Connect with us

UTILE

Gift Express propune – coșuri cadou, adaptate pentru orice situație

Published

on

Coșurile cadou au apărut ca o necesitate pentru cei în căutare de cadouri corporate și business, ce nu lasă loc de interpretări. Sub o formă sau alta, atunci când înmânezi un cadou, acesta creează o impresie și o amintire celui căruia îl oferi. Un coș cadou poate fi o alegere potrivită. Să vedem pentru cine și când.

Coșuri cadou tematice, regăsite în oferta de la Gift Express

Magazinul online giftexpress.ro îți poate ușura sarcina de a găsi acel cadou perfect. Vorbim despre coșuri cadou într-o varietate de combinații. La bază, acest concept a început cu alăturarea la un cadou oarecare, un obiect de decor spre exemplu, a unei sticle de vin sau o băutură de orice fel. Într-o manieră flexibilă a mai fost un singur pas până când acestea au devenit opțiuni potrivite pentru ocazii diverse.

Aici gasesti cadouri online pentru femei, bărbați sau copii, fie pentru o ocazie anume, fie chiar o surpriză făcută celui drag pentru orice motiv de bucurie între voi.

Advertisement

Cum alegeţi un coș cadou

Coșurile cadou pot include gustări, cafea, obiecte de decor, băuturi. În funcție de ocazie, conținutul poate fi adaptat. Spre exemplu, la capitolul cosuri cadou pentru birou, vor fi excluse din componenţa setului produsele de tip decorațiuni și chiar și florile. Alegeri frecvente sunt sticlele de băutură fină și un desert.

Există o așa mare diversitate la capitolul coșuri cadou încât regăsim opțiuni și pentru copii. În această variantă vorbim despre multe delicii de tip dulciuri și șampanie pentru copii. O altă variantă, tot de la Gift Express, este cea cu tematica Zile Senine. Include procescco, două pahare cu tot cu suport, aranjament floral din spumă, lumânare parfumată, trufe și praline. Cam tot ce ar fi nevoie pentru a cinsti un sărbătorit în cadru romantic și intim.

Coșurile cadou sunt generoase și au mai multe opțiuni de produse, de unde și garanția succesului. Altfel spus, este greu de crezut că veți da greș cu o astfel de alegere de vreme ce destinatarul are ce alege pentru a-și delecta papilele gustative.

Cât costă un coș cadou

Advertisement

În variantele propuse de Gift Express vorbim despre prețuri începând cu 200 de lei. Diferă în funcție de componenţa acestora. După caz, cadoul poate fi personalizat cu un mesaj gravat, ceea ce va implica o sumă modică în plus. Adăugați și taxa de livrare, ce poate fi 0 la comenzi mari, dar tăiaţi de pe listă ambalarea, căci este oferită cadou, indiferent de valoarea comenzii.

În maximum 3 zile cadoul ales ajunge în mâinile dumneavoastră. Este calea rapidă și eficientă de a bifa această sarcină, de a alege un cadou. Un coș de acest gen poate fi înmânat unui șef, unui coleg, vecin, iubit, femeilor sau bărbaților. Nu este greșit nici să îi delectați pe cei mici cu o surpriză dulce, în funcție de ocazie. Marele avantaj este că sunt generoase în componenţă și negreșit vor face o impresie bună. Pentru a comanda regăsiți la giftexpress.ro opțiuni tematice.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending