Connect with us

Emisiuni

Grupa lui Ștefan Bănică încheie Bootcamp-ul X Factor 2021

Foto Credit: ANTENA 1

În această seară, etapa Bootcamp-ului X Factor va fi încheiată cu băieții lui Ștefan Bănică, de la 20:30, la Antena 1. Mentorul va fi nevoit să aleagă cei trei concurenți cu care va merge mai departe în prima etapă din Battle-uri.

După trei săptămâni de Bootcamp în care Florin Ristei, Loredana și Delia și-au ales favoriții pentru următoarea etapă, este rândul lui Ștefan Bănică să urce pe scena X Factor alături de echipa sa. Claudiu Chichirău, Petru Georoiu, Andrei Duțu, Cătălin Badea, D’Alessandro Edson, Mihai Onilă, Ricardo Mazzi, Mihai Turbatu și Davide Cascini sunt cei nouă concurenți care au obținut patru DA la audiții și au fost calificați direct în etapa scaunelor. Încă trei concurenți se vor alătura echipei la începutul ediției din această seară. ”Este momentul vostru!”, a declarat Ștefan Bănică, ”trebuie să vă gândiți ce a fost bine și ce nu a funcționat în audiții. Îmbunătățiți unde credeți că este nevoie!”, a mai adăugat juratul. Competiția X Factor continuă în această seară, de la 20:30, cu ultima etapă din Bootcamp.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

            X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu prima ediție din Battle-uri, când cei trei concurenți râmași în fiecare echipă vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele două scaune disponibile pentru ultima etapă a Battle-urilor. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

top-shop.ro%20

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Liana Stanciu ne pune ”ÎN DIRECT CU VIAȚA”, la TVR 2

Foto credit: TVR

Din 20 iunie, de luni până joi, de la ora 17:00, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să să evadeze din agitația cotidiană şi să se bucure de timpul liber sau de vacanţă urmărind „ÎN DIRECT CU VIAȚA”, un program de infotainment difuzat în direct 100%.

Gazda emisiunii va fi Liana Stanciu, moderator, influencer, om de televiziune şi radio care şi-a câştigat credibilitatea cu o mare experiență în presă și o cariera de necontestat în domeniul entertainment-ului și transmisiunilor în direct.

Emisiunea „ÎN DIRECT CU VIAȚA” este construită ca o agendă a celor mai interesante evenimente – fie că sunt culturale, sportive, educative etc. și a fost gândită cu scopul de a fi un reper pentru telespectatori.

Informațiile vor fi desprinse din realitatea proximă, acele lucruri pe care fiecare dintre noi le întâlnește în viața de zi de cu zi, însă nu mai are timpul necesar pentru a le acorda atenția cuvenită: subiecte interesante, dezbătute cu umor și cu non-conformism.

„După anii de pandemie, am înţeles cât de importantă este sănătatea fizică şi mentală, starea de bine, într-un cuvânt – VIAŢA. În emisiunea care începe acum, voi încerca să sărbătoresc VIAŢA în toate felurile şi formele, şi mai ales cu toate mijloacele.

Aşa că „hai să facem limonadă” din toate lămâile pe care le primim de la viaţă. Va aştept de luni până joi, de la ora 17:00, în direct cu vacanţa, zâmbetul, poveştile, bucuria, mişcarea, spectacolul…. toate într-un cuvant simplu, dar atât de important – VIAŢA”, spune Liana Stanciu.
Pentru că suntem în perioada estivală, abordarea subiectelor se va face într-o manieră lejeră, flexibilă, o alternativă de petrecere a timpului liber.

Invitații emisiunii „ÎN DIRECT CU VIAȚA” vor fi cei mai buni producători de evenimente, artiști de renume, oameni ai momentului din industria de entertainment, acoperind o paletă largă de subiecte, cu tematici diferite, în maniera unor discuții lejere, pe un ton prietenos, amuzant și degajat.

Cum telespectatorii îşi doresc să afle tot ceea ce este “trendy, fancy, funky, crazy, cool”, rubricile emisiunii vor acoperi domenii vaste de interes, încercând să trezească interesul publicului: interviuri cu artiști, designeri vestimentari, arhitecți, stiliști şi vedete.

Nu vor lipsi reportajele despre: noutăți hi-tech, tunning auto, amenajări interioare, idei de vacanță, modalități de petrecere a timpului liber, sport extrem etc.
Muzica „live” şi rubrici precum stiluri de vedetă, trenduri în shopping, idei de călătorii sau propuneri de rețete culinare delicioase și ușor de preparat se regăsesc şi ele în programul emisiunii.

top-shop.ro%20

Continue Reading

Emisiuni

Damian Drăghici, moment incendiar pe scena Te cunosc de undeva!, alături de Emi şi Cuza

Foto Credit: Antena 1

După cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva!, în care echipa formată din Emi și Cuza a fost nevoită să se transforme în staruri rock, pentru sâmbăta aceasta, ruleta le-a adus celor doi o provocare de zile mari – Florin Salam.

Desi ştiau că juraţii vor puncta doar prestaţia lor pe scena transforming show-ului, cei doi au apelat la ajutorul unui profesionist pentru a realiza un moment cu totul special şi plin de energie la Te cunosc de undeva!

Astfel, Damian Drăghici li se va alătura lui Emi şi lui Cuza în cea de-a şaptea gală a show-ului de la Antena 1, pentru un moment care le-a dat mari bătăi de cap celor doi concurenţi. „Ruletă, ruleţică bună, dă-ne-o piesă în română!”, s-au rugat Emi şi Cuza la finalul ediţiei trecute, însă rugămintea lor nu a fost ascultată.

Mai mult, pariul ruletei a fost unul greu de dus. „Eu sunt foarte speriat de personajul pe care l-am primit… nu înțeleg, nu pot!”, a declarat Cuza, la repetiţii. La finalul reprezentaţiei, Damian le-a făcut şi o propunere celor doi: „Îi luăm cu noi în concerte!”. Cum s-au descurcat Emi şi Cuza, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva!

top-shop.ro%20

Continue Reading

Emisiuni

Finală de fete la „Vedeta populară”, la TVR 1

Foto Credit: TVR

Delia Gandore (Vaslui), Ioana Şandru (Gorj), Cristina Drăgan (Iaşi), Maria Chivu (Teleorman) , Ioana Ştefan (Suceava) luptă pentru premiul de 100.000 de lei şi titlul de „Vedetă populară” al sezonului 8. Iuliana Tudor ne invită la un spectacol complet duminică, 19 iunie, ora 21.00, la TVR 1.

„Cu fiecare finală ’Vedeta populară’, echipa noastră e mai bogată. Pentru că spectacolul final e cel mai încărcat de emoţii, miza fiind una ridicată. Şi nu vorbesc doar de valoarea financiară a premiului, ci de ce înseamnă, de fapt, să obţii titlul de ’Vedetă populară’. Este o confirmare că drumul tău, ca artist, a început cu dreptul şi că ai ales bine această  cale”, consideră Iuliana Tudor, iar evoluţia carierelor câştigătorilor celor şapte sezoane de până acum întăresc cele spuse de realizatoarea şi gazda emisiunii. Duminică, 19 iunie, de la ora 21.00, drumul unui alt artist urmează să fie pecetluit: Marea Finală „Vedeta populară” – sezonul 8 – se vede la TVR 1.

Va fi o finală de fete, după ce, cu o săptămână în urmă, cinci concurente au reuşit să impresioneze juriul mai mult decât contracandidaţii lor. Fiecare dintre ele va trebui să interpreteze o melodie din repertoriul lăutăresc şi un cântec foarte cunoscut din zona pe care o reprezintă.

Crescută printre muzicanți, în sunetele de fanfară din Valea Mare şi Zece Prăjini, vasluianca Delia Gandore, de 19 ani, deschide Finala sezonului 8 „Vedeta populară”. Și-a dorit mereu să cânte muzică lăutărească și s-a bucurat că are ocazia tocmai în această seară specială. Şi pentru Ioana Șandru, de 18 ani, din Gorj, acest gen este o premieră. Deși are în familie un lăutar celebru, pe Ion Văduva, Ioana nu şi-a făcut curaj până acum să-l abordeze. „Senioara” concurentelor finalei este Cristina Drăgan, de 30 ani, din Iaşi. E absolventă a Facultății de Farmacie, soție şi mamă a patru copii, dar muzica a însoţit-o mereu, astfel că nu a uitat niciodată doinele pe care le asculta acasă, când era copil. La rândul ei, Maria Chivu este pentru a doua oară în finala „Vedeta populară”. Pentru a-şi depăşi performanţa, tânăra de 21 ani din Teleorman a studiat, pentru seara de duminică, multe cântece, dar și stilul de viață al lăutarilor. Şi pe Ioana Ștefan, de 27 ani, proba de muzică lăutărească o scoate din zona de confort, dar viața a învățat-o să nu spună niciodată cuvântul „niciodată”. Născută la Suceava, Ioana s-a stabilit în Sibiu, unde și-a întemeiat o familie. Care dintre cele cinci talentate va pleca acasă cu premiul de 100.000 de lei şi cu titlul de „Vedetă populară”?

„Tot ce pot să vă spun este că Finala sezonului 8 aduce o mare surpriză în ultimele minute de emisie. Totul este să fiţi în faţa micului ecran duminică seară, la TVR 1, pentru a vă bucura de un spectacol complet”, ne invită Iuliana Tudor.

În premieră la „Vedeta populară”, duminică seară doi dirijori vor conduce Orchestra Ansamblului Profesionist Cindrelul Junii Sibiului: Cristian Obrejan şi Gabriel Popescu. Şi, pentru că este Finala, avem parte de momente emoţionante, oferite atât de concurente, cât şi de membrii juriului. Astfel, Niculina Stoican va aduce un crâmpei din nunta din Mehedinți, Grigore Leșe interpretează la fluier o combinație de mai multe „Miorițe”, iar Bogdan Mihai Simion, însoțit de Lăutarii de mătase, va cânta o doină și o sârbă ca la Gorj. Cornelia și Lupu Rednic vor transpune pe scenă un obicei de primăvară, „Tânjaua de pe Mara”, o adevărată piesă de teatru muzicală. La rândul lor, Junii Sibiului au pregătit dansuri spectaculoase pentru seara cea mare.

„Mulţumesc echipei pentru efortul extraordinar, juriului, concurenţilor, tuturor orchestrelor participante, Junilor Sibiului şi Televiziunii Române, pentru susţinerea acestui proiect”, încheie Iuliana Tudor. Vedeta ne aşteaptă, aşadar, şi pe 19 iunie, de la ora 21.00, pentru a afla cine câştigă sezonul 8 al show-ului de talente din folclorul românesc, de la TVR 1. Spectacolul este preluat simultan și la TVRi și TVR Moldova.

top-shop.ro%20

Continue Reading
Trending