Connect with us

A-Z NEWS

Grila de programe și recomandările lunii Iunie 2022 pentru postul E!

Published

on

Foto Credit: E!

Advertisement

Welcome Home Nikki Glaser ? (PREMIERA PE 5 IUNIE, DE LA 22:00, CU DOUA EPISOADE)

Artista de stand-up comedy Nikki Glaser a lăsat traiul de la Hollywood și s-a mutat acasă cu părinții ei în St. Louis. Ceea ce a început ca o carantină de câteva săptămâni, s-a transformat acum într-o decizie permanentă! În acest reality-sitcom cu episoade de jumătate de oră, publicul vede cum Nikki încearcă, în mod hilar, să-și reconstruiască întreaga lume, să-și dezvolte cariera, să-și facă prieteni noi și să caute dragostea, totul din confortul dormitorului copilăriei sale.

Advertisement

E! News: Daily Pop (continuă marţi – sâmbătă, de la ora 13:00)

Advertisement

Lasă-i pe Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie să adauge savoare zilei tale cu mixul de informații din lumea vedetelor, momente din cultura pop, pe care le vei comenta cu prietenii tăi și interviuri cu vedete în platou.

NIGHTLY POP (continuă miercuri – sâmbătă, de la miezul nopţii)

Advertisement

Atenție Hollywood, Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cu cea mai nonconformistă abordare a celor mai ofertante subiecte din cultura pop, emisiunea Nightly Pop livrează cele mai proaspete știri din industria divertismentului. Fără filtru, neașteptate și mereu o idee scandaloase, aici găsiți cele mai importante subiecte de la E!

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending