Connect with us

Fashion

Fii o prezență nonconformistă alegând bijuterii de argint


Indiferent că este vorba despre un eveniment formal sau despre o simplă ieșire în oraș, în ambele situații ne dorim să arătam cât mai bine și să atragem priviri. Adesea căutăm validarea, astfel că depunem eforturi serioase pentru a nu face greșeli în ceea ce privește vestimentația.

Există însă o categorie de persoane care nu doresc să acorde o atenție deosebita uzanțelor stabilite, astfel că se bazează mai mult pe propria viziune și originalitate atunci când se vestimentează. Lumea modei este una extrem de vastă și de complexă, iar tendințele actuale nu coincid mereu cu gusturile noastre. Într-un asemenea context, mulți aleg să își definească un stil personal de a se îmbrăca, ceea ce îi poziționează în sfera celor nonconformiști.

O bună partea din imaginea personala este influențată de modul în care ne îmbrăcam, însă probabil ca acest lucru nu mai vine ca o noutate pentru absolut nimeni. Dincolo de articolele vestimentare propriu-zise, accesoriile au și ele o pondere importantă în proces, de aceea în acest articol ne vom îndrepta atenția asupra câtorva pe care îți recomandăm să le porți încrezătoare.

Bijuteriile din argint

Indiferent de ce ținută elegantă ai alege sa porți, bijuteriile handmade, vor reuși să contureze întotdeauna trăsăturile frumoase. Indiferent că este vorba despre o pereche de cercei supradimensionat, despre un colier sau o brățară, fiecare dintre aceste bijuterii pot da o complet altă imagine ținutei tale. Asigură-te însă că le alegi pe cele care se afla în concordanță cu ținută și gusturile tale.

Șosetele viu colorate

De îndată ce sezonul cald ne va părăsi, șosetele vor fi accesorii vestimentare de nelipsit. Dacă ești o persoană căreia nu îi plac tiparele clasice în ceea ce privește moda, îți recomandăm călduros să porți încrezătoare șosete de calitate superioară, cât mai viu colorate sau care au un design mai ieșit din comun. Acestea vor schimba semnificativ aspectul întregii ținute și vei atrage în mod cert privirile și așa curioase ale celor din jur. O pereche de șosete bine alese nu vor aduce doar o pată de culoare ținutelor tale, însă îți va oferi și un plus de confort. 

Pălăriile

Printre accesoriile pe care le poți asorta ținutelor tale se numără și clasicele pălării de damă, accesorii care te vor învălui în mister. Daca nu îți dorești un model clasic, trebuie să știi că în prezent ai posibilitatea de a alege dintr-o diversitate largă de pălării de damă, viu colorate sau cu diferite elemente de design, ce te pot scoate cu ușurință în evidență.

Genți/ghiozdane cu un aspect nonconformist          

Nu trebuie să uităm însă și de unele dintre cele mai importante accesorii fără de care rareori părăsim locuința. Este vorba despre clasicele genți sau ghiozdane în care depozităm diferite lucruri de care avem nevoie. În prezent, poți regăsi pe piață o gamă larga de modele de genți și ghiozdane din categoria celor nonconformiste. Indiferent că este vorba despre o forma neobișnuită, de o culoare intensă sau de un design ieșit din comun, în mod cert vei putea găsi cu ușurință un model care să te reprezinte pe deplin.  

top-shop.ro%20

Fashion

Câte motive trebuie să ai pentru a iubi moda?


Moda a existat întotdeauna și fie o iubești, fie o urăști, fie ai o relație de dragoste-ura cu ea. Indiferent de felul în care o privești sau o alegi, este ceva care va rămâne pentru totdeauna. Moda este iubită în întreaga lume, deoarece puteți reinventa, exprima, crea și ieși în evidență de restul colegilor de la birou, de prietenii de la party sau invitații de la nuntă. 

De asemenea, îți dă încredere că arăți bine, te simți bine în interior și în exterior. Iată motivele pentru care ne place moda. Ne place pur și simplu fiorul de a cumpără haine noi și de a ne actualiza garderoba în fiecare anotimp. Nu strică un costum de baie în ton cu sezonul, un hanorac pentru alergat în parc la toamnă sau un parfum în trend. Pe de altă parte, moda se învârte în cerc. Uneori, dacă ții la o piesă vestimentară mult chiar dacă nu ai mai purtat-o câțiva ani, poți avea surpriză ca acum să fii fashion, s-ar putea să revină la modă. După cum am mai spus, dacă arăți bine, te simți bine.

Există atât de multe opțiuni, îmbinare, potrivire, actualizare, moduri de a fi remarcat și de a te exprima personal. Din punct de vedere creativ, moda este plină de atât de multe oportunități de a-ți transforma hobby-ul într-o carieră. Atât de distractiv! În plus, în ceea ce privește conștientizarea ecologică, îmbrăcămintea este reutilizabilă și reciclabilă. Ajută la stimularea economiei și creează locuri de muncă. Cumpărăturile sunt și terapeutice! Cumpărăturile online de la Vega Boutique sunt pentru mine bucuria de a nu fi nevoită să ies, să găsesc un loc unde să parchez.  Sunt acele cumpărături în pijama cu picioarele în papuci de casă și o ceașcă de ceai sau cafea. Și pentru tine sunt la fel, nu-i așa?

Dragoste pentru creativitate și estetică vizuală. Un hobby minunat!

Fii creativă. Este mai mult decât un stil personal care formează arta prin țesături și texturi. Crearea celor mai frumoase ținute poate fi o combinație de articole pe care le poți vedea chiar și în dulapul tău de ani de zile.  Depinde de ce fel de idee uimitoare ți-a răscolit mintea. Amintiți-vă, creativitatea este întotdeauna gratuită, este doar o chestiune de cum vei acţiona asupra ei.

Majoritatea oamenilor care iubesc arta și stilul sunt de obicei oameni vizuali. Tind să fie agățați de conceptul că moda scoate la iveală un nivel înalt de estetică. Este ca un răsfăț pentru acești dependenți vizuali să fie înconjurați de design și modele uimitoare. Pentru ei, este o obligație să vadă lucruri extrem de frumoase. Aceasta este o lume care este plină de peisaje la modă. Prin urmare, purtarea unei ținute în trend este o extensie a aprecierii și a plăcerii pentru frumusețea elegantă și șic.

Unul dintre motivele principale pentru care oamenilor le place atât de mult moda este că această industrie deschide o mulțime de conexiuni. Se ramifică pentru a crea sens și relații minunate. În lumea modei, totul este binevenit. Asta înseamnă că indiferent cât de tânăr sau bătrân ai fi, acest domeniu te întâmpină cu brațele deschise. A devenit o terapie și un interes excelent, la fel cum oamenii cărora le place să sculpteze sculpturi pentru distracție, să asorteze hainele și să aleagă ținuta potrivită a devenit o activitate de agrement. Cumpărăturile pentru stilul tău personal sunt o modalitate bună de a te distra și de a te relaxa.

Considerând moda ca un sport pentru spectatori este, de asemenea, un motiv bun pentru care mulți oameni sunt obsedați de ea. Urmărirea tendințelor și a stilurilor atemporale face parte din fiecare persoană iubitoare de modă. Aceasta poate părea o muncă ușoară, dar aceasta este mai mult decât asortarea și coafarea. Este o fascinație transformată în menținerea vie a fiecărei piese la modă, chiar și a celor care sunt în afara trendurilor. Moda este iubită de mulți, nu pentru că creează statut sau stabilește niște standarde. Moda este o combinație încântătoare de factori care definește o singură persoană în ceea ce privește modul în care își dorește să fie văzută de lume. Este o aromă care va rămâne aici pe măsură ce timpul trece. 

Găsește-ți propriul stil și ajută-i și pe alții să-l găsească pe al lor

Încurajează-i pe ceilalți să se simtă grozav și fabulos despre ei înșiși, la fel ca tine. Mulți iubim moda, într-un fel sau altul. Ne plac noile tendințe jucăușe pe care le putem experimenta în fiecare sezon, operele de artă pe care designerii doresc să ne încurajeze să le purtăm într-o zi de joi obișnuită și entuziasmul de a ne vedea propriile personalități într-o anumită rochie sau într-o anumită nuanță de fucsia.Trebuie să fii inventiv!

Moda dezvăluie o parte din personalitățile noastre chiar înainte de a ne spune primul nostru „bună ziua”, și se dezvoltă și se schimbă pe măsură ce creștem, permițându-ne să ne purtăm istoria pe spate. Nu trebuie să porți un ruj roșu îndrăzneț pentru că așa purta mama noastră la vârsta noastră. Sau pantaloni cu talie înaltă pentru că așa purta acea fată care ai admirat-o pe trecerea de pietoni. Poartă ceea ce te face să te simți bine, te determină să fii TU!

Alege acele ținute care îți permit să pari că te ocupi de aspectul exterior în fiecare dimineață. Este o artă a frumuseții, un secret jucăuș care produce o invidie vizuală, dar și o admirație pătrunzătoare. Dar face parte din rutină, este o parte a vieții noastre. Tu ce porți vara asta?

top-shop.ro%20

Continue Reading

Fashion

FUSION ARTS – ARTS BRINGS US TOGETHER


Cea de a 6-a ediție a Fusion Arts, organizată de Fusion Arts Agency by Noblesse Group, își deschide porțile în perioada 23 – 25 septembrie, la Palatul Noblesse.

Sub sloganul ”Arts brings us together”, Fusion Arts aduce sub umbrela sa peste 50 de artiști contemporani, români și internaționali, din domenii variate precum pictură, sculptură, grafică, artă decorativă, design vestimentar, design de obiecte și multe altele.

Pe parcursul celor trei zile, transformăm Palatul Noblesse și grădina acestuia într-un hot spot al artelor, care va oferi iubitorilor de artă și frumos experiențe semnificative și cuprinzătoare. Am pus la cale numeroase momente artistice, mini concerte de muzică și teatru, ateliere de artă, interacțiune cu artiștii și surprize plăcute pentru toți participanți.

Programul complet al evenimentului și informațiile despre artiștii care vor expune în cadrul Fusion Arts, le veți găsi pe site-ul www.fusionarts.ro sau pe pagina de Instagram @fusionartsnoblesse.

 Despre Fusion Arts

Fusion Arts este Agenția de Artă creată de Noblesse Group pentru a reuni artiștii a căror activitate se exprimă prin opere din vaste domenii, în stiluri și forme diverse. Toate aceste activități se regăsesc în cadrul agenției și sunt integrate cu profesionalism și pasiune de către echipa Noblesse, în diverse proiecte, de la design interior, arhitectură, la spectacole, târguri de artă, expoziții, evenimente speciale.

Agenția Fusion Arts by Noblesse Group organizeză evenimente dedicate artei și promovează opere autentice, pentru publicul interesat de frumos, de unicitatea si ineditul pieselor create de artiști români. Fie că vorbim despre integrarea în proiecte de design interior pentru case, apartamente, birouri sau proiecte de arhitectură, operele de artă oferă publicului autenticitate estetică și reprezintă investiții de valoare.

Echipa de designeri şi arhitecţi Noblesse Group răspunde cu profesionalism provocării de a oferi consultanţă şi de a-şi lăsa amprenta în cadrul proiectelor unde designul interior, arhitectura şi arta împart acelaşi teren. Astfel, arta poate schimba perspectiva unei amenajari interioare, sau poate oferi noi orizonturi iubitorilor de frumos. De aceea, echipa Noblesse Group integrează diferite forme de artă în proiectele pe care le concepe cu pasiune.

Despre Noblesse Group

Din 2007, brandul Noblesse Group aduce plus valoare în viața clienților, prin design interior, conceput cu pasiune si profesionalism. Echipa de arhitecți si designeri oferă servicii la cele mai înalte standarde, recunoscute atât pe piața autohtonă, cât și pe cea internațională. 

Proiectele de design interior ale echipei Noblesse Group au primit, de-a lungul anilor, numeroase premii, precum Boutique Award, în cadrul „The Most Office”, pentru proiectul birouri Noblesse Group. În 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine, iar pentru rezultatele excepționale obținute în inovație prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelență în inovație în design interior”, în cadrul Designer Awards, organizat de publicația LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Membru al Asociației Internaționale de Design Interior din Marea Britanie, Noblesse Group are o experiență vastă și un portofoliu generos cu proiecte diverse, în care se regăsesc restaurări ale clădirilor de patrimoniu, amenajări interioare pentru hoteluri, restaurante, spații publice, apartamante, vile, sedii de companie si office-uri.

Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevarată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, datând din 1881 și construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. După un proces complex de consolidare și restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară si exterioară, cladirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăzi unul dintre cele mai importante centre de design și artă, evenimente și cultură din Europa.

top-shop.ro%20

Continue Reading

Fashion

Alegerea corecta a vopselei de păr și câteva trucuri


 simple prin care să ai grijă de părul tău vara

Cu toții ne dorim un păr sănătos, care strălucește și iradiază, indiferent de sezon, însă nu întotdeauna avem parte de acest lucru. Lucrurile devin cu atât mai complicate vara, atunci când temperaturile ridicate pot pune probleme serioase atât parului, cât și tenului. În spatele unui păr sănătos va sta întotdeauna o îngrijire corectă cu produse de calitate. Vara avem tendința de a ne expune de multe ori iresponsabil la soare, fără a lua în calcul faptul că în obținerea bronzului perfect, putem compromite atât sănătatea părului, cât și pe cea a tenului. Mai există însă totodată o serie de factori ce pot duce la degradarea sănătății firului de păr precum: umiditatea crescută, razele ultraviolete, substanțele utilizate în apa bazinelor de înot, dar și salinitatea apei de la mare.

A avea un păr sănătos și strălucitor nu este un lucru complicat, ci mai degrabă este vorba despre o rutină de îngrijire, benefică de altfel în orice sezon. Vom vorbi însă despre câteva trucuri simple despre cum să îți alegi corect vopseaua de păr, dar și cum să ai grijă în mod corect de parul tău în acest sezon.

Vopseaua de păr potrivită

Atunci când alegem vopseaua de păr, rareori luăm în calcul alte aspecte în afară de nuanța culorii. În alegerea acesteia însă, este recomandat să ții cont de câteva aspecte importante: să nu alegi nuanțe mult prea închise (vor evidenția imperfecțiunile feței), să adaptezi pe cât posibil culoarea părului la cea a ochilor (să se regăsească într-un acord cromatic potrivit) și a tenului. Mai mult decât atât, este indicat să ții cont și de vârstă în alegerea nuanței, atunci când ne dorim ca noua culoare să ne avantajeze pe deplin. Nu în ultimul rând, este absolut esențial să optezi pentru o vopsea de păr de calitate, pe care o poți achiziționa de la www.mycosmetics.ro, pentru a obține rezultate spectaculoase.

Folosirea unor șampoane și balsamuri hidratante

O modalitate simplă prin care îți poți proteja părul este prin a utiliza șampoane și balsamuri ce pot conferi mai multa hidratare părului. Dat fiind faptul că în această perioadă, există o tendință a părului de a se deshidrata, șampoanele și balsamurile de păr hidratante se pot dovedi a fi niște aliați de nădejde în acest sens. Nu neglija însă nici măștile de păr hidratante, care îți pot aduce de asemenea rezultate impresionante în îngrijirea părului.

Evită pe cât posibil utilizarea produselor electrice de coafare

Chiar dacă pentru a avea un păr aspectuos, avem nevoie de clasicele produse pentru coafare, în timpul verii putem renunța uneori la uscătorul de păr sau chiar și la placă. Utilizarea acestora cu regularitate poate afecta semnificativ sănătatea părului, motiv pentru care este recomandat să renunți la folosirea acestora atunci când este posibil. Dacă nu reușești, asigură-te că folosești produse menite să protejeze părul de efectul acestora.

Protejează-ți părul cu o pălărie

Pălăriile nu sunt doar accesorii chic, pe care să le porți vara, ci ele te pot ajuta totodată să ai grijă de sănătatea părului tău. Dacă este posibil, îți recomandăm să le porți ori de câte ori te plimbi prin soare și în special la plaja.  

top-shop.ro%20

Continue Reading
Trending