Connect with us

Seriale

Gianina a scăpat de închisoare și de promisiunea făcut lui Robi 

Published

on

Foto credit: pro tv

Aseară, în Las Fierbinți, Gianina a aflat adevărul despre polițist și a scăpat de închisoare, dar și de promisiunea de dragoste făcută lui Robi.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 10.5 puncte de rating și 28% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.2 puncte de rating și 13.9% share. La nivel național, peste 1.8 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:08, peste 2.1 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Pentru a reuși să facă rost de un certificat de revoluționar, Firicel și-a trimis nevasta la Vasile cu un plan foarte bine pus la punct. Odată ajunsă la primar, lucrurile nu au stat așa cum plănuiseră de acasă și întregul proces a durat mai mult decât trebuia, însă a avut grijă ca bărbatul ei și Celentano să nu ducă lipsă de vin și țuică.

Cu ajutorul Aspirinei și al Dalidei, Giani și Ardiles s-au deghizat în femei, să nu fie prinși de polițist, dar întâlnirea cu el a fost mai dureroasă decât se așteptau. Acte de identitate nu au putut prezenta, iar Ardiles a încheiat toată această aventură epilat.

Advertisement

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor. Noul sezon al serialului este disponibil și online, pe VOYO.

top-shop.ro%20
Trending