Connect with us

Fashion

Descoperă tot ce ai nevoie pentru Botezul micuţului tău la Irrini Bebe

Published

on

Credit photo: irrini.ro

Advertisement

Ce poate fi mai frumos pentru un cuplu decât venirea pe lume a unui copil ? Noul membru al familiei va aduce bucurie, multe zâmbete şi motivul pentru unul dintre cele mai semnificative evenimente din viaţă – Botezul. Alegerea naşilor, momentul religios, primirea invitaţiilor sau meniul petrecerii sunt doar câteva dintre aspectele la care părinţii trebuie să se gândească pentru o zi reuşită. Însă, în centrul atenţiei se află viitorul creştin pentru care brandul românesc de hăinuţe pentru copii Irrini Bebe a pregătit tot ce este mai bun şi special.

Advertisement

Îmbrăcarea micuţului cu hainele noi de la naşi este o parte importantă, de aceea alegerea trusoului pentru Botez trebuie făcută cu grijă, să-i exprime personalitatea şi tot evenimentul în sine. Materialele de calitate, croiala, modelele sau personalizarea influenţează decizia de a alegere o ţinută sau alta. Într-o piaţă globală, produsele româneşti continuă să rămână deosebite şi calitative, aşa cum sunt cele de la marca Irrini Bebe. Dacă sunteţi în căutarea unui trusou botez personalizat, casa de modă pentru copii din Dâmboviţa vă poate face decizia mai uşoară cu designuri care vă vor încânta cu siguranţă.

Pentru fetiţe, atelierul de confecţii propune rochiţe elegante şi accesorii sofisticate precum turbane chic, dantelă şi perle. Botoşeii sau balerinii sunt asortaţi rochiei, dar şi alte articole personalizate prin tehnica broderiei vor completa perfect trusoul. Şi pentru micii cavaleri, echipa creativă şi dedicată de la Irrini Bebe aduce în prim plan costumaşe lucrate cu  atenţie pentru detalii, pantofiori eleganţi şi pălării care vor accesoriza întreaga ţinută. Ca să adăugăm şi mai multă originalitate, pe elementele care compun trusoului, ca lumânarea, cutia sau faşa, se pot regăsi personaje de animaţie preferate.

Advertisement

Deoarece la români Taina Sfântului Botez se împleteşte atât de frumos cu tradiţiile din folclor, în magazinul online irrini.ro sunt disponibile şi modele de trusou pentru Botez de inspiraţie populară. Atât pentru băieţei, cât şi pentru fetiţe, motivele tradiţionale înfrumuseţează piesele trusoului, alături de broderie şi cusătura deosebită. Indiferent de preferinţe, brandul Irrini Bebe vine în întâmpinarea naşilor şi a părinţilor cu produse premium pentru cei mai mici dintre copii.

Advertisement

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending