Connect with us

Seriale

Focus Sat TV porneşte în urmărirea celebrilor hoţi de diamante în noua miniserie „Ultimele Pantere”

Foto Credit: Focus Sat TV

În luna iunie jaful este doar începutul poveștii în noua miniserie plină de neprevăzut „Ultimele Pantere” (The Last Panthers, 2016). Difuzată din 6 iunie, în serile de luni și joi, de la 21:30, la Focus Sat TV și în aplicația Focus Sat, producția de 6 episoade urmărește desfășurarea anchetei, dar oferă și o imagine complexă asupra fenomenului de crimă organizată transfrontalieră din Europa zilelor noastre.

„Ultimele Pantere” reprezintă o colaborare franco-britanică, creată de Jack Thorne și regizată de Johan Renck, o poveste fictivă, inspirată de celebrii hoți de bijuterii din Balcani, Panterele Roz. La începutul mileniului, capitalele din întreaga Europă, de la Londra la Liechtenstein, au fost ținta unor furturi de bijuterii. Acestea au fost orchestrate de „Panterele Roz”, o bandă renumită pentru raidurile îndrăznețe care aveau loc în plină zi, dar și pentru evadările spectaculoase. Însă, după ce au terorizat bijutierii din Europa timp de un deceniu, aceștia au dispărut brusc.

Serialul începe cu un furt de diamante în sudul Franței ce poartă toate semnele distinctive ale Panterelor. Cu o excepție tragică: uciderea unei fetițe în timpul operațiunii. Incidentul dă startul unei vânători pentru prinderea hoților de diamante și a criminalului, declanșând o serie de evenimente în întreaga Europă în care sunt implicați comisarul francez de origine algeriană Khalil Rachedi (Tahar Rahim) și agentul britanic de asigurări Naomi Franckom (Samantha Morton). Khalil vrea să afle de unde vine arma crimei, bănuind că provine din zona Marsiliei. Superiorul lui Naomi, Tom Kendle (John Hurt), o însărcinează să meargă în Serbia, iar evenimente neprevăzute o aduc pe aceasta față în față cu o fostă Panteră, Dragan Tosic (Boris Isakovic).

De la acesta ea află destinația diamantelor furate: Londra. Milan Celik (Goran Bogdan) și Zlatko (Igor Bencina), vechi prieteni și asociați, foști membri ai grupului Panterelor, ajung să intre în conflict direct. Plecând de la diamante se ajunge la arme, droguri, corupție la nivel înalt cu implicarea coridoarelor de putere din UE, Londra și a lumii interlope din Europa. Secvențele din trecut dezvăluie zilele întunecate ale conflictului balcanic din 1995 și sunt martorul evoluției crimei organizate în Europa până în lumea modernă a gangsterilor și a băncilor europene, precum și a noii generații de criminali denumiți „Banksters”.

Seria Ultimele Pantere”, filmată în Serbia, Marea Britanie, Franța și Muntenegru, a fost nominalizată în 2016 la Premiile BAFTA la categoria „Best Drama Series” și a câștigat trofeul „Best Graphic Design: Titles” oferit de Royal Television Society, UK. Muzica de generic este piesa „Blackstar” a lui David Bowie. Jurnalistul francez Jérôme Pierrat și scenaristul britanic Jack Thorne au semnat scenariul și au creat o poveste ce descrie o interacțiune complexă a crimei, a istoriei personajelor și a geopoliticii.  

Producția „Ultimele Pantere” este disponibilă și în Aplicația Focus Sat alături de alte seriale europene de succes realizate de Canal+ precum: „Posedare”,  „Regele Varșoviei”, „Planeta celor singuri”, „Pro și contra” (2 sezoane),  „Paris Police 1900”, „Baron Noir” (3 sezoane), „Pedagogul” (2 sezoane), „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine” (2 sezoane), „Ostatici în subteran” (2 sezoane). 

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV

Aplicația Focus Sat poate fi testată gratuit timp de 7 zile de cei care vor să o descopere și nu se numară încă printre clienții Focus Sat.  

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:  

Web: www.focussat.ro  

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania 

top-shop.ro%20
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Premieră TV

PRO TV anunță startul filmărilor pentru un nou serial: CLANUL, din această toamnă!

Foto Credit: PRO TV

Începutul verii coincide cu una dintre cele mai așteptate vești ale sezonului: PRO TV anunță achiziționarea și startul filmărilor pentru un nou serial! Un clasic… care aduce acel twist mereu surprinzător. CLANUL este formatul care îi va face pe cei de acasă să-și dorească să nu piardă niciun moment, savurând la intensitate maximă fiecare secundă de tensiune și fiecare aventură a celor care le vor deveni personaje favorite.

Bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, cei care vor distribui producția și la nivel internațional, CLANUL reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste captivantă, iar românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău.

Cu o distribuție de senzație în care actori celebri, cu experiență, se vor îmbina cu cei din tânăra generație, dar și cu apariții surpriză, CLANUL va oferi o experiență totală telespectatorilor prin calitate cinematică și scenele de acțiune incredibile, care vor putea fi văzute în premieră în România.

Despre noul serial, Antonii Mangov, Programming Director PRO TV spune: ”Cu fiecare producție, ne propunem să ajungem la nivelul următor. Aceasta este promisiunea noii noastre serii de ficțiune care va aduce o experiență incredibilă. O producție de calitate, cu o valoare cinematică, multiple locații de filmare, dar și cu numeroase scene de exterior, toate vor completa experiența CLANUL. Abia așteptăm să împărtășim primele imagini ale primului sezon cu cei de acasă și să îi introducem într-un invers care îi va captiva din prima secundă”.

Păstrând misterul despre povestea pe care cei de acasă o vor putea vedea în curând, dar încântat după startul filmărilor, Anghel Damian, Creative Producer declară: ”După câteva luni de lucru la serialul CLANUL, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant. Un labirint către o lume interzisă, unde binele și răul se amestecă și dragostea și ura se confundă. Sunt absolut convins că foarte curând, “CLANUL” va fi cea mai puternică adicție de pe TV.”.

Un serial în care protagoniștii se află într-un constant rollercoaster încărcat de acțiune și suspans. O serie care îi va ține pe toți cei de acasă în fața televizoarelor și care va face ca așteptarea săptămânală să fie tot mai grea. CLANUL…. în curând la PRO TV!

top-shop.ro%20
Continue Reading

Seriale

Impresionanta şi fascinanta miniserie „Ani și ani” vine la Focus Sat TV

Foto Credit: Focus Sat TV

Focus Sat TV va difuza din 16 iunie aclamata miniserie „Ani și ani” (Years and Years, 2019) în serile de luni și joi, de la ora 21:30. 

Este vorba despre povestea în 6 episoade a familiei Lyon, formată din patru frați, bunica lor și soții și copiii lor. Aceștia duc o viață normală până când, într-o noapte din anul 2019, declarațiile unei femei de afaceri în cadrul unei emisiuni tv în direct îi transformă în martorii începutului unei schimbări mondiale. Asistăm la toate temerile și speranțele acestei familii unite, pe care acțiunea seriei o urmărește timp de 15 ani in viitor.

Societatea se schimbă din ce în ce mai rapid și lucrurile merg într-un ritm nebunesc, cu turbulențe politice, avans tehnologic și războaie îndepărtate. Pe acest fundal volatil, membrii familiei Lyon trebuie să navigheze printre propriile lor provocări zilnice. Ei cred că o singură familie obișnuită nu ar putea schimba vreodată lumea, dar oare au dreptate ? Rezultatul este o combinație unică între genurile dramă și science fiction.

Descris adesea ca fiind geniu, creatorul britanic Russell T. Davies (Doctor Who) creează o viziune fascinantă a unui viitor distopic, unde o familie din Manchester este martoră pe o durată de 15 ani la un război, un atac nuclear, prăbușirea unei bănci și o criză a refugiaților. Parte din distribuția remarcabilă sunt: Rory Kinnear (The Imitation Game), Anne Reid (The Mother), T’Nia Miller (Doctor Who, 2015), Ruth Madeley (The Accident), Jessica Hynes (There She Goes), Russell Tovey (Being Human) și câștigătoarea a două premii Oscar, actrița Emma Thompson (Sense and Sensibility, Howards End). 

Un total de 11 instituții din domeniile televiziunii și filmului, printre care și National Film Awards, UK și Royal Television Society, UK, au acordat acestei serii 18 nominalizări pentru joc actoricesc, scenariu, muzică, producție. Miniseria este apreciată de pasionații de film din lumea întreagă și a fost votată cu 8.3/10 de către utilizatorii site-ului IMDb.com. 

Producția „Ani și ani” este disponibilă și în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat, alături de sezoane complete ale altor seriale europene multi-premiate producție Canal+ Original, precum „Posedare”,  „Regele Varșoviei” „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”,  „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran”. Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile  Focus Sat App.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:  

Web: www.focussat.ro  

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania 

top-shop.ro%20
Continue Reading

Seriale

AUDIENȚE TV Serialul ADELA, din nou lider! Cum arată clasamentul?

#dacăejoieAdela! O singură săptămână îi mai desparte pe telespectatori de deznodământul celui de-al treilea sezon Adela, astfel că aceştia au urmărit în număr foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului. Serialul Adela – Ce-i al tău e şi al meu s-a impus ca lider de audienţă atât pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:15, deznodământul celor mai noi episoade ale serialului Adela, de la Antena 1.

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:29-23:00, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani cu un rating mediu de 5.2 puncte de rating și 19.2% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV care, cu finala MasterChef a obţinut o medie de 4.7 puncte de rating şi 17.3% cotă de piaţă. Şi la nivel naţional, serialul Adela a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, cele mai noi episoade ale proiectului conducând clasamentul audienţelor cu 6.7 puncte de rating şi 17.9% cota de piaţă, urmat de Kanal D  cu 6.2 puncte de rating şi 16.6% cota de piaţă. Pro TV a ocupat poziţia a treia în clasament, la nivel naţional, cu 5.8 puncte de rating şi 15.7% cota de piaţă.

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură în încercările disperate ale Andreei (Oana Moşneagu) de a-şi însuşi din nou cel mai de preţ „bun” al Adelei (Mara Oprea), pe Bogdănel. Nimic nu a stat în calea Andreei, care a fost în stare să îi pună viaţa în pericol propriului ei tată pentru a se asigura că acesta nu va mărturisi că ştie unde se află copilul. „Am crezut că te-ai schimbat, că ai învăţat ceva din ce ai păţit! Mi-e ruşine că eşti fata mea!”, i-a spus Mitu (Marian Râlea), iar Andreea i-a reproşat la rândul ei „Niciodată nu m-ai iubit!”.

În tot acest timp, Delia (Anca Androne) şi Paul (Mihai Călin) au pus cap la cap informaţiile şi au descoperit lucruri îngrozitoare despre Martha (Carmen Ionescu): „E doar vine mea, am trecut prea uşor peste ce le-ai făcut părinţilor lui Mihai! Pe tata l-ai ţinut cu forţa lângă tine! Eşti o criminală, ăsta-i adevărul!”, i-a reproşat Paul mamei sale. Mai mult, acesta a luat hotărârea de a nu mai ascunde nimic din trecutul mamei sale, hotărâre pe care o va plăti cu preţul averii sale: „De data asta nici nu mai vreau să te salvez!”.

În momentul în care a realizat că se află la un pas să piardă totul, Lucian (Daniel Nuţă), a trecut din nou la ameninţări: „S-a ales praful, Martha! Eu o să scap, dar pe tine o să vină să te ia!”, i-a spus el Marthei, care a ripostat, la rându-i: „O să spun tot!”. La auzul acestor vorbe, Lucian i-a spus răspicat: „Spune ceva şi o să vă omor pe toţi! Şi nu glumesc!”. Dacă îşi va pune Lucian în aplicare ameninţările şi, mai ales, dacă va reuşi Adela să afle adevărul despre Bogdănel, telespectatorii vor putea afla urmărind ultimele episoade ale celui de-al treilea sezon Adela, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban si National
Perioada 2 iunie 2022
top-shop.ro%20
Continue Reading
Trending