Connect with us

LIFE STYLE

Fast and Fixed, implantul care se autocaracterizeaza: iata care sunt beneficiile sale!

Published

on

Cauti o metoda de inlocuire a dintilor lipsa care sa nu necesite multe vizite la cabinetul stomatologic? Stiai ca exista un tratament cu implanturi care iti ofera o dantura fixa, in numai 24 de ore?

Sistemul inovativ Fast and Fixed vine cu numeroase beneficii, dintre care cateva il diferentiaza clar de celelalte tipuri de implanturi. Caracteristicile unice ale acestei proceduri de restaurare a danturii vin in sprijinul pacientilor care isi doresc un zambet impecabil intr-un timp extrem de scurt.

Esti pe cale sa iti pierzi dintii naturali, nu mai ai niciun dinte, porti proteza sau suferi de boala parodontala? Atunci implanturile de ultima generatie Fast&Fixed, dezvoltate de firma germana Bredent, sunt o solutie viabila pentru tine.

Liderul mondial in solutii de inlocuire imediata a danturii, cu experienta de peste 40 de ani in acest domeniu, a contribuit la un salt evolutiv impresionant in implantologia moderna. Studiile de cercetare efectuate in ultimele doua decenii si-au aratat roadele, aducand in atentia specialistilor un sistem revolutionar, cu rezultate exceptionale in randul pacientilor.

Advertisement

Acest sistem de inlocuire imediata a dintilor este cel mai cunoscut la ora actuala. Este o procedura minim invaziva pentru pacienti, numarul inciziilor fiind cu mult mai mic decat in cazul tratamentelor clasice, iar rezultatele sunt spectaculoase.

Care sunt beneficiile aduse de sistemul Fast and Fixed?

  • Numar mic de implanturi si incizii

Sistemul foloseste un numar mic de implanturi dentare, apeland la 4 dispozitive de insertie in mandibula sau 6 in maxilar, spre deosebire de solutia clasica care consta in inserarea a 8-10 dispozitive pe fiecare arcada. Folosirea unui numar redus de incizii si de implanturi este posibila datorita faptului ca noul sistem Fast & Fixed aduce cateva elemente inovatoare care cresc eficienta implanturilor dentare, precum:

  1. Lungimea – aceste implanturi sunt mai lungi decat cele clasice;
  2. Designul – conceptul de design este diferit de cel clasic, spirele acestora asigurand cea mai buna stabilitate;
  3. Modul de insertie – doua dintre implanturi se insereaza in pozitie oblica, ceea ce le permite sa sustina fortele masticatorii mari care apar in zona dintilor laterali.
  • Osul de sustinere a dintilor este folosit eficient

Daca gandul de a suporta o interventie de aditie de os sau sinus lift iti dadea fiori, poti sta linistit, cu sistemul Fast and Fixed aceste proceduri sunt eliminate. Tratamentul foloseste eficient osul pacientului, nemaifiind necesare aditia osoasa si sinus liftingul.

  • Dinti ficsi intr-o singura zi

Acest sistem de implanturi reprezinta pentru multi pacienti un vis devenit realitate. Posibilitatea de a avea dinti ficsi imediat, fara a mai astepta intre 3 si 6 luni, este un avantaj imens pentru cei care vor sa se bucure de un zambet frumos chiar si pe durata perioadei de osteointegrare. Acest beneficiu se datoreaza sistemului Fast and Fixed care permite construirea unei lucrari fixe provizorii ce va fi conectata la implanturi chiar in ziua interventiei, obtinand dupa doar cateva ore un nou zambet.

  • Costuri mai mici

Pretul acestui tip de tratament este cu 50% mai mic decat cel al tratamentului clasic, datorita numarului redus de implanturi, duratei mai mici a interventiei chirurgicale si evitarii folosirii aditiei de os sau operatiei de sinus lifting, care ar fi presupus interventii chirurgicale laborioase si materiale suplimentare.

Zambeste din nou si bucura-te de alimentele preferate, cu ajutorul sistemului de implanturi Fast and Fixed! Programeaza-te pentru o consultatie si afla direct de la medicul implantolog cum poti beneficia de avantajele acestui tratament!

top-shop.ro%20
Trending