Connect with us

Emisiuni

E! Entertainment revigorează o căsnicie în emisiunea TV „7 Years Stitch”

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

Advertisement

Un episod special al emisiunii 7 Year Stitch este difuzat pe 22 mai de la ora 22:00 și este găzduit de cuplul format din Dr. Terry Dubrow, cunoscut publicului din emisiunea Botched, și soția sa, Heather Dubrow.

Advertisement

Acest program, transmis în exclusivitate de E! Entertainment, îi va aduce pe cei doi soți Dubrow față în față cu un cuplu aflat în pragul divorțului. Ajutați de o echipă aleasă de specialiști în nutriție, instructori de fitness și terapeuți, Terry și Heather îi vor sprijini pe cei doi timp de șapte săptămâni în procesul lor de a afla dacă vor să rămână împreună.

Advertisement

Înainte ca să ia decizia finală, vor trece prin transformări fizice și psihologice, cei doi trăind separat și beneficiază de consiliere pentru minte, corp și stil de viață. După această perioadă, ei se reunesc și decid dacă vor forma în continuare un cuplu sau se vor despărți definitiv.

Advertisement

Având în vedere că aproximativ 50% dintre cuplurile care divorțează iau decizia în primii 7 ani de căsnicie, vom vedea la E! dacă familia Dubrow va putea ajuta o relație aflată în impas sau statistica va fi confirmată.

Advertisement

Terry Dubrow este autorul a trei dintre cele mai bine vândute cărți de dezvoltare personală și un chirurg estetician de renume mondial, iar Heather găzduiește un podcast celebru de lifestyle, realizând intervuri cu unii dintre cei mai buni terapeuți de cuplu, experți financiari și alți profesioniști din diverse domenii.

Advertisement

Cum salvezi o căsnicie ? Episodul special al emisiunii 7 Year Stitch, difuzat pe 22 mai de la ora 22:00, îi provoacă pe soții Dubrow să intervină și să încerce să vindece o relație. 

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending