Connect with us

UTILE

De ce este bine să folosești mai multe case de pariuri?

Published

on

În momentul în care doriți să începeți să pariați online, apare problema și dilema, dacă să vă bazați de la început pe o singură casa de pariuri online sau să vă faceți cont și să pariați pe mai multe. În România există o multitudine de opțiuni de site-uri care oferă posibilitatea parieri online astfel încât decizia alegerii uneia este foarte grea. Aici apar mai mulți factori de care trebuie să țineți cont, despre care vom vorbi în cele ce urmează. 

Cu toate că multitudinea de case de pariuri online ar putea bulversa începătorii în acest domeniu, acesta poate fi și un avantaj în situația în care vă documentați foarte bine înainte de a începe astfel încât să alegeți casa de pariuri online care se potrivește cu cerințele dumneavoastră. 

O singură casă de pariuri online nu ar trebui să fie de ajuns pentru dumneavoastră. O sa vedeți în cele ce urmează avantajele folosirii mai multor case de pariuri online.

 

Advertisement

Avantajele folosirii mai multor site-uri de pariuri online

 

  1. Aveți posibilitatea de a compara cotele

 

De cele mai multe ori cotele și opțiunile de pariere diferă foarte mult de la o casă de pariuri la alta. Astfel încât vă puteți maximiza câștigurile plasând pariul la agenția de pariuri online cu cota cea mai convenabilă. 

Chiar dacă diferențele de cote nu sunt substanțiale, când vorbim de pariuri la sume mari de bani și o mică diferență de procent vă poate ajuta la rentabilitatea pe termen lung. Poate face chiar diferența între profit și pierdere. 

 

  1. Creșterea opțiunilor de pariere

 

Chiar dacă oferta majorități agențiilor de pariuri online acoperă un număr mare de sporturi, nu acoperă toate evenimentele posibile pentru fiecare sport. Astfel dacă nu folosiți mai multe site-uri pentru a paria vă limitați oportunitățile de pariere. 

Advertisement

Nu există niciun site care să ofere în acest moment toate opțiunile de pariere pentru fiecare eveniment în fiecare sport. Principalele tipuri de pariere se află la toate casele de pariuri online doar că dacă doriți să faceți unele pariuri mai speciale, cum ar fi parierea pe numărul de goluri marcate într-un interval de timp dintr-un meci atunci sunt doar câteva site-uri care oferă această posibilitate.

De cele mai multe ori un site este specializat mai mult pentru pariurile pe un anumit sport sau o anumită gamă de sporturi. Un site are o gama foarte variată de pariuri pentru tenis doar că în ceea ce privește baschetul opțiunile de pariere sunt limitate. În cazul în care vreți să pariați pe ambele sporturi ar fi recomandat să găsiți o casă de pariuri care să ofere evenimente multiple de pariere pentru fiecare din aceste sporturi.

 

  1. Beneficierea de bonusuri și promoții

 

O bună modalitate de a vă maximiza câștigurile este prin profitarea de anumite bonusuri și promoții oferite de site-uri pentru noi clienți, dar și pentru clienți obișnuiți. Cu cât vă împărțiți pariurile între mai multe site-uri de pariuri online cu atât puteți beneficia de mai multe bonusuri, astfel încât să vă rotunjiți veniturile. La unele site-uri, cum ar fi Betfair România bonusul pentru clienți noi este de 100 RON pariu fără risc. 

Cu toate că bonusurile și promoțiile ar putea fi de nerefuzat ar trebui să citiți foarte bine termeni și condițiile de pe site, pentru că orice site are propriile reguli cu privire la ceea ce se poate face cu bonus și ceea ce nu se poate face cu el și cum puteți intra în posesia lui. 

Advertisement

 

Ar trebui să petreceți mai mult pentru a studia ofertele și promoțiile site-urilor, mightytips vă ajuta în acest sens vă prezintă toate ofertele de toate site-urilor de pariuri din România pentru a vă alege site-urile pe care le folosiți foarte bine documentați. Autorul site-ului Constantin Mazilescu este foarte experimentat în domeniu, fiind unul dintre cei mai de succes persoane care pariază din România.

 

Câte site-uri ar fi indicat să folosim?

 

Numărul de site-uri pe care ar trebui să le folosiți pentru a paria depinde de câțiva factori importanți. Dacă trei site-uri îți oferă toate opțiunile de pariere de care ai nevoie și ești mulțumit și de bonusurile pe care le primești, atunci trei site-uri sunt suficiente pentru tine. Dacă realizezi că ai câștiga mai mulți bani dacă ai beneficia de bonusurile de pe 4-5 site-uri atunci înscrie-te și pariază pe 4-5 site-uri. 

Advertisement

În general, cel mai probabil maxim conturi pe 5 site-uri diferite ți-ar fi de ajuns, pentru că odată ce utilizați mai mult de cinci bonusurile încep să se dilueze. Se poate utiliza un site doar pentru un anumit tip de pariuri sau pentru parierea doar a unor evenimente. 

 

După toate prezentate mai sus ar trebui să aveți o imagine clară și să conștientizați avantajele pe care vi le conferă utilizarea mai multor site-uri de pariuri online. După cum știți este și o vorbă care spune că nu este bine să-ți ții toate ouălele într-un singur coș. 

Indiferent câte site-uri utilizați mereu aveți grijă să respectați regulile și politicile fiecărui site în parte, astfel încât să nu aveți probleme să vi se închidă contul și să apară complicații.

Advertisement
top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending