Connect with us

Stiri

Ellie White a lansat Clubul Mamicilor si o asociatie prin care sprijina mamicile si copiii din Romania

Published

on

Ellie White vine in ajutorul mamicilor, copiilor si al familiilor dezavantajate din Romania prin intermediul a doua noi proiecte. Este vorba de platforma online www.clubulmamicilor.com si Asociatia Clubul Mamicilor.

Artista, la randul ei, mama a doi copii, se va implica, alaturi de specialisti din diverse domenii, in informarea corecta a femeilor care isi doresc sa devina mame, ori care sunt in perioada sarcinii sau tocmai au nascut si le va oferi suportul informational necesar pentru a trece cu bine peste orice impas ar intampina.

In plus, prin intermediul Asociatiei Clubul Mamicilor, solista va derula proiecte cu un puternic impact social, umanitar si ecologic.

“Clubul Mamicilor s-a nascut din dorinta de a le ajuta pe mamicile de pretutindeni, de a le oferi sfaturi utile, de a le consilia, de a le ajuta sa construiasca, alaturi de familie, sau pe cont propriu, o viata sanatoasa pentru copiii lor.  Am conceput acest proiect bazandu-ma pe propriile experiente si consider ca este nevoie de un spatiu unde sa existe informatii corecte, pertinente, care sa vina din partea specialistilor. In fiecare zi ne confruntam cu probleme, iar un sfat profesionist este ceea ce avem nevoie.

De cand sunt mama, am intampinat diverse situatii pentru care nu eram pregatita, in ciuda eforturilor mele de a ma informa. Am avut norocul sa intalnesc oameni pregatiti, cu expertiza, iar acum cred ca a venit momentul sa le impartasesc cu voi, mai ales ca foarte multe viitoare sau proaspete mamici imi cer sfatul.

Asociatia Clubul Mamicilor s-a nascut din dorinta de a le fi aproape cat mai multor mamici si viitoare mamici, care se afla in dificultatea de a-si creste copiii, care intampina greutati si care nu au suficiente resurse pentru a darui copilului elementele de care ei au atata nevoie. Totodata, sprijinul nostru, al Clubului Mamicilor, va merge si catre copii care cresc fara parinti, fara afectiunea unei familii”, declara Ellie White.

Ellie-White-Clubul-Mamicilor-andreea-runceanu-ileana-badiu-carmen-negoit...

Ellie White a fost sustinuta la evenimentul de lansare al Clubului Mamicilor de vedete din showbiz, la randul lor mame, precum Ileana Badiu, Carmen Negoita, Geanina Ilies, Andreea Runceanu si Bianca Ionita.

Clubul Mamicilor isi propune sa informeze corect publicul pentru ca mamele si viitoarele mame sa isi cunoasca drepturile, sa aiba acces la informatii privind cresterea si educarea copiilor.

In Clubul Mamicilor vor cunoaste specialistii din domenii precum psihologie, dezvoltare personala, nutritie, sanatate, dezvoltare profesionala, legislatie.

Mamicile vor primi informatiile necesare atat pe platforma online, cat si prin seminarii si workshop-uri organizate lunar si bilunar in tara.

 

[nextpage title=”DETALII”]

Proiectele Asociatiei Clubul Mamicilor in 2016
  1. Adopta un copil la distanta. Scopul acestui proiect este de a ajuta cat mai multi copii din centrele de plasament din tara, oferindu-le sprijin cu ajutorul partenerilor, colaboratorilor, sponsorilor si nu numai.
  2. Infiintarea de locuri de joaca in zonele sarace. Asociatia Clubul Mamicilor isi doreste, avand sprijinul primariilor si al sponsorilor, ca si copiii zonele defavorizate sa aiba posibilitatea si bucuria de a se juca intr-un spatiu sigur si destinat activitatilor pentru copii.
  3. Doneaza un copac unui copil. Copacul inseamna viata, iar copii trebuie sa invete de mici sa respecte natura, sa respecte viata. Asociatia Clubul Mamicilor isi doreste ca mediul inconjurator sa nu mai fie atat de poluat, sa le ofere copiilor aer curat, astfel incat si-a propus sa doneze un copac unui copil, sa-i dea responsabilitatea de a-l creste, de a-l ingriji. Se va porni in mai multe localitati din tara, mai ales in zonele in care se vor infiinta si locurile de joaca, si se vor planta copaci, oferindu-le apoi copiilor povestea si cartea cu numele copacului.
  4. Seminarii si workshop-uri in tara. Un alt segment important al Asociatiei este caravana cu specialisti care va pleca in intreaga tara. Scopul este de a le oferi mamicilor si viitoarelor mamici informatii utile, dar sa le daruiasca si mamicilor singure un sprijin real.

 

Clubul Mamicilor este un proiect sustinut de TopLine, C&A, Scorilo Turism, Green Sugar, Kronwell Hotel, An-Ca Events, www.biorigine.ro, The Coffee Factory, Eatgood, Maria’s LadyBugs, Kineto Bebe, Britax, BeeStick, Somproduct, Cu clabuc si Agentia de Presa Mondena.

Te asteptam si pe tine pe www.clubulmamicilor.com

Facebook: https://www.facebook.com/Clubul-Mamicilor

Instagram: https://www.instagram.com/clubulmamicilor/

Stiri

La cine apelam pentru auditul de mediu

Published

on

Auzim tot mai des vorbindu-se despre audit de mediu. Multi dintre noi sunt familiarizati cu un anume tip de audit, cel financiar, care se face in institutii sau marile companii. Auditul de mediu este, in schimb, cu totul altceva. Auditul de mediu a fost introdus relativ tarziu in Romania, desi in lume exista de la inceputul anilor ‘70. Toate tarile civilizate au adoptat practica auditului de mediu.

Prin acest audit se face o verificare si se sprijna procesul de imbunatatire a cerintelor si performantelor de mediu. Toate marile companii si institutii, dar si firmele mai mici au responsabiliatea, in primul rand morala, de a respecta anumite obligatii si de a lua masuri pentru protejarea si punerea in practica a legislatiei in vigoare, in ceea ce priveste mediul.

 

Atunci cand se face un astfel de audit trebuie sa se respecte anumite cerinte cum ar fi o documentatie foarte clara, sa se stabileasca partile care sunt obligate sa supuna auditului un anumit obiectiv si definirea precisa a acestui obiectiv. Pentru efectuarea auditului se va numi un sef ce va constata daca toate informatiile si resursele sunt adecvate, suficiente si corecte. In plus, cel care este supus auditului de mediu va trebui sa coopereze, lucru ce va fi consemnat de seful de audit.

 

Aceasta actiune trebuie efectuata cu o firma specilizata in asa ceva, care sa lucreze profesionist, competent, sa aiba proceduri metodice si sa stabileasca bine obiectivele. O astfel de firma este Auditeco Ges. Echipa de consilieri experti va va ajuta sa gasiti o solutie sigura la orice problema legata de mediu. Nu numai ca va va sprijini in descoperirea unei solutii, dar va va oferi si tot ceea ce trebuie pentru a o pune in practica.

 

Fiind pe piata inca din 1996, firma ofera servicii personalizate companiilor si institutiilor. Echipa este cunoscuta pentru promptitudinea si profesionalismul sau in ceea ce priveste aceste proceduri, dar si pentru felxibiliatea sa. Chiar daca sediul este in Bucuresti, expertii firmei sunt disponibili pentru a raspunde solicitarilor de pe intreg teritoriul Romaniei. Astfel, firma va pune la dispozitia clientilor, prezenti si viitori, experti in ingineria mediului, mecanica fluidelor, geografie, hidrotehnica, energetica, imbunatatiri funciare. Acestia sunt familiarizati cu munca in echipa, fiind apreciati atat in tara, cat si pe plan international.

 

De asemenea, Auditeco Ges detine produse de top, unele dintre ele chiar unice pe piata auditului si consultantei de mediu din tara noastra. Printre acestea se numara brevete de inventii sau software-uri ce sunt create de catre specialistii firmei sau in colaborare cu expertii asociati.

Pe langa audit de mediu, Auditeco Ges mai pune la dispozitia clientilor sai alte servicii precum: remedieri de mediu, consultanta de mediu, sustenabilitate pentru cladiri verzi, conformare si autorizare. In plus, pentru cei care doresc sa devina experti in domenii precum audit de mediu sau management SMM se organizeaza cursuri de specialitate.

 

Echipa a efectuat peste 520 de audituri de mediu si peste 1500 de studii de conformare si autorizare. Clientii Auditeco Ges provin din domenii diferite precum industria farmaceutica, cabinete de avocatura, aeronautica, industria alimentara, petroliera, firme de constructii si arhitectura, institutii de cercetare si invatamant, agricultura, induistria textila, petrochimica si multe altele. Toate aceste informatii sunt argumente suficiente pentru a alege, in procesul auditului de mediu, firma Auditeco Ges.

Continue Reading

Sanatate

Andreea Catrina – medic stomotolog la clinica CATRIDENT, despre albirea dintilor

Published

on

  1. Când este recomandat să ne albim dinții?

Albirea dinților este recomandată pentru a îmbunătăți aspectul dinților,dar pentru acest lucru este necesar ca pacientul să nu prezinte nicio afecțiune dentară: carii sau alte afecțiuni parodontale.

 

  1. Cât de des se poate face această operațiune?

Albirea dentară este recomadată să se facă sub supravegherea medicului specialist de maximum două ori pe an.

 

  1. Putem face și noi acest lucru acasă sau este neapărat nevoie să mergem la medicul dentist pentru o astfel de operațiune?

Există foarte multe tipuri de albire dentară, fie acasă, fie în cabinetul stomatologic. În calitate de medic stomatolog recomand realizarea unei albiri profesionale.

 

  1. Este adevărat că albirea dinților poate deteriora smalțul dinților?

Albirea dentară poate fi nocivă pentru pacienți doar dacă nu este realizată sub supravegherea unui specialist. Procedeul prin care substanța acționează este de fapt o deshidratare a dintelui, iar o dată cu scoaterea apei din dinte ies și substanțele colorate. În urmatoarele zile de la efectuarea albirii apare o sensibilitate, dar durează aproximativ 24 ore.

 

  1. Ce alimente trebuie evitate pentru a ne menține dinții cât mai albi?

Pentru a păstra zâmbetul cât mai curat este indicat să se evite alimente precum: ciocolata, afinele, băuturile colorate precum: ceai negru, băuturi acidulate colorate, cafea.

 

Continue Reading

Life Style

Sfaturi la mutarea în casă nouă

Published

on

Mutarea şi lustruirea merg împreună, așa că nu ți-ar strica să ştii care sunt implicațiile unei mutări, de la curățenie la amenajare. Începem cu înlăturarea molozului, a prafului, precum și a resturilor rămase, a vopselurilor, după care trecem la lustruirea suprafețelor.

Dacă încă nu ai ales un detergent eficient de pardoseli îți propunem Soluția de Pardoseli  Asevi – Mio 1L, de la Pons Ro Prodcom, potrivită tuturor suprafețelor şi, mai ales, urmelor dificile. Soluția concentrată pentru toate tipurile de pardoseli curăță și igienizează suprafețele, oferă prospețime şi un parfum excepțional o perioadă îndelungată casei tale. Odată ce Asevi Mio Pardoseli și-a îndeplinit rolul de ajutor în lustruirea pardoselilor, este timpul să treci la alte lucrări.

 

Înainte de a avansa cu amenajarea îți recomandăm să verifici instalațiile sanitare şi pe cele electrice. Este foarte important ca acestea să funcționeze corect pentru a nu fi nevoit să reiei amenajarea când abia s-a terminat. De asemenea, este indicat să verifici închiderea ferestrelor şi starea acestora, dar şi vopseaua de pe pereți. Dacă spațiul necesită reîmprospătare, nu ezita să înviorezi aerul şi aspectul pereților cu o vopsea nouă.

Igienizarea băii şi a bucătăriei sunt primordiale pentru respirația noului spațiu. Dacă nu eşti primul proprietar, este indicat să cureți şi să dezinfectezi totul cu mare atenție.

Este momentul personalizării spațiului de locuit cu mobilier. Aranjăm mai întâi piesele de mobilier mai grele, apoi cele mai uşoare, nu înainte de a scăpa de toate obiectele nedorite care au rămas împrăştiate prin casă. Experimentează mai multe variante de aşezat mobila până găsesti una care să se potrivească dimensiunii camerelor. Bucătăria este locul în care se adună spiritul casei şi unde se naşte gustul momentelor de relaxare, aşa că ai grijă ca, pe lângă aspect, să iei în calcul şi funcționalitatea acesteia. Este nevoie de spațiu şi de asigurarea circulațiilor, de acces la toate zonele de depozitare, la aparatura de gătit şi la chiuvetă. Poți apela la un designer sau poți încerca de unul singur.

 

Urmează detaliile: perdelele, covoarele, obiectele şi pernele decorative, plantele, biblioteca, ustensilele de bucătărie, acestea vor da viață şi personalitate noului tău cămin.

Dacă şi acestea au fost realizate, atunci e timpul să umpli fiecare colțişor cu spiritul bucuriei şi al împlinirii.

 

Îți dorim o petrecere frumoasă și îți recomandăm un pahar cu şampanie împreună cu prietenii!

Continue Reading
Life Style2 luni ago

Cu ce curățăm pardoselile? Soluții profesionale sau homemade?

Antreprenoriat2 luni ago

Cum îți administrezi banii? 3 idei care te vor ajuta să îți gestionezi eficient bugetul personal

Culinar3 luni ago

Pan Food lansează napolitanele spirală cu gust de copilărie

Evenimente3 luni ago

Când vrei să faci lumea puțin mai frumoasă, donează!

Culinar3 luni ago

De ce sunt oalele din inox preferatele bucatarilor

Culinar4 luni ago

Ce mâncare nu te plictisește? Cea care conține pește!

Naturiste4 luni ago

Descoperă Ceaiul de la munte, o infuzie ușoară, din ingrediente 100% naturale

Culinar4 luni ago

Tagliatelle cu dovleac copt – o reteta sanatoasa pentru toamna

Frumusete4 luni ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

Evenimente4 luni ago

Simpozionul European “Rehabilitation Synergies for Optimal Esthetics Results in Digital Dentistry” a avut loc la Bucuresti

Evenimente4 luni ago

Se deschide Delicios Gourmet!

Culinar4 luni ago

Si noi azi ce mai mancam?

Culinar4 luni ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Culinar4 luni ago

Ce mancam azi: trei preparate gustoase, sanatoase si rapide pentru familia ta

Culinar4 luni ago

Top 10 orașe cu cea mai bună pizza din lume

Timp Liber5 luni ago

Latte Art și percepția românilor despre cafea

Frumusete5 luni ago

Vara aceasta se poartă SensoDays

Frumusete6 luni ago

Atunci când îți colorezi părul și îi împiedici căderea

Frumusete6 luni ago

Starea de bine nu cunoaste varsta – noul concept de vacanță balneo

Culinar6 luni ago

Top 3 tipuri de pizza cu reteta simbolica

Trending