Connect with us

Televiziune

Focus Sat redefinește televizorul şi declară deschis sezonul Aplicației Focus Sat

Published

on

Foto Credit: Focus Sat

Advertisement

Focus Sat redefinește televizorul prin Aplicația Focus Sat care oferă acces la peste 100 de canale TV online și o amplă bibliotecă video on demand, de pe orice dispozitiv smart, oricând și de oriunde în Uniunea Europeană! Oricine poate testa Focus Sat App gratuit, timp de 7 zile.

Advertisement

În acord cu tendințele diversificate de consum TV de pe piața de televiziune din România, cu Focus Sat App utilizatorii pot urmări online programe TV live și video on demand, simultan de pe 3 dispozitive smart (laptop, computer, telefon, TV sau tabletă, care au conexiune la internet). Focus Sat App este compatibilă cu o varietate mare de sisteme de operare pentru dispozitive mobile sau TV Smart, iar prin intermediul ei utilizatorul se bucură de o televiziune interactivă și poate urmări programele preferate difuzate cu până la 7 zile în urmă, 40 de canale TV având funcția de Restart și Replay pentru conținut TV live. 

Advertisement

Accesul la conținut TV se face prin intermediul pachetelor TV Online Play TV și Play TV Extra cu peste 100 de canale TV live de știri, filme, seriale, sport, documentare, muzică, desene animate, reality show-uri și la care se adaugă platformele premium de conținut video: HBO Max, AntenaPLAY, FilmBox+ și National Geographic.

În bibliotecă VOD sunt disponibile sezoane complete ale unor seriale europene multi-premiate producție Canal+ Original, precum „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”, „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran” precum și numeroase filme, documentare și programe pentru copii. 

Advertisement

În concluzie, Focus Sat App este potrivită atât celor care doresc să vizioneze programele tradiționale ale televiziunilor, cât și celor care vor acces la un conținut selectat personal dintr-o bibliotecă video. Accesul la conținut vine cu flexibilitate financiară, astfel încât orice client poate opta pentru abonament doar pentru o lună și poate să reîncarce oricând dorește. Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile Aplicația Focus Sat  pentru a se bucura de o experiență completă de a trăi televiziunea.

Advertisement

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:  

Web: www.focussat.ro  

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania 

Advertisement

Advertisement

Despre Focus Sat

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe fețe. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează.

Advertisement

Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă.

Advertisement

Proaspăt venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe. Pentru mai multe informații vă rugam să accesați focussat.ro 

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending