Connect with us

A-Z NEWS

Factoringul sau cum sa obtii bani din cesionarea facturilor

Published

on

 

Orice om de afaceri are nevoie de o solutie financiara pe care sa se bazeze, iar companiile pot apela la factoring. Aceasta este o solutie tot mai populara in ultimii ani, care a castigat tot mai mult teren si care asigura mai multe beneficii.

Ce presupune factoringul

Daca ai o societate care ofera produse sau servicii cu factura la termen de plata, bineinteles, pot exista momente in care ai nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Ce este de facut in asemenea momente? E simplu. Prin factoring iti cesionezi creantele si astfel incasezi banii de pe facturi pe loc. cu alte cuvinte, ai sansa de a-ti debloca lcihidatile din doar cateva click-uri. Totusi, cum stii daca aceasta este o solutie financiara potrivita pentru tine? In principiu toate companiile pot apela la factoring, in special cele in cazul carora exista diferente majore intre plata furnizorilor si momentul incasarii facturilor.

Advertisement

Avantajele sunt clare si usor de identificat, incepand de la faptul ca aceasta este o modalitate de finantare care asigura flexibilitate maxima pentru ca nicio societate sa nu simta presiune din motive financiare. Mai mult, solutia se dovedeste a fi foarte rapida, astfel incat oricand ai nevoie de un mic sprijin financiar, oricand te poti baza pe factoring. Totusi, foarte important este si faptul ca acesta nu este un credit, ci se poate vedea ca o modalitate de accesare a incasarilor. Cu alte cuvinte, nu afecteaza gradul de indatorare al unei societati.

Unde se poate obtine

Omnicredit reprezinta cel mai bun loc catre care ne putem orienta atunci cand suntem interesati de un produs financiar precum factoring-ul. Aceasta reprezinta prima platforma fintech de finantare online din Romania si de-a lungul anilor a sprijinit infiintarea si dezvoltarea a nenumarate afaceri din toate domeniile. Solutiile oferite sunt dedicate antreprenorilor moderni care isi doresc sa se bucure de flexibilitate maxima atunci cand isi desfasoara activitatea.

Potrivit pentru orice business

Toate solutiile financiare disponibile aici, inclusiv factoringul, se dovedesc a fi potrivite pentru business-uri din toate domeniile. In acest sens putem aminti de cateva dintre societatile proaspat infiintate, de la firme de marketing online pana la IT, la sali de fitness, florarii, boutique-uri, magazine online, pana la spalatorii de haine si covoare.

Advertisement

Proceduri simplificate

Unul dintre marile avantaje de care avem parte la Omnicredit este reprezentat de faptul ca activitatea se desfasoara exclusiv online, ceea ce presupune ca si procedurile sunt simplificate pe cat de mult posibil. Astfel, dureaza doar cateva secunde sa ne inregistram pe platforma, iar mai apoi alegem produsul financiar de care suntem interesati, in cazul nostru factoringul. Mai departe, incarcam documentele solicitate

Evitarea birocratiei

Multe persoane care viseaza la propria afacere se lasa pagubasi din cauza birocratiei si a procedurilor complicate inutil. Acesta este motivul principal pentru care la Omnicredit ne asteapta cele mai eficiente solutii, iar toate etapele au fost simplificate pe cat de mult posibil. Asadar, avem sansa de gestiona totul de la distanta exclusiv online, ocazie cu care evitam nenumarate neplaceri. Cozile interminabile, dosarele stufoase, timpul pierdut, fiecare dintre acestea raman doar o amintire pentru ca la Omnicredit totul este mult mai simplu.

Echipa cu experienta

Advertisement

Nu in ultimul rand, aici ne asteapta oameni cu o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar. Cu alte cuvinte, toti antreprenorii au ocazia de a dobandi cunostinte noi care sa le fie utile atunci cand isi desfasoara activitatea. In plus, nu exista proceduri sau situatii care sa fie prea complicate si care sa nu isi gaseasca soluta aici.

 

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending