Connect with us

Emisiuni

DJ Liviu sparge gheața la Mâncare pe care: „N-ați mâncat niciodată așa ceva!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Advertisement

Emisiunea Mâncare pe care revine astăzi, începând cu ora 20:00, Acasă, cu noi concurenți dornici să lupte pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”.

Liviu, Vanessa, Daniel, Cătălina și Mihaela vor concura pentru premiul de 5000 de lei, găzduind în incinta propriei case o cină cu trei feluri de mâncare: aperitiv, fel principal și desert. La sfârșitul serii, fiecare oaspete va acorda note, atât preparatelor, cât și atmosferei menținute. Iar la sfârșitul săptămânii, cel care strânge cele mai multe puncte va fi desemnat câștigător. 

Advertisement

Primul concurent care va găzdui o cină delicioasă în această săptămână va fi Liviu Ancuța, cunoscut sub numele de DJ Liviu. Pasionatul de muzică își va delecta invitații cu preparate realizate exclusiv la grătar, inclusiv… desertul! „N-ați mâncat niciodată în viața voastră așa ceva!”, a declarat gazda. Oaspeții vor fi mai mult decât încântați de preparatele servite, iar doi dintre ei se vor înfrupta și din farfuriile celor ca nu au apucat să termine de mâncat. 

Advertisement

Pe lângă entuziasmul exprimat față de preparate, invitații vor avea numai cuvinte frumoase de spus la adresa atmosferei create de Liviu: „Mă face să mă simt ca acasă. Este un mediu foarte plăcut și cald”, „M-am simțit fix ca și cum m-aș fi dus la prietenii mei acasă” și „Ești o gazdă de nota… o s-o vezi!”, vor spune ceilalți concurenți. De asemenea, Daniel își va manifesta admirația față de actele de caritate pe care gazda serii le face: „Dacă ar fi mai mulți ca Liviu, cu siguranță am fi oameni mai buni”

Pentru a vedea ce note va primi DJ Liviu din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca ceilalți concurenți, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending