Emisiuni
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite
Published
3 ani agoon
Miercuri seară, Chefi fără limite și-a desemnat câștigătorul primei ediții desfășurate în Grecia. După o finală grea, jucată alături de Laura Eremia și Istvan Kozocsa, Nobo din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea și-a adjudecat titlul primului sezon Chefi fără limite și premiul de 30.000 de Euro, demonstrând juriului că merită titlul de chef fără limite.
În finală, Nobo nu a luptat singur, acesta le-a avut alături pe Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel) şi pe Mariana Tarbuc (Primărița), două concurente puternice din echipa albastră. Împreună au reușit ca, în două ore, să creeze un meniu format din starter, fel principal și desert. Deși lupta a fost strânsă între cei trei finaliști, Daniel Jumuga (Nobo) a reușit să îi impresioneze pe jurați prin preparatele lui.
Ultima probă de gătit din Atena a început cu multe emoții pentru Nobo, pentru că în platoul Chefi fără limite a venit soția lui, Sorina, supranumită Nobolina. „Nu am știut cum să reacționez, nu știam ce să fac să țip, să plâng, să mă bucur, să urlu!” – a declarat acesta când a văzut-o intrând în platou.

După două luni de călătorie prin 10 destinații spectaculoase din Grecia, ultima probă a primului sezon Chefi fără limite s-a desfășurat în Atena și i-a pus la grea încercare pe cei trei finaliști. Având la dispoziție 2 ore, alături de echipele formate în prima probă a marei finale, Nobo, Laura și Istvan au avut de pregătit 3 feluri de mâncare pentru a impresiona juriul.
Acesta a fost format din Chef Ettore Botrini, unul dintre cei mai apreciați chefi din Grecia, deținătorul unei stele Michelin, Chef Adam Kodovas și Chef Vasilis Mouratidis, doi dintre jurații Chefi la cuțite varianta grecească. Chef Florin Dumitrescu, aflat pentru prima oară în postura de a juriza o finală, Marius Tudosiei și Chef Iosif Ștefănescu, care pe lângă rolul de co-prezentatori ai emisiunii sunt și doi mari cunoscători ai artei gastronomice.
Jurizarea s-a bazat pe mai multe criterii, plating-ul, savoarea, textura preparatelor și nota de creativitate a bucătarilor. Fiecare fel de mâncare a fost jurizat individual prin deja cunoscuta spargere a farfuriilor. Starterul care a acumulat cele mai multe puncte a fost cel a lui Nobo, Laura i-a impresionat pe jurați cu felul ei principal, iar proba desertului a fost adjudecată de Istvan. Cu toate astea, la final Nobo a adunat cele mai multe farfurii, iar Irina Fodor l-a declarat câștigător.

Chef Sorin Bontea a primit de la Irina Fodor trofeul Chefi fără limite, iar Nobo a plecat acasă cu cecul de 30.000 de Euro. „N-am câștigat în viața mea nimic, nu mă așteptam să câștig acum ceva!”, a spus Nobo după ce a câștigat marele premiu.
Încă din timpul emisiunii, Daniel Jumuga (Nobo) a anunțat ce va face cu premiul cel mare. „Primul lucru pe care o să-l fac, o să-mi plătesc din datorii, adică alea pe care le-am acumulat anul trecut din cauza pandemiei și de restul cred că o să scot soția în oraș, de toți, pentru că ea m-a înscris aici”, a mărturisit acesta la sfârșitul serii.
Partajează asta:
- Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide într-o fereastră nouă)
- Dă clic pentru partajare pe WhatsApp(Se deschide într-o fereastră nouă)
- Dă clic pentru a partaja pe LinkedIn(Se deschide într-o fereastră nouă)
- Dă clic pentru a partaja pe Twitter(Se deschide într-o fereastră nouă)
- Dă clic pentru a partaja pe Reddit(Se deschide într-o fereastră nouă)
- Dă clic pentru partajare pe Telegram(Se deschide într-o fereastră nouă)
- Dă clic pentru a partaja pe Pocket(Se deschide într-o fereastră nouă)
- Dă clic pentru a partaja pe Tumblr(Se deschide într-o fereastră nouă)
- Dă clic pentru a partaja pe Pinterest(Se deschide într-o fereastră nouă)
- Dă clic pentru a imprima(Se deschide într-o fereastră nouă)
- Dă clic pentru a trimite o legătură prin email unui prieten(Se deschide într-o fereastră nouă)
Similare
“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

You may like
7 informații obligatorii dacă iei Vitamina D
Vrei sa spui adio la zahăr? Iată cele mai bune alternative…
De ce este important să spui „nu” uneori și cum să o faci fără vinovăție
Biroul individual notarial Mihaela Baltă oferă servicii notariale rapide si flexibile
Cum să te îmbraci ca Miss Univers made in Romania
Transformă rafting-ul într-o aventură sigură, fără riscuri
Dr. Ion Bogdan Codorean și tatăl său, Prof. Univ. Dr. Ioan Codorean au scris o carte publicată de Editura Springer, cea mai importantă și exclusivistă editură medicală din lume
Descoperă gama variată de produse MaxTools pentru toate proiectele tale!
Puterea luminii în fiecare casă
Descoperă L’Aterier Coquette, o destinație a modei la prețuri accesibile
Visurile devin realitate. Și lemnul devine casă
Australia. Canguri, urși koala, aborigeni și alte surprize!
Cum să rămâi în vârful industriei fabricării de mobilier
6 idei de rețete sănătoase cu Franzelele Boromir
Confort și inovație pentru pentru fiecare familie
De la eleganța clasică la modernitate. O revoluție în lumea tapetului
Stil și confort pentru fiecare sezon
Care este rolul vestimentației în cadrul unui eveniment atât de special precum nunta
Pauza de cafea la birou, o pauza bine meritata !
Un nou început. Decizia de transformare este un amestec de emoție și speranță