Connect with us

UTILE

Evolutia agriculturii si a utilajelor

Published

on

Agricultura este una dintre cele mai vechi dar si cele mai importante ocupatii ale omului. Fara aceasta, alimentele de baza si multe alte lucruri nu ar mai fi atat de usor de obtinut. Si astfel, de la o era la alta, au aparut noi metode, mai bune si mai rapide prin care pamantul sa fie utilizat pentru cultivarea anumitor plante: cereale, fructe, legume sau crearea de pasuni pentru animale.

O data cu revolutia industriala au aparut si noi aparate si masinarii cu ajutorul carora oamenii sa lucreze pamantul mai usor si mai eficient. Astfel, recoltele au devenit mai diversificate si mai bune fapt care a permis cresterea nivelului natalitatii si dezvoltarea marilor orase la un nou nivel.

Pana in prezent, designul anumitor utilaje a ramas neschimbat insa eficienta si puterea acestora a fost drastic imbunatatita. De asemenea, dimensiunile lor sunt mult mai variate acum, in functie de locatia si de sarcinile pentru care sunt destinate.

Uneori exista sansa, din pacate, ca anumite piese si parti ale unui utilaj sa se uzeze foarte mult sau sa se defecteze iremediabil, caz in care inlocuirea este absolut necesara. Tin minte si acum cat de greu era de realizat asta acum aproape 20 de ani, cand singurele utilaje de pe la noi erau cele realizate tot in Romania. Practic, nu ar fi fost atat de greu de gasit o anumumita piesa insa tot dura ceva pana o primeam si reuseam sa o si inlocuim.

Advertisement

O data cu trecerea anilor au aparut din ce in ce mai multe utilaje straine, nume mari precum Claas, Hew Holland sau Case IH care sunt capabile sa realizeze sarcini de prelucrare a pamantului mult mai rapid si mai bine. Si in acelasi timp si anumite magazine de unde puteam cumpara piese de schimb necesare. Astfel, in magazinul Tractor Sud putem gasi piese Case IH premium, la preturi accesibile.

Pe langa faptul ca au aparut din ce in ce mai multe astfel de magazine, prezenta lor in mediul online a facut cautarea, gasirea si comandarea pieselor necesare si mai usoara. Astfel, chiar daca programul de contact telefonic este incheiat, putem realiza o comanda prin email sau pe site-ul magazinului. Avem la indemana numeroase filtre prin care sa alegem piese tractor Case IH sau piese combina Case IH exact pentru modelul pe care il detinem sau pe care vrem sa il reparam.

Exista si numeroase service-uri si ateliere care ii au ca si parteneri pe cei de la Case IH. Astfel, piesele necesare sunt comandate rapid si livrate la fel de rapid. Si cel mai important, clientii au siguranta ca pe utilajele lor sunt montate piese de cea mai buna calitate care nu doar ca le pot inlocui pe cele defecte dar totodata pot oferi performante crescute.

Ofertele magazinului Tractor Sud sunt asadar foarte variate, avand la dispozitie aici piese si sisteme pentru toate marcile de tractoare si combine agricole cunoscute la nivel mondial care le sunt oferite clientilor la preturi accesibile. Desigur ca nu lipsesc nici ofertele speciale, de care este bine sa profitam atunci cand avem nevoie de o piesa.

Advertisement
top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending