Connect with us

Antreprenoriat

Cupio, succes 100% românesc pe piața autohtonă de beauty

Published

on

Doar 27 de ani aveau Raluca și Răzvan Ștefănescu în 2012, atunci când au lansat Cupio, brandul de cosmetice profesionale 100% românesc. Investiția inițială, de până în 10.000 de euro, s-a dovedit a fi una câștigătoare pentru cei doi tineri antreprenori din Timișoara, de vreme ce primul an a fost încheiat cu 7 angajați, 3 magazine Cupio și o cifră de afaceri de 120.000 de euro.

Oamenii de afaceri din vestul țării au intuit potențialul e-commerce-ului și dezvoltarea pe care urma să o aibă și de aceea au acordat importanță maximă momentului în care au pus bazele magazinului online. „Relația cu furnizorii a fost unul dintre cele mai dificile lucruri cu care ne-am confruntat la început, voiam să găsim producători care să ne livreze produse de calitate”, își amintește Răzvan Ștefănescu, unul dintre fondatori. „Tot succesul pe care îl avem astăzi a presupus muncă, implicare și sacrificii, inclusiv în viața personală, pentru că am pierdut șirul zilelor în care am stat până târziu la birou”, declară Raluca Ștefănescu. „Am avut însă un scop clar și un vis la care punem umărul zi de zi: să fim un brand internațional și să demonstrăm că și în România se poate face un business de succes”, continuă cei doi antreprenori.

Astăzi, pe www.cupio.ro, sunt comercializate peste 10.000 de articole și 8 branduri proprii. Cunoscut inițial pentru gama de produse pentru unghii, Cupio a vrut să răspundă cât mai multor exigențe în materie de frumusețe ale clienților săi, iar acum aceștia au la dispoziție și produse de make-up, îngrijire personală și dotări saloane.

Nu mai puțin de 80 de angajați sunt parte din povestea Cupio, numărul de magazine fizice a fost extins la 10 în 5 orașe din țară, iar cifra de afaceri de anul trecut a fost de 6,5 milioane de euro.

Planurile Ralucăi și ale lui Răzvan Ștefănescu sunt la fel de îndrăznețe: în 2019 vor mai deschide noi magazine și se vor concentra tot mai mult pe dezvoltarea internațională a brandului.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Antreprenoriat

Ce cursuri de engleză să alegi pentru copilul tău în 2022

Published

on


Capacitatea de a vorbi una sau mai multe limbi străine aduce beneficii incontestabile și reprezintă un real avantaj competitiv. Din acest motiv, atunci când le oferim copiilor condițiile necesare pentru a învăța limba engleză, investim în viitorul lor, dar mai ales în perspectivele pe termen lung pe care le oferă aceste cunoștințe.

Pentru a le da celor mici șansa de a se cufunda în mediul lingvistic și de a se bucura de studierea limbii engleze, peste o jumătate de milion de părinți din 45 de țări aleg Novakid – o platformă online de învățare a limbii engleze, destinată copiilor cu vârste între 4 și 12 ani.

Dorințele, preocupările și prioritățile părinților reprezintă fundamentul valorilor Novakid. La fel ca orice părinte, Novakid se străduiește să creeze condițiile potrivite pentru dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil și să garanteze calitatea, siguranța și confortul pe toată durata studiilor. Profesorii noștri sunt mereu alături de elevi și reacţionează prompt la nevoile lor.

De ce au părinții încredere în Novakid?

  1. Novakid utilizează o programă modernă de predare a limbii engleze, ce respectă toate standardele internaționale

Metoda de predare Novakid se bazează pe imersiunea lingvistică totală: profesorul vorbește doar în engleză. Astfel, este stimulată dezvoltarea abilităților conversaționale: copiii încep să pronunțe sunete, cuvinte și fraze în limba engleză, chiar în cadrul primei lecții. În ceea ce privește copiii care deja vorbesc puțină engleză, metoda de imersiune lingvistică totală îi ajută să-și îmbunătățească aptitudinile deținute.

Datorită utilizării jocurilor în timpul lecțiilor, poveștilor captivante și tehnologiei VR, engleza devine ca un hobby pentru copii, nu mai este doar „o altă materie școlară”.

Avem 3 cursuri de limba engleză la Novakid, toate fiind concepute în funcție de vârsta, aptitudinile și nevoile celor mici. Toate programele sunt conforme cu Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi.

  • Novakid adaptează programul pentru fiecare student. Cum? Utilizează analiza datelor, feedback-ul părinților și al profesorilor

Fiecare curs de engleză Novakid este adaptat nevoilor individuale și progresului fiecărui copil.

De exemplu, dacă un elev nu s-a descurcat bine la un test, i se vor atribui lecții și sarcini suplimentare pentru practică. În cazul în care un test i s-a părut prea ușor, i se va recomanda transferarea la un nivel superior.

Acest sistem este o parte importantă a personalizării lecțiilor Novakid, dar nu este singura. Profesorii joacă aici cel mai important rol. Ei dau recomandări copiilor și părinților acestora, iar echipa de educatori Novakid moderează acest proces, evaluând cu atenție toate recomandările și adoptând modificările necesare, după ce le discută cu părinții și profesorul.

  • La Novakid, prioritatea noastră este „un serviciu întotdeauna accesibil pentru clienți”

Novakid se străduiește să fie aproape de elevi și părinții acestora la fiecare pas. Echipa noastră de suport rezolvă rapid problemele întâmpinate, ascultă părinții și răspunde la întrebările lor 24/7, prin chatul din contul personal, messenger și e-mail.

Toate cererile sunt procesate individual. Copilul tău este bolnav? Nu poate participa la curs? Lecția poate fi reprogramată. Dacă există o urgență, cu siguranță vom găsi o rezolvare.

  • La Novakid lucrează doar profesori autorizați și competenți

Toți profesorii Novakid sunt educatori certificați și experimentați, din America, Marea Britanie, Arabia Saudită, Australia, Filipine și alte țări din întreaga lume. Aceștia sunt selectați cu atenție după un proces de recrutare amplu. Câteva dintre cerințele pentru potențialii candidați sunt: peste 2 ani de experiență în lucrul alături de copii, certificate internaționale și diplome de predare TESOL, CELTA etc.

O altă cerință importantă – motivația și pasiunea pentru munca lor. Doar profesorii dedicați îi pot învăța pe copii să iubească o limbă străină.

Chiar de la prima lecție, profesorii Novakid iau contact cu copiii și le câștigă treptat încrederea. Când legătura a fost stabilită, învățarea limbii engleze este dusă la un nivel cu totul nou: copiilor nu le este frică să fie ei înșiși, nu le este rușine să greșească și abordează lecțiile cu interes și curiozitate. „Relația de încredere dintre profesor și student este crucială” – spune Anastasiya Masyagina, mama unui student Novakid.

Profesorii Novakid urmează un curs de formare obligatoriu, în cadrul căruia află despre metoda și programa Novakid, dar și despre cum să folosească toate instrumentele de pe platforma online. Ei desfășoară, de asemenea, cursuri de perfecționare și participă constant la conferințe sau ateliere.

  • În ceea ce privește raportul calitate-preț, Novakid este alegerea ideală, fiind una dintre cele mai bune școli online de limba engleză de pe piață

Nu în ultimul rând, părinții aleg Novakid pentru cei mici datorită raportului calitate-preț excelent. Abordarea individuală, lecțiile cu un profesor, platforma interactivă și feedback-ul constant alcătuiesc spațiul educațional în care copiii au o stare de spirit bună și interes să învețe limba. Acesta este motivul pentru care rezultatele apar extrem de rapid.

Novakid oferă câteva opțiuni de achiziție: de la un abonament scurt, de 4 lecții pe lună, la un abonament de lecții regulate pentru 6 luni. Prețul unei lecții începe de la 29.70 lei. 

Misiunea Novakid este de-a face învățarea limbii engleze accesibilă fiecărui copil: în lumea modernă, o educație de bună calitate nu este un privilegiu, ci o necesitate.

Continue Reading

Antreprenoriat

Proprietatile, utilizarile si alte lucruri de stiut despre uleiul de oregano

Published

on

By

Uleiul esential de oregano este unul dintre cele mai puternice uleiuri esentiale si a fost folosit de oameni de secole pentru a-i tamadui pe cei in nevoie. In acest articol va vom spune cateva din caracteristicile unice, proprietatile benefice, utilizarile, dar si contraindicatiile uleiului esential de oregano.

Ce este oregano?

Oregano este o planta inalta de 30-80 cm, ale carei frunze au o culoare verde inchis si o aroma intepatoare, iar florile au mici panicule roz. Numele acestei plante deriva din grecescul „oros gamos” si inseamna „munte splendid”, referindu-se la frumusetea florilor de oregano care acopereau dealurile Mediteranei.

Cum este obtinut uleiul de oregano?

Uleiul esential de oregano se obtine din varfurile inflorite ale plantei, prin distilare cu abur, si este fluid, putin lipicios, cu o culoare portocalie, chihlimbar sau maro deschis. Mirosul acestui ulei aminteste de cel de cimbru si iarba proaspata. Trebuie sa stiti ca este nevoie de 100 kg de flori pentru a obtine doar 100 ml de ulei de oregano.

Compusii chimici ai uleiului oregano

Principalii compusi chimici ai uleiului esential de oregano sunt: fenoli (carvacrol, timol); monoterpene (pinene) si monoterpenoli (linalool).

Proprietatile benefice ale uleiului de oregano

Uleiul esential de oregano are multe proprietati atat de benefice pentru noi, dar este cunoscut mai ales pentru proprietatile sale antibacteriene. Sa le vedem pe cele mai importante:

1 – Antibiotic puternic

Cercetarile moderne descriu uleiul esential de oregano ca fiind antibioticul viitorului. Nu numai ca este extrem de eficient, dar si nu are rezistenta din partea bacteriilor. Utilizarea lui pentru tratarea infectiilor diferitelor probleme ar putea fi o alternativa valabila, in conditiile in care apare adesea rezistenta bacteriilor la antibioticele clasice, care, de altfel, au o serie de efecte secundare importante (cum ar fi micoza si problemele digestive). S-ar parea ca uleiul esential de oregano nu are acest efect distructiv asupra florei intestinale, ci ajuta la mentinerea sanatatii acesteia. Prin urmare, nu exista un alt ulei antibacterian atat de puternic. Uleiul esential de oregano este perfect pentru combaterea bolilor infectioase rezistente la medicamente, precum cele contractate in spital. De asemenea, este folosit cu succes pentru tratarea afectiunilor respiratorii, intestinale, urinare, genitale etc.

2 – Actiune antivirala

Acest ulei de oregano este foarte eficient impotriva unui numar de virusi, precum herpesul, zona zoster, gripa, mononucleoza etc.

3 – Actiune imunostimulanta

Uleiul esential de oregano nu este eficient doar in eliminarea agentilor patogeni, ci si in stimularea si intarirea sistemului imunitar.

4 – Actiune antifungica

Uleiul esential de oregano este folosit cu succes pentru a trata diferite tipuri de micoza (Candida).

5- Digestie mai usoara

Stimuleaza sistemul digestiv, ajuta la eliminarea gazelor si la redobandirea unui abdomen plat.

6 – Actiune tonica

Uleiul esential de oregano este recunoscut ca un tonic general si un excelent stimulent fizic si mental.

7 – Actiune antioxidanta

S-a dovedit ca oregano contine de cel putin 3 ori mai multi antioxidanti decat alte ierburi, precum maghiranul, cimbrul sau sunatoarea. Uleiul esential de oregano lupta eficient impotriva radicalilor liberi, previne deteriorarea acestora, iar datorita acestui fapt poate fi util in prevenirea diferitelor boli, precum cancerul sau bolile cardiovasculare.

8 – Ajuta la reglarea nivelului de colesterol

Unele studii au aratat ca datorita componentelor sale de carvacrol si timol, uleiul esential de oregano poate ajuta la scaderea nivelului de colesterol LDL „rau”.

9 – Ajuta la reglarea nivelului de glucoza

Mai multe cercetari recente au aratat ca uleiul esential de oregano poate ajuta la mentinerea nivelului de glucoza din sange, la imbunatatirea rezistentei la insulina, la facilitarea metabolismului grasimilor si a carbohidratilor si la regenerarea tesutului hepatic si a rinichilor afectati. Datorita tuturor acestor proprietati, acest ulei ar putea fi util ca adjuvant in tratamentul diabetului de tip 1 si tip 2.

10 – Actiune antiinflamatorie

Datorita prezentei carvacrolului, uleiul esential de oregano poate fi util in starile inflamatorii. Efectul pare sa fie sporit prin adaugarea de ulei esential de cimbru.

11 – Actiune anticancerigena

Unele cercetari au aratat ca carvacrolul inhiba cresterea celulelor canceroase si din acest motiv se crede ca uleiul esential de oregano poate fi util in prevenirea si combaterea cancerelor pulmonare, hepatice si de san.

12 – Echilibrare hormonala

Unele cercetari au aratat ca uleiul esential de oregano poate ajuta la restabilirea nivelurilor normale de progesteron si poate fi util in tratamentul simptomelor ovarului polichistic si al sindromului premenstrual.

Datorita tuturor acestor proprietati benefice, uleiul esential de oregano poate fi folosit cu succes pentru a trata urmatoarele simptome si afectiuni: tuse, astm, reactii alergice, bronsita, crampe menstruale, artrita, dureri musculare, infectii urinare, diabet, sindromul ovarului polichistic, depresie, durere de cap, acnee, psoriazis, chelie, paduchi, boli ale gurii, rani, varice etc.

Cum utilizam uleiul de oregano?

Utilizare topica

Uleiul esential de oregano trebuie folosit intotdeauna diluat, deoarece poate fi agresiv asupra pielii si poate provoca mancarimi, arsuri si roseata. Cele mai des folosite uleiuri vegetale in combinatie cu acesta, in functie de afectiunea de tratat, sunt uleiul de cocos fractionat, uleiul de migdale dulci, uleiul de arnica etc.

Masat pe piele (diluat) sau adaugat la produsele noastre cosmetice (creme, lotiuni, sampoane si altele), uleiul esential de oregano poate fi util in combaterea acneei, punctelor negre, psoriazisului, muscaturilor de insecte, mancarimii, durerilor musculare etc. Cateva picaturi adaugate in baia fierbinte pot ajuta la relaxarea muschilor obositi. Masat (intotdeauna diluat) pe scalp, acest ulei poate ajuta la eliminarea paduchilor, la calmarea inflamatiei cauzate de psoriazis si la stimularea cresterii parului.

Uz intern

Utilizarea interna a uleiului esential de oregano este recomandata in caz de infectii intestinale si urinare, probleme digestive, si pentru intarirea sistemului imunitar. In acest caz, uleiul esential de oregano trebuie luat in timpul meselor, impreuna cu cateva picaturi de ulei de masline extravirgin sau ulei de in, pentru a reduce riscul de iritare a mucoasei gastrice.

Difuzor si fumigatii

Adaugat in difuzor (3-4 picaturi), uleiul esential de oregano ajuta la purificarea aerului si la pastrarea sanatatii sistemului respirator. In fumigatii, insa, este util si pentru tratarea racelilor (tuse, bronsita).

Ingrijirea casei

Uleiul esential de oregano este un ingredient excelent in produsele dezinfectante. Doar adaugati 10 picaturi la jumatate de litru de apa pentru a pregati un spray pe care sa il folositi pentru curatarea suprafetelor casei.

Avertizari si contraindicatii

Acesta este un ulei care trebuie folosit cu mare grija si intotdeauna diluat. Desi este un ulei extraordinar de eficient, nu este lipsit de toxicitate. Din acest motiv nu este recomandat copiilor sub 8 ani, femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

In concluzie

Uleiul esential de oregano este un ulei care ar trebui sa faca parte din trusa noastra de baza, deoarece poate fi util pe tot parcursul anului.

Continue Reading

Antreprenoriat

Beneficiile colaborarii cu o agentie cu servicii SEO profesionale

Published

on

Din momentul aparitiei si pana in zilele noastre, internetul a evoluat extrem de mult dar si foarte rapid, oferindu-ne astazi tot felul de posibilitati in toate domeniile.

Mai toate afacerile de astazi sunt de asemenea prezente si in mediul online, nu doar prin magazine fizice, preponderent fiind vorba despre magazine online si site-uri pentru prestari servicii.

Orice site magazin sau care se ocupa cu prestarea de servicii, are nevoie de o promovare online care trebuie sa fie realizata ca atare, deoarece internetul este plin de magazine online, deci presupunem ca majoritatea utilizatorilor sunt deja fideli anumitor site-uri, concurenta fiind destul de mare.

Una dintre cele mai intalnite modalitati prin care un site este adus in atentia utilizatorilor de internet, este prin servicii SEO profesionale. In momentul in care investiti in astfel de servicii, investiti in afacerea dumneavoastra iar astfel daca veti utiliza aceasta metoda de promovare, SEO, veti putea ajunge pe prima pagina in Google, chiar si intr-o singura zi, totul prin anumite cuvinte cheie.

Exista pe piata o multime de firme care se pot ocupa pentru site-ul dumneavostra si de o astfel de promovare, insa nu toate sunt si neaparat eficiente.

Daca va doriti o crestere rapida a site-ului, indiferent de tipul sau, atunci trebuie sa apelati la o agentie care presteaza servicii optimizare SEO, serioasa si de incredere precum cei de la re7consulting. Tot ce trebuie sa faceti este sa va ocupati de detalii administrative ale firmei pe care o conduceti si sa lasati pe seama unei echipe de specialisti marketing-ul digital si tot ce reprezinta promovarea online, in cazul de fata re7consulting, iar rezultatul va fi unul cu adevarat satisfacator.

Aceasta agentie digitala este formata din oameni foarte bine pregatiti in acest domeniu, avand de asemenea si o vasta experienta si care au la activ o multime de clienti multumiti de serviciile prestate.

Prestarea serviciilor SEO nu este facuta pentru oricine si de aceea, in momentul in care va doriti o promovare de calitate pentru site-ul dumneavoastra, este necesar sa apelati la oameni specializati pe acest domeniu, astfel incat rezultatul final sa poata fii cel asteptat.

Toate detaliile va sunt puse la dizpozitie pe site, astfel ca va invit sa il accesati si cu siguranta veti gasi la re7consulting exact ceea ce aveti nevoie pentru ca afacerea dumneavoastra in mediul online sa prospere. Totul la doar un click distanta si la cele mai mici costuri dupa cum am precizat.

Continue Reading

Subscribe to our newsletter!

MEDIA NEWS

Muzica2 zile ago

Mr. VIK și J. Yolo au lansat „Subelo”, o colaborare foarte specială! Care este povestea prieteniei dintre cei doi artiști?

Culinar4 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Frumusete4 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

Seriale4 zile ago

Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Frumusete4 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

Life Style4 zile ago

Cum poate ajuta acupunctura cu problemele sinusurilor?

UTILE5 zile ago

Intră pe Anuntul.ro si descoperă cele mai noi oferte pentru imobiliare, locuri de muncă, vânzări auto și multe altele!

Antreprenoriat5 zile ago

Ce cursuri de engleză să alegi pentru copilul tău în 2022

UTILE5 zile ago

Servicii de închirieri auto București fără garanție la doar un click distanță!

UTILE6 zile ago

Admiral Casino – un univers pentru pasionatii de jocuri online

Ce-lucruri-nu-ar-trebui-conectezi
UTILE7 zile ago

Ce lucruri nu ar trebui să conectezi niciodată la un prelungitor?

UTILEo săptămână ago

Vă gândiți să reamenajați prin casă? Vă puteți baza pe Aosom!

Muzicao săptămână ago

Jenni a lansat videoclipul piesei „Caramela”! Cum a atras artista privirile la filmarea videoclipului

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

UTILE2 săptămâni ago

DABSTORE.ro raportează pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 1,4 milioane de euro

Life Style2 săptămâni ago

Vedete care au încercat chiropractica!

UTILE2 săptămâni ago

De ce să-ţi faci cont online la Maxbet

Muzica2 săptămâni ago

Wrs lansează „La Luna”– al doilea single de pe MANDALA EP

UTILE2 săptămâni ago

Ei sunt cei 12 RĂZBOINICI care intră în provocarea anului, SURVIVOR!

Naturiste4 săptămâni ago

Răsfăț complet cu cocos

Culinar4 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Relatii&Sex4 săptămâni ago

Ce fac cuplurile care au o viaţă sexuală împlinită?

Naturiste4 săptămâni ago

Nu trebuie sa fii un „masterchef” ca sa poti consuma alimente minune

Frumusete4 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

UTILE2 săptămâni ago

Ei sunt cei 12 RĂZBOINICI care intră în provocarea anului, SURVIVOR!

UTILE3 săptămâni ago

Ce fond de ten să alegi pentru un ten gras cu un cod reducere notino?

UTILE3 săptămâni ago

Alcool la volan în 2022. Pedeapsa în funcție de alcoolemie

Muzica4 săptămâni ago

Feli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai recentă şi festivă piesă

UTILE3 săptămâni ago

3 aspecte de urmarit in achizitia unor tablouri pe panza canvas

Frumusete4 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

UTILE4 săptămâni ago

Scapa de monotonia in cuplu

UTILE4 săptămâni ago

Betano ştiri: Benfica Lisabona şi Betano au pus bazele unui parteneriat puternic şi inovativ

UTILE3 săptămâni ago

Gets bet ştiri: bonus de bun venit şi promoţii atractive

UTILE4 săptămâni ago

Cum să îți întreții corespunzător echipamentul pentru vânătoare?

UTILE3 săptămâni ago

Mituri, beneficii si efecte secundare ale masturbarii

UTILE4 săptămâni ago

Trageri duble pentru jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 – la cumpana dintre ani pe Romania Tv

UTILE4 săptămâni ago

5 categorii de produse care nu trebuie să lipsească din birou

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

Muzica4 săptămâni ago

Feli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai recentă şi festivă piesă

Muzicao lună ago

M.Z.I lanseaza „Losing Control”. Energie dusa la extrem, la final de an

Premieră TVo lună ago

Imperiul Leilor își deschide porțile cu o nouă formulă de învestitori!

ADVERTORIALEo lună ago

Merry Christmas – Oferta ta de iarnă cu prețuri excepționale

Muzicao lună ago

Holy Molly lansează noul single – Bang Bang

Emisiunio lună ago

Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor

Muzicao lună ago

Regizor roman, videoclip cu o legendă a hip-hop-ului din S.U.A.

Muzicao lună ago

Amedeo lansează prima piesă din Living Room Sessions. „ Ard Tot”, melodia care a cucerit instant publicul, în versiunea acustică

Muzicao lună ago

Trupa Grimus lansează un nou cântec – „Excepție” – featuring Ana Coman. Vezi videoclipul în premieră

Eurovisiono lună ago

TVR prezintă juriul Eurovision România 2022

Emisiunio lună ago

6 concurenți luptă pentru calificarea în finala SuperStar România

Muzicao lună ago

Ionut Voicu lanseaza impreuna cu Dj Lucian&Geo varianta de festival a celebrului hit „Lasa-ma sa beau”

Interviuo lună ago

Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vedete2 luni ago

Mads Langer dedică piesa „Lightning” tuturor formelor de dragoste dintre oameni

Muzica2 luni ago

Alina Eremia lansează videoclipul piesei – „Pune-mă la loc”

Emisiuni2 luni ago

După mai bine de 30 de ani, muzica a revenit în viaţa ei. Întreaga poveste la „Vedeta populară”

Emisiuni2 luni ago

Toate măștile jos! Finala Masked Singer România e astăzi, la PRO TV

Reality Show2 luni ago

AUDIENȚE TV Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit, aseară, Visuri la cheie

Muzica2 luni ago

The Motans lansează videoclipul piesei „În Golul Tău” – povestea misterioasă a unei iubiri sincere

Muzica2 luni ago

Colaborare inedită înainte de Crăciun: André și Iuliana Beregoi lansează „Moșule, ce tânăr ești”

Trending