Connect with us

SANATATE

Cum sa alegi un termometru digital potrivit pentru uz casnic

Published

on

Febra este unul din primele simptome pentru un numar mare de patologii si boli. O temperatura corporala ridicata creeaza disconfort si ne avertizeaza asupra faptului ca ceva nu functioneaza corect in corpul nostru.

Astfel, este foarte important sa masori corect temperatura corpului cu instrumentele adecvate. Un termometru digital este solutia ideala pentru a masura temperatura corpului, in timp ce termohigometru digital masoara temperatura si umiditatea din camera.

Da, odata cu procesele tehnologice din ultimii ani, aceste termometre nu mai sunt simple bare cu mercur in interior, ci sunt dispozitive digitale autentice a caror precizie este, de cele mai multe ori, absoluta.

Totusi, uneori poate fi dificil sa profiti la maximum de fiecare produs. Poate ca toate termometrele masoara temperatura corpului, dar nu toate o fac in acelasi mod. De aceea, Medaz comercializeaza doar termometre care ofera ce amai buna precizie si ofera alte cateva caracteristici importante.

Tipuri de termometre digitale

Exista mai multe tipuri de termometre digitale, precum:

Advertisement
  • Termometre de contact, fiind si cele mai comune. Ele intra in contact cu corpul si afiseaza temperatura pe ecranul integrat.
  • Termomentre fara contact ce permite masurarea temperaturii de la distanta, ce functioneaza, de obicei, prin infrasoru.

Ce trebuie sa stii cand alegi un termometru digital

Ar trebui sa tii cont de urmatorii parametrii:

  • Usurinta in utilizare.
  • Precizie in masurarea temperaturii corporale.
  • Afisarea rezultatelor intr-un mod simplu, livizibil.
  • Rezistente la apa, mai ales pentru cei ce folosesc termometrul la copii.
  • Functie de alarma. Daca temperatura este depasita, se aude un bip. Este ideal si pentru persoanele nevazatoare.

De obicei, termometrele digitale functioneaza cu baterii de lunga durata. Medaz este unul dintre cei mai de incredere comercianti de pe piata din Romania in materie de produse si ustensile medicale, iar atunci cand vine vorba de termometre medicale, garanteaza un echilibru bun in cee ace priveste pretul si performanta.

top-shop.ro%20

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending