Connect with us

Sport

H3RO 2022 – Cele mai mari competiții de triatlon din Estul Europei

Published

on

ACS Smartatletic, organizator al celei mai mari competiții de triatlon din Estul Europei, anunța că înscrierile sunt deschise pentru ediția cu numarul 14 a competitiei de triatlon H3RO Mamaia, care va avea loc pe data de 24 septembrie 2022.

Pe lângă pasionații de triatlon, la startul competiției și-au confirmat, deja, prezența sportivii din echipa Olimpică a României, Felix Duchampt & Antoanela Manac precum și Alessia Orla, triatlonista de top pe plan mondial, noua achiziție a clubului Dinamo. Nu în ultimul rând vor fi prezenți si cei mai buni triatloniști din loturile naționale de triatlon.

Federația Română de Triatlon anunță că în cadrul competiției H3RO Mamaia, va lansa echipa de perspectivă olimpică pentru Jocurile Olimpice, Paris 2024

Organizatorii estimează că evenimentul va grupa, la start, peste 500 de sportivi din 10 țări. Competiția va îngloba două Campionate Naționale și două Cupe ale României.

Premiile totale vor fi record în valoare totală de 42.200 de lei.

Advertisement

Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO Mamaia a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending