Connect with us

SANATATE

EXPERTOPTIC –  sănătatea ochilor, pe primul loc

Published

on

Orice persoană își dorește să vadă cât mai clar, fără a fi ajutat de ochelari sau de lentile. Problema este că în special în ultimii ani a crescut mult numărul celor care au diverse deficiențe de vedere. Acest lucru poate fi din cauze ereditare, dar în egală măsură din cauză că ne obosim zilnic ochii la calculator, telefon și alte device-uri. Astfel că, un consult regulat la o optică medicală de specialitate este esențial.

O astfel de locație este și EXPERTOPTIC, cu pagina oficială expertoptic.ro. Puteți descoperi informații pe site-ul lor sau îi puteți vizita direct la unul dintre cele 6 sedii fizice din diverse orașe ale țării. Veți descoperi aici o echipă specializată în domeniul opticii medicale care vă poate ajuta cu tot ceea ce aveți nevoie. În plus, consultul este gratuit, relevant pentru a ști ce ochelari aveți nevoie. Pentru a beneficia de acest serviciu este indicat să vă programați în prealabil.

Apelați la ajutor de specialitate pentru a avea grijă de ochii voștri!

Vederea este un dar frumos pe care îl primim încă de la naștere, iar datoria noastră este să avem grijă de ea. Numai că, deseori, se întâmplă ca din cauza locului de muncă sau a altor împrejurări să ne obosim ochii mai mult decât trebuie. Astfel că oricând pot apărea problemele de vedere și este important este ca de la primele semne să apelați la ajutor de specialitate.

La EXPERTOPTIC veți fi întâmpinați de specialiști în domeniu care vă pot ajuta cu fiecare etapă pe care trebuie să o urmați. Indiferent de cât de mică este dioptria la început, veți fi îndrumați cu privire la regulile pe care trebuie să le respectați pentru a evita evoluția acestor probleme. Cert este că atunci când aveți constant dureri de cap și nu știți care ar putea fi cauza acestora, indicat ar fi să mergeți la un consult. Asta indiferent dacă purtați sau nu ochelari. La EXPERTOPRIC veți avea parte de consult gratuit, deci faceți alegeri inteligente și avantajoase în același timp.

Rame de ochelari de la branduri renumite

Veți descoperi în stocul de produse de la EXPERTOPTIC sute de modele de rame. Acestea sunt de la branduri renumite, au diverse forme și culori ,astfel încât toate persoanele să găsească varianta ideală. Printre brandurile pe care le veți găsi se numără Ray-Ban, Guess, Silhouette, Vogue, Furla și multe altele.

Advertisement

Alături de ochelarii de vedere pe care îi puteți comanda cu dioptriile necesare veți găsi și ochelari de soare și lentile de contact. Puteți beneficia chiar de reparații pentru ochelarii dumneavoastră, în cazul în care aceștia suferă diverse accidente.

Alegeri multiple – o variantă câștigătoare

Având în vedere că atât preferințele cat și fizionomia feței diferă de la o persoană la alta de asemenea, este firesc ca și în materie de ochelari să difere variantele care vi se potrivesc. Astfel că veți putea alege în funcție de forma pe care o doriți și care vă prinde cel mai bine. Important este ca ochelarii să vă pună chipul în evidență, să vă avantajeze și să vă fie comozi totodată.

În magazinele de optică medicală EXPERTOPTIC veți putea proba rame de diverse forme și culori, alegând totodată și în funcție de buget. Asta pentru că sunt acele accesorii chic, care trebuie alese cu atenție. Orice preferințe aveți, cu siguranță la EXPERTOPTIC veți găsi ceea ce vă place, varianta câștigătoare pentru voi.

Accesați site-ul lor sau mergeți direct la una dintre locațiile fizice.

Contact:

Advertisement

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341 Roman: 0755 589 589

Advertisement

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending