Connect with us

A-Z NEWS

De Black Friday toate produsele BIO de pe Zabe.ro sunt la oferta!

Published

on

Zabe.ro este un magazin online înfiinţat în ideea de a oferi produse care susţin sănătatea celor care le consumă. Din oferta magazinului fac parte produse BIO, cunoscute pentru efectele pozitive pe care le oferă. Dincolo de importanţa pe care o are oferta diversificată şi utilă, managementul companiei include periodic pe site produse ecologice la preţuri mai mici, făcând reduceri semnificative.

De exemplu, de Black Friday, toate produsele BIO din magazinul online Zabe.ro vor fi reduse cu 30%. Ce inseamna concret? Magazinul online contine categorii cu produse diverse, de la alimentare (condimente, ceaiuri, superalimente, sosuri si multe altele), la alimente BIO adresate copiilor, la produse organice pentru ingrijire şi pana la produse pentru curatenie. Prin urmare, toate aceste produse vor beneficia de reduceri de preţ semnificative.

De ce produsele BIO comercializate de Zabe sunt atât de importante?

Zabe a inclus în oferta sa doar produse BIO sigure! Prin urmare, acestea susţin optim o alimentaţie sănătoasă, pentru că în procesul de obţinere nu s-au utilizat ierbicide, pesticide, hormoni sau alte substanţe similare. Magazinul online nu comercializează produse care să conţină reziduuri toxice, adititivi, coloranţi sau similare, ci doar produse care au în conţinut substanţe bioactive şi minerale benefice sănătăţii.

Produsele BIO ii ajută pe cei care aleg sa aibă o alimentaţie mai sănătoasa. În această idee, superalimentele au un rol important în oferta Zabe. De exemplu, pudrele eco pot fi adăugate în diferite preparate solide sau lichide deoarece sunt bogate în nutrienţi şi conţin cantităţi semnificative de vitamine, enzime, minerale şi aminoacizi sau antioxidanţi.

Advertisement

Pudra proteică din orez bio, pudra proteică din migdale eco, maca pudră ecologică, spirulina pulbere, pudra de carob (roşcove) eco, pulberea de acai, matcha mix latte, maca neagră pudră, orzul verde pulbere, kombucha life cu flori de soc, pulberile de chia, cătina, merişoare şi multe altele similare sunt doar câteva exemple de superalimente din oferta Zabe.ro pe care le puteţi achiziţiona la ofertă in această perioadă.

Între multitudinea de produse BIO comercializate de magazinul online, spirulina ocupă un loc important

Beneficiile pe care le oferă au determinat ca aceasta să fie inclusă în oferta Zabe.ro sub diferite forme: batoane proteice, tablete, pulbere, terci (porridge), fulgi, săpun etc. Spirulina este un superaliment, fiind foarte concentrată în nutrienţi. Este extrem de bogată în beta-caroten, fier, vitamina B12, vitamina E (puternic antioxidant), proteine, minerale și oligoelemente (calciu, fosfor, magneziu, zinc, cupru). De asemenea, conține clorofilă și ficocianină, un pigment cu proprietăți antioxidante.

Proprietățile spirulinei

  • stimulează sistemul imunitar;

  • îmbunătăţeşte rezistența;

  • ajută la menținerea sau revenirea în formă;

  • ajută la controlul greutății și la menţinerea unui nivel normal de zahăr în sânge;

  • întăreşte sistemul imunitar și consolidează vitalitatea;

  • promovează rezistența corpului;

  • este o sursă naturală de antioxidanți pentru combaterea stresului oxidativ.

Consumată în întreaga lume, de cele mai multe ori sub formă de pulbere, capsule, tablete sau fulgi, spirulina este un aliment plin de calități nutriționale excepționale și ușor de asimilat de organism. De fapt, este unul dintre cele mai populare și mai consumate suplimente alimentare din întreaga lume.

În magazinul Zabe.ro spirulina este comercializata la preţuri competitive, în toate formele de administrare menţionate anterior.

Advertisement

În concluzie, este foarte simplu pentru oricine doreşte să se bucure de o sănătate mai bună să şi îşi atingă obiectivul. Black Friday este unul dintre momentele în care reducerile determină ca produsele să aibă preţuri accesibile şi cumpărăturile să merite investiţii mai mari decât de obicei.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending