Connect with us

A-Z NEWS

Cum să vă convingeți bebelușii să mănânce singuri. Produsele Little Prints vă ajută!

Published

on

Mofturi de bebeluș – începând cu 6 luni bebelușii încep să experimenteze noi gusturi și texturi. Începe diversificarea și odată cu aceasta vin și alte griji. Orice părinte știe cât de greu este să convingă un bebeluș să mănânce mai mult decât să împrăștie mâncarea peste tot. Dacă încă sunteți în etapa aceasta și vă întrebați cum să reușiți să îi convingeți pe cei mici să mănânce și singuri, ar fi bine să descoperiți magazinul online Little Prints. Vorbim despre produse premium, destinate bebelușilor. Sunt create din materiale baby friendly, netoxice și durabile.

Iată câteva produse de mare ajutor pentru părinții care au bebeluși de 6 luni +

Vas cu ventuză la bază – aceasta poate fi atașată de masă sau de tăvița scaunului de bebeluș. Este pe cât de simplu și banal acest gest, pe atât de mult de ajutor. Asta pentru că farfuria are toate șansele să rămână nevărsată, cu toate că bebelușul gesticulează cu mâinile constant.

Setul de tacâmuri din silicon sau cel puțin lingurița din silicon – pentru cei dornici să își experimenteze independența, util este acest tip de accesoriu. Lingurița este ușor de mânuit, are o formă slim, cu capăt îngust și margini bine finisate.

Cănița cu cioc – utilă pentru hidratare, poate fi și cană de antrenament, de trecere de la biberon, cana cu cioc este un alt produs pe care îl veți găsi la Little Prints. Are mânere pe laterale, ceea ce înseamnă că va fi ușor de mânuit de cel mic. Astfel, capătă mai multă independență și încredere în el.

Advertisement

Bavetele din silicon – poate că vă întrebați cum ar putea să vă ajute niște bavete. Veți găsi variante din silicon, implicit cele cu mânecă lungă și supradimensionate. Una din așa zisele reguli în ceea ce privește planul de a-l obișnui pe bebeluș cu mâncarea solidă, cu noua etapă din viața sa, este să îi oferiți șansele de a experimenta. Desigur, pentru el a experimenta înseamnă a se juca cu mâncarea, întrucât prin joc și joacă cunoaște mediul înconjurător. Chiar și așa, lăsați bebelușul să încerce singur, chiar dacă ulterior veți avea multă muncă de curățare după.

Tocmai aici intervine baveta de silicon, ce își arată utilitatea. Pur și simplu dați baveta jos, o spălați sub jet de apă și este oricând gata să fie utilizată din nou. Este rezistentă, o depozitați ușor.

Comandați online

Dacă vă surâd astfel de produse, nu uitați că le puteți comanda de la littleprints.ro exclusiv online. Tot aici veți găsi o mulțime de alte produse sub brand propriu, precum și cele de la Mushie, Bibs sau Frigg. Fie că vorbim despre colecții vaste de suzete, cum se întâmplă în cazul ultimelor două branduri amintite, fie că este vorba despre produse utile încă din faza newborn, Little Prints are o selecție de produse premium. Toate acestea respectă un standard, sunt calitatea ireproșabilă, fiind realizate din materiale de calitate, netoxice.

Descoperiți universul Little Prints și totodată pagina oficială.

Contact:

Advertisement

+4 0725 766 847  hello@littleprints.ro

top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending