Connect with us

A-Z NEWS

De 1 mai, românii au petrecut la PRO TV cu Solidar Local și OVERNIGHT!

Published

on

Anul acesta de 1 mai, șoselele către mare și munte au fost goale, plajele nu s-au umplut cu urmele pașilor noștri, dar asta nu ne-a împiedicat să se distrăm. Anul acesta, petrecerile s-au mutat în casele românilor! PRO TV a susținut online și on-air două inițiative care au strâns în jurul lor oamenii care au dus petrecerile de 1 mai la următorul nivel: concertul Solidar Local (protvplus.ro) și producția OVERNIGHT, by UNTOLD (PRO TV)!

 

Câți oameni au urmărit OVERNIGHT?

PRO TV și UNTOLD au prezentat vineri noapte, de la 01:15, show-ul OVERNIGHT! Unii dintre cei mai urmăriți DJ din lume au pregătit set-uri special pentru această producție, artiștii din România au avut momente speciale, iar Cabral a fost gazda show-ului! Românii au ales să urmărească OVERNIGHT atât pe protvplus.ro, cât și la PRO TV, după miezul nopții!

Advertisement

 

Nu mai puțin de 265.000 de români din toată țara au urmărit OVERNIGHT la PRO TV! La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență, cu 2.2 puncte de rating și 22.0% share. Aproximativ 10.000 de utilizatori au urmărit streaming-ul live de pe protvplus.ro, adunând peste 4.000 de ore de vizionare, iar cele două live-uri de pe pagina de Facebook PRO TV au avut un reach de peste 240.000!

 

Românii au donat pentru Dăruiește Viață la Solidar Local!

PRO TV s-a alăturat inițiativei Solidar Local și a transmis vineri, pe platforma nefacembine.ro, cel mai mare festival din sufragerie, cu peste 40 de artiști români. Pentru a putea aduce acest festival în casele lor, românii au trebuit să plătească biletul: o donație către asociația Dăruiește Viață.

Advertisement

 

În cele 12 ore neîntrerupte de concerte ale artiștilor din România, printre care pot fi enumerați Julie Mayaya, Les Elephants Bizarres, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry sau Seredinschi, peste 74.000 de lei au fost strânși, iar suma integrală va fi folosită pentru consolidarea capacității sistemului medical din România.

 

Când facem bine, #nefacembine!

 

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending