Connect with us

Premieră TV

Din 4 ianuarie, Ringo – un nou serial la Prima TV

Published

on

Începând cu data de 4 ianuarie, telespectatorii Prima TV vor putea urmări, de luni până vineri, de la 17.00, serialul “Ringo”.

Un nou serial va ține telespectatorii Prima TV cu sufletele la gură, începând din această iarnă. Noua producție Televisa – “Ringo” – va debuta din 4 ianuarie, de la ora 17.00, de luni până vineri, la Prima TV. Aceasta spune povestea lui Juan José „Ringo” Ramírez, un boxer profesionist, recent divorțat, care se luptă să-și recâștige reputația în ring după o pierdere catastrofală, luptând în același timp pentru custodia fiului său.

 

Așadar, producția Televisa ,“Ringo” aduce laolaltă actori de prestigiu, Cesar Evora (Osos), Mariana Torres (Julia), Jose Ron (Ringo), care sunt gata să vă prezinte o poveste fascinantă.  Un serial contemporan despre familie, care subliniază modul în care perseverența, vulnerabilitatea și simplitatea depășesc orice obstacol în calea bunăstării familiei, a fericirii. De asemenea, evidențiază valorile umane ale fiecărei persoane blocate în stereotipuri, păstrând un aspect surprinzător și proaspăt. Telespectatorii trebuie să fie pregătiți să descopere intriga noului serial “Ringo” și să urmărească rezolvarea problemelor trăite de Ringo, începând cu 4 ianuarie, de luni până vineri, de la 17.00, doar la Prima TV.

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending