Femeile, la rândul lor, sunt mai predispuse să prefere jocurile unde rezultatul depinde de noroc(loterii, ruletă, aparate de slot). 

Femeile, când joacă, vor să se relaxeze și să aibă impresii strălucitoare. Dar bărbații vor să aibă succes- și să nu fie un caz orb, dar rezultatul anumitor aptitudini și calități personale. 

Este estimat că un bărbat mediu American savurează jocurile de noroc la vârstele cuprinse între 30 și 40 de ani. O femeie medie Americană, la rândul ei, începe să devină pasionată după vârsta de 40.

Interesant fiind, la vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, ambele sexe demonstrează aproximativ aceeași pasiune pentru cazinouri.

Bărbații, conform cercetărilor, deseori joacă la locul de muncă. Acest comportament nu este tipic femeilor care preferă să joace acasă sau în transport. Pe moment, bărbații și femeile preferă cazinourile online, dar dacă considerați unitățile de jocuri de noroc pe teren, sexul mai puternic este mult mai comun în aceste locuri.

Advertisement

Cum puteți vedea, sunt câteva diferențe în comportamentul de ”jocuri de noroc” la bărbați și femei. Totuși, există foarte puține cazinouri în lume care se concentrează pe o audiență specifică de gen-marea majoritate a instituțiilor folosesc strategii și tehnici de marketing universale.

Ce înseamnă acest lucru? Că nu contează din ce gen faceți parte, veți mereu foarte, foarte bine primiți la cazinoul și asigurați-vă că acest loc este onest! SlotV! Începeți să jucați cu bonus casino

Jucați și câștigați! Jucați și vă bucurați!

Mult noroc!

Advertisement
top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending