Connect with us

Televiziune

Daniel Pavel: ”Veți petrece împreună Paștele, în Dominicană”. Cine se alătură show-ului SURVIVIOR?

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Este o zi de Sărbătoare, o zi în care oamenii încearcă să uite pentru câteva ore de probleme și să se așeze la masă cu toți cei dragi pentru a celebra și a se bucura!

Însă, cei 12 concurenți rămași în cea mai puternică competiție, Survivor România, au parte de altfel de sărbători. Departe de familie, de oamenii care îi susțin necontenit, fără acces la preparatele care le amintesc de copilărie și… pregătiți pentru o nouă zi de competiție. Cu toate acestea, astăzi, de la ora 20:00, Vulturii și Tigrii vor avea parte de unele dintre cele mai neașteptate și frumoase surprize, de până la acest moment.  

O să fie un Paște foarte diferit”, va admite Oana Ciocan, în timp ce Ștefania Ștefan va afirma sigură pe ea că ”va fi primul, unicul Paște pe care-l voi petrece așa”. Pe de altă parte, Ionuț Popa va încerca să gândească optimist chiar și în aceste condiții: ”Voi face Paștele cu o altă familie, cea de la Survivor”.

Cu gândul la ce fac cei de acasă, concurenții își vor găsi puterea de a merge spre joc, însă nu se vor aștepta la ceea ce va urma. Prima surpriză a serii va fi dezvăluită de către Daniel Pavel: ”Veți petrece împreună Paștele, în Dominicană, la aceeași masă”. Iar asta nu va fi tot! Masa pascală va fi gătită de către unul dintre cei mai cunoscuți Chefi din România.

Chef FOA este invitatul special al serii, iar acesta este decis să le aducă o bucățică de acasă… direct în Dominicană. ”Sunt ferm convins că masa de Paște o să le pice atât de bine, o să îi trimită în amintiri, o să le meargă la suflet”, va spune acesta.

Ce le-a pregătit concurenților, dar și ce alte vești frumoase îi așteaptă, descoperim curând. Tot atunci, vom afla și ce miză suplimentară va avea Jocul de Recompensă!

Advertisement

Într-o zi specială, de Sărbătoare, Zanni revine, ca de fiecare dată, cu emisiunea Survivor:Extrashow, pe VOYO! Cu un concurent care i-a fost aproape în sezonul trecut, Zanni va discuta cele mai importante momente ale ediției speciale de Paște!

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV, Survivor România, pentru a vedea cum sărbătoresc concurenții, departe de casă, una dintre cele mai importante Sărbători! Emisiunea este deja disponibilă, în avans, pe VOYO.

top-shop.ro%20
Trending