Connect with us

SPECIAL

De 1 decembrie, pe PRO TV, sărbătoarea începe cu tine! România, întâi tu!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Pentru a construi e nevoie de suflet, pentru a reuși de seriozitate, pentru viitor de exemple. Le avem! România, întâi tu! Mâine, de la prima oră a dimineții și până seara, PRO TV îți oferă motive să sărbătorești, printr-un program special ce nu ar trebui ratat. 

Ziua începe cu Știrile PRO TV, de la ora 06:00 și continuă până după orele prânzului. Andreea Marinescu și Mihai Dedu vor aduce primele vești ale dimineții, Cristian Leonte va aduce imagini de la parada militară, iar Diana Enache va prezenta jurnalul orei 13:00.  

De la ora 14:00, Adela Popescu și Cătălin Măruță au pregătit alături de colegii lor o ediție specială, de sărbătoare, Zi de bine, România în care veselia va fi la cote înalte! 

Cabral a pregătit și el o ediție specială a emisiunii Ce spun românii, de la 18:00, în care vedetele se vor întâlni într-o confruntare a regiunilor. Cele mai tari răspunsuri la cele mai neașteptate întrebări vor veni de la Alex Bogdan, Cătălin Neamțu, Cleopatra Stratan, Otilia Bilionera și Jorge, din echipa EST și Horia Brenciu, Răzvan Raț, Edward Sanda, Cătălin Cazacu și Mihaela Tatu din echipa VEST. 

De la ora 19:00, Andreea Esca aduce încă o ediție a Știrilor PRO TV în care telespectatorii se vor putea bucura de povești de senzație ale românilor care au reușit să demonstreze ceea ce pot atât pe plan local, cât și internațional. Toate materialele prezentate în cadrul jurnalului de dimineață, dar și de seară au fost pregătite de către echipa România, te iubesc! și de unul dintre reporterii Inspectorul PRO, Camelia Donțu!

Seara se încheie cu prima ediție live a show-ului SuperStar România, de la 20:30! Theo Rose, prezentatoarea emisiunii și cei patru jurați, Smiley, Raluka, Carla’s Dreams și Marius Moga sunt pregătiți să le aducă celor de acasă buna dispoziție. 

În premieră, de la ora 23:30, românii se vor bucura de filmul A fost odată la… Hollywood, regizat de Quentin Tarantino și cu o distribuție de senzație care îi include pe Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie și mulți alții. 


Nu ratați, de 1 decembrie, un program special pe tot parcursul zilei. Doar la PRO TV, sărbătoarea începe cu tine!

SPECIAL

Bucatele de Crăciun vin în decembrie la TV Paprika

Published

on

Foto Credit: TV Paprika

Arome care te îmbie, deserturi fabuloase și mâncăruri clasice de Crăciun se pregătesc să-și facă intrarea în bucătăria și (mai ales) sufrageria ta, alături de bucătari consacrați și îndrăgiți precum Jamie Oliver și Nigella Lawson, în toată luna decembrie, la TV Paprika. 

În weekend-uri, Jamie Oliver revine cu o emisiune nou-nouță, „Jamie Oliver: Împreună”, de la ora 21:30. În acest nou serial, bucătarul englez intenționează să pună în lumina reflectoarelor cele mai importante ingrediente din viața lui: familia, prietenii și, desigur, mâncarea. În bucătăria sa, el gătește bucate simple pentru reuniuni cu prietenii (perfecte pentru perioada sărbătorilor), pentru grătar și picnic, pentru brunch și serate, ca oricine se uită să fie inspirat să gătească pentru cei dragi. Serialul ne prezintă o serie de trucuri profesionale care se vor dovedi esențiale pe viitor. 

Pe 17 decembrie, de la ora 22:30, faimoasa Mary Berry prezintă câteva „Preparate rustice de Crăciun”. Ea călătorește iar în castelele rurale din Marea Britanie. Dar nu-ți face griji, nu trebuie să locuiești într-un castel pentru a găti rețetele propuse. În emisiunea specială de Crăciun, Mary vizitează Harewood House din Yorkshire, care este pregătit intens de o echipă pentru perioada sărbătorilor. Harewood, cu spații interioare în stilul lui Robert Adam, mobilier Chippendale și grădini Capability Brown, este unul dintre cele mai magnifice castele aristocratice din țară. Mary descoperă cum arată o grandioasă sărbătoare de Crăciun într-un castel și ne arată cum să preparăm rețete delicioase moderne inspirate din mâncărurile festive din trecut.

A doua zi, pe 18 decembrie, de la 22:30, aceeași Mary Berry prezintă „Delicii de Crăciun”. În ediția specială de Crăciun dedicată rețetelor clasice ale lui Mary Berry, ea și invitații săi prepară delicatese festive în stilul cu care ne-a obișnuit: tehnici ușor de învățat, doar câteva ingrediente, idei ingenioase şi simple care pot fi aplicate cu ușurință de către oricine. Și pe 19 decembrie, duminică, de la ora 22:30, în „Mary Berry – Un Crăciun fastuos”, nimeni alții decât Prințul și Prințesa de Cambridge fac echipă cu Berry. Aceasta însoțește cuplul regal în patru vizite speciale și prepară câteva bucate deosebite – potrivite și pentru familia regală, dar și pentru telespectatori! 

În plus, toată luna decembrie, TV Paprika prezintă un calup de super emisiuni cu tematică de sărbători, de la ora 21:00, în fiecare seară. 

Prin blocul tematic de emisiuni dedicate Crăciunului de la TV Paprika, vor trece bucătari precum: Nigella, Gordon Ramsay, Jamie Oliver și James Martin. 

De asemenea, TV Paprika a pregătit și un calendar de advent care, în fiecare zi, va dezvălui o nouă rețetă: https://tvpaprika.ro/calendarul-de-advent-tv-paprika/ 
Un Crăciun plin de savoare, la TV Paprika!

Continue Reading

SPECIAL

Interviu cu tânărul Mihai Căldăraru Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România.

Published

on

Mihai Căldăraru

Lecție de bunătate din partea lui Mihai Căldăraru. „Fiecare dintre noi poate face ca lumea să devină un loc mai bun”.

Mihai Căldăraru ne arată că succesul nu înseamnă să ai o afacere profitabilă. Impactul pe care îl lasă asupra oamenilor îi încălzește mai mult sufletul și îi creează bucurie supremă. Gravitează în jurul bunătății, a generozității și a respectului. 

A învățat să lupte și să se reinventeze ori de câte ori a fost nevoie, pentru că a avut în părinții săi un model de urmat.

A început să ofere sprijin semenilor săi prin 2011, prin intermediul unui ong de  a-și forma un viitor și care întâmpinau greutăți sau aveau nevoie de lămuri, le primeau cu mare inimă de la Mihai Căldăraru fără a avea vreun beneficiu. A fost premisa a ceea ce urma să vină.

 Se simte liniștit știind că nu a stat degeaba și că a pus umărul acolo unde a fost nevoie, mai ales că a urmat înființarea unei asociații caritabile.

Ce proiecte ticluiești pe viitor?

Îmi doresc să am cât mai mulți prieteni alături și astfel să reușim tot mai multe să arătăm că se poate și că atunci când suntem mulți efortul este tot mai mic, indiferent că este vorba de donații sau voluntariat. 

Mai sper ca marile companii care chiar își doresc să se implice în acte caritabile să își întoarcă privirea către oameni care chiar fac ceva în acest sens și nu doar către „vedete”.

Mihai Căldăraru este un tânăr din București, care astăzi are 36 de ani. Născut ultimul într-o familie cu mulți copii, nu a avut parte de copilărie precum ceilalți șase frați ai lui. 

Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. 

La Revoluție, încă nu împlinise 1 an. Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu.

Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. 

Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. 

Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el. 

Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație non-profit .

 „Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.

Mihai Căldăreanu nu cere bani! 

Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare. 

Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai! „Este vorba despre zâmbetul de pe fața lor!”

Mihai Căldăraru Director General  (Direcția Generală de Asistență Socială România). a anunțat într-un mesaj pe site-ul aedops.ro, „că bătrânii și copii aflați în izolare sau cu restricții de deplasare și persoanele cu dizabilități pot suna la numărul de telefon 0739.377.777, atunci când au nevoie de ajutor”.

Continue Reading

Emisiuni

De 1 decembrie, legenda SuperStar România se scrie cu primul live!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În urmă cu câteva luni au pornit în cea mai importantă competiție a vieții lor cu un singur gând: să devină următorul SuperStar al țării. Au cântat, au făcut spectacol și au dat tot ce au avut mai bun pentru a îi convinge pe jurați că merită să treacă de fiecare etapă. Doar 10 dintre ei vor intra în primul live al celui mai tare show din această toamnă. Aventura începe diseară, de la 20:30.

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt cei patru jurați care au avut ocazia de a vedea în fața lor câteva sute de concurenți în etapa audițiilor. Dintre aceștia, 114 s-au calificat în recall-uri și doar 32 au ajuns în semifinale, pe cea mai mare scenă creată la Arenele Romane. În doar câteva ore, cei 10 care au trecut de toate aceste provocări, vor veni în fața lor și vor face spectacol într-o ediție live de neratat.

Cei care vor urca pe scenă sunt: Alexandru Precup, Alessandro Mucea, Ana Stănciulescu, Daniel Șveț, Maria Jugănaru, Naomi Prie, Romina Apostol și Victoria Peșterean. Acestora li se vor adăuga 2 dintre cei 4 concurenți care au obținut wild card și care au obținut cele mai multe voturi de la telespectatori (Bianca Bîsceanu, Artiom Topal, Mădălina Țurcan, Maria Ojică).

Seara va începe cu piesa ”Fluture de noapte”, a cărei text și muzică le aparțin lui Marius Moga, Carla’s Dreams, Smiley, Alex Turcu și care va fi interpretată de cei patru jurați. Apoi, rând pe rând, concurenții vor interpreta live câte o piesă pregătită cu multă pasiune și emoție. De această dată, puterea le va aparține total celor de acasă, aceștia urmând să-și poată exprima preferința după ce Theo Rose va da ”Start VOT”.  

Invitata specială a serii este cunoscuta artistă, Irina Rimes. Ea le va oferi tuturor celor de acasă o interpretare de neratat: ”Locul meu preferat este pe scenă, iar faptul că este o perioadă în care nu prea avem multe ocazii în care putem cânta, mă bucur foarte tare să fiu alături de toți cei de acasă în primul live de la SuperStar!”

Nu ratați, de la 20:30, primul live al emisiunii SuperStar România!  

Continue Reading

Subscribe to our newsletter!

MEDIA NEWS

Stiri3 ore ago

Xiaomi lansează seria Redmi Note 11 la nivel global

Stiri3 ore ago

Xiaomi introduce MIUI 13 pe dispozitive la nivel global, îmbunătățind astfel experiența de utilizare, eficiența și personalizarea

ADVERTORIALEo zi ago

Am întrebat 100 de părinți ce activități au ales pentru copiii lor în pandemie

Muzica5 zile ago

Mr. VIK și J. Yolo au lansat „Subelo”, o colaborare foarte specială! Care este povestea prieteniei dintre cei doi artiști?

Culinar6 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Frumusete6 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

Seriale6 zile ago

Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Frumusete6 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

Life Styleo săptămână ago

Cum poate ajuta acupunctura cu problemele sinusurilor?

UTILEo săptămână ago

Intră pe Anuntul.ro si descoperă cele mai noi oferte pentru imobiliare, locuri de muncă, vânzări auto și multe altele!

Antreprenoriato săptămână ago

Ce cursuri de engleză să alegi pentru copilul tău în 2022

UTILEo săptămână ago

Servicii de închirieri auto București fără garanție la doar un click distanță!

UTILEo săptămână ago

Admiral Casino – un univers pentru pasionatii de jocuri online

Ce-lucruri-nu-ar-trebui-conectezi
UTILEo săptămână ago

Ce lucruri nu ar trebui să conectezi niciodată la un prelungitor?

UTILEo săptămână ago

Vă gândiți să reamenajați prin casă? Vă puteți baza pe Aosom!

Muzica2 săptămâni ago

Jenni a lansat videoclipul piesei „Caramela”! Cum a atras artista privirile la filmarea videoclipului

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

UTILE2 săptămâni ago

DABSTORE.ro raportează pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 1,4 milioane de euro

Life Style2 săptămâni ago

Vedete care au încercat chiropractica!

Naturiste4 săptămâni ago

Răsfăț complet cu cocos

Culinar6 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Relatii&Sex4 săptămâni ago

Ce fac cuplurile care au o viaţă sexuală împlinită?

Naturiste4 săptămâni ago

Nu trebuie sa fii un „masterchef” ca sa poti consuma alimente minune

Frumusete6 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

UTILE2 săptămâni ago

Ei sunt cei 12 RĂZBOINICI care intră în provocarea anului, SURVIVOR!

UTILE3 săptămâni ago

Alcool la volan în 2022. Pedeapsa în funcție de alcoolemie

UTILE3 săptămâni ago

Ce fond de ten să alegi pentru un ten gras cu un cod reducere notino?

UTILE3 săptămâni ago

3 aspecte de urmarit in achizitia unor tablouri pe panza canvas

Frumusete6 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

UTILE4 săptămâni ago

Scapa de monotonia in cuplu

UTILE4 săptămâni ago

Betano ştiri: Benfica Lisabona şi Betano au pus bazele unui parteneriat puternic şi inovativ

UTILE3 săptămâni ago

Gets bet ştiri: bonus de bun venit şi promoţii atractive

UTILE4 săptămâni ago

Cum să îți întreții corespunzător echipamentul pentru vânătoare?

UTILE4 săptămâni ago

Trageri duble pentru jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 – la cumpana dintre ani pe Romania Tv

UTILE3 săptămâni ago

Mituri, beneficii si efecte secundare ale masturbarii

UTILE4 săptămâni ago

5 categorii de produse care nu trebuie să lipsească din birou

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

Life Style2 săptămâni ago

Vedete care au încercat chiropractica!

Muzicao lună ago

Feli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai recentă şi festivă piesă

Muzicao lună ago

M.Z.I lanseaza „Losing Control”. Energie dusa la extrem, la final de an

Premieră TVo lună ago

Imperiul Leilor își deschide porțile cu o nouă formulă de învestitori!

ADVERTORIALEo lună ago

Merry Christmas – Oferta ta de iarnă cu prețuri excepționale

Muzicao lună ago

Holy Molly lansează noul single – Bang Bang

Emisiuni2 luni ago

Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor

Muzica2 luni ago

Regizor roman, videoclip cu o legendă a hip-hop-ului din S.U.A.

Muzica2 luni ago

Amedeo lansează prima piesă din Living Room Sessions. „ Ard Tot”, melodia care a cucerit instant publicul, în versiunea acustică

Muzica2 luni ago

Trupa Grimus lansează un nou cântec – „Excepție” – featuring Ana Coman. Vezi videoclipul în premieră

Eurovision2 luni ago

TVR prezintă juriul Eurovision România 2022

Emisiuni2 luni ago

6 concurenți luptă pentru calificarea în finala SuperStar România

Muzica2 luni ago

Ionut Voicu lanseaza impreuna cu Dj Lucian&Geo varianta de festival a celebrului hit „Lasa-ma sa beau”

Interviu2 luni ago

Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vedete2 luni ago

Mads Langer dedică piesa „Lightning” tuturor formelor de dragoste dintre oameni

Muzica2 luni ago

Alina Eremia lansează videoclipul piesei – „Pune-mă la loc”

Emisiuni2 luni ago

După mai bine de 30 de ani, muzica a revenit în viaţa ei. Întreaga poveste la „Vedeta populară”

Emisiuni2 luni ago

Toate măștile jos! Finala Masked Singer România e astăzi, la PRO TV

Reality Show2 luni ago

AUDIENȚE TV Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit, aseară, Visuri la cheie

Muzica2 luni ago

The Motans lansează videoclipul piesei „În Golul Tău” – povestea misterioasă a unei iubiri sincere

Muzica2 luni ago

Colaborare inedită înainte de Crăciun: André și Iuliana Beregoi lansează „Moșule, ce tânăr ești”

Trending