Connect with us

A-Z NEWS

Grila de programe și recomandările lunii Mai 2022 pentru postul E!

Published

on

Foto Credit: E!

Advertisement

2022 Met Gala: Live From E! (Premiera pe 3 mai la ora 22:00)

Urmărește cum E! te poartă pe covorul roșu la ediția din 2022 a Met Gala, strângerea anuală de fonduri de la Metropolitan Museum of Art din New York. Prestigioasă și foarte exclusivistă, sosirea vedetelor pe covorul roșu este expusă în cel mai mic detaliu. O transmisiune demnă de cea mai importantă noapte a modei plină de strălucire.

Advertisement

7 YEAR STITCH (în premieră pe 22 Mai, de la ora 22:00)

Găzduită de cuplul format din Dr. Terry Dubrow și soția sa, Heather Dubrow, acest program exclusiv îi va aduce pe cei doi față în față cu un cuplu aflat în pragul divorțului. Ajutați de o echipă de specialiști în nutriție, instructori de fitness și terapeuți, Terry și Heather îi vor trata separat pe cei doi timp de șapte săptămâni pentru a afla dacă vor să rămână împreună.

Advertisement

Înainte ca cei doi să ia decizia finală, ei vor trece prin transformări fizice și psihice pentru a putea lua o hotărâre corectă. Având în vedere că aproximativ 50% din cupluri care divorțează
iau decizia în primii 7 ani de căsnicie, urmărește E! și vezi dacă familia Dubrow va putea ajuta cuplurile aflate în impas.

Botched (Sezonul 7 continuă duminica, de la 22:00)

În căutarea perfecțiunii, eforturile unor persoane de a-și schimba înfățișarea duc uneori la rezultate surprinzătoare. Atunci intervin chirurgii de renume mondial, Terry Dubrow și Paul Nassif și continuă să corecteze operațiile estetice de coșmar în cel de-al șaptelea sezon, difuzat în luna mai la E!

Advertisement

E! News: Daily Pop (continuă marţi – sâmbătă, de la 13:00)

Lasă-i pe Liliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie să adauge savoare zilei tale cu mixul de
informații din lumea vedetelor, momente din cultura pop, pe care le vei comenta cu prietenii tăi și interviuri cu vedete în platou.

NIGHTLY POP (continuă miercuri – sâmbătă, de la 00:00)

Atenție Hollywood, Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cu cea mai nonconformistă abordare a celor mai ofertante subiecte din cultura pop, emisiunea Nightly Pop livrează cele mai proaspete știri din industria divertismentului. Fără filtru, neașteptate și mereu
o idee scandaloase, aici găsiți cele mai importante subiecte de la E!

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending