Connect with us

Terapii

HOROSCOPUL FRUCTELOR: Spune-mi ce fruct preferi, ca să-ţi spun cine eşti!

Published

on

Fiecare dintre noi are un fruct preferat, sau chiar mai multe. Pot exista şi câteva fructe pe care le evitaţi, pentru că nu vă plac. Sau pur şi simplu doriţi să completaţi prin energia fructului ceva ce lipseşte cu desăvârşire din dv ?

Fructele au certe corespondente astrologice, dar aici nu le vom evidenţia, pentru că acest corespondent poate fi nu numai Soarele din horoscopul dv, ci eventual Ascendentul, o planetă din casa I, Jupiter sau caracterizarea dv pe baza zodiacului floral sau arboricol.

Aici vom enumera numai 12 fructe – relativ răspândite în zona noastră – deşi pe planeta noastră cresc mult mai multe. Vă rugăm să încercaţi să vă regăsiţi printre ele – noi ne-am gândit că este puţin probabil să preferaţi lămâile sau papaya…

 

Mărul

Dacă vă plac merele, înseamnă că sunteţi extravagant, creativ şi multilateral. Sunteţi o persoană deschisă – uneori prea deschisă, pentru că insistaţi prea mult să vă exprimaţi părerea, ceea ce îi poate deranja pe alţii. Vă place adevărul şi doriţi să-l scoateţi la lumina zilei. În numele adevărului, uneori acţionaţi în mod precipitat, producând gafe. Nu sunteţi în mod neapărat eficient în organizarea vieţii dv – viaţa dv putând fi un lung şir de activităţi desfăşurate ad-hoc – în schimb sunteţi sufletul echipei în care lucraţi, având o capacitate deosebită pentru a-i trage pe alţii după dv. Sunteţi liderul înţelept care este iubit şi acceptat în sânul echipei.

Vă caracterizează optimismul, eficienta, seninătatea şi dorinţa să vă formaţi un interior armonios. Puteţi lua decizii importante şi corecte în fracţiuni de secundă. Vă place schimbarea: să călătoriţi, să discutaţi, să schimbaţi idei şi impresii, să exploraţi energia locurilor vizitate. Dispuneţi de o anumită magie prin care vă legaţi de anturajul dv.
Puteţi fi dulce sau acru: exact ca un măr…

 

Cireaşă

Dacă fructele dv preferate sunt cireşele, atunci sunteţi în mod sigur o persoană care se simte bine printre oameni şi este oarecum incapabil să se descurce singur. Vă este greu să luaţi decizii fără să cereţi opinia celor din anturajul dv.
Găsirea partenerului adecvat şi a profesiei adecvate sunt indispensabile pentru dv Vă puteţi simţi întreg doar dacă ştiţi că persoanele care se afla în jurul dv vă susţin indiferent ce s-ar întâmpla. Astfel, viaţa vi se pare un lung şir de suişuri şi coborâşuri.

Faptul că dispuneţi de o fantezie şi o creativitate ieşite din comun compensează cu succes faptul că depindeţi într-o oarecare măsură de alţii. Aveţi o fire de artist. Sunteţi o persoană sinceră şi loială, dar nu vă este uşor să vă exprimaţi sentimentele întocmai.

 

Piersică

Dacă vă plac cel mai mult piersicile, sunteţi în mod sigur o persoană optimistă care caută mereu partea plăcută a vieţii. Vă place să vă aşezaţi pe partea însorită a vieţii, să beneficiaţi din plin de plăcerile oferite de ea. Vă plac lucrurile simple şi evitaţi din răsputeri complicaţiile. Nu vă place să înfruntaţi greutăţile. Sunteţi atras de tot ceea ce este plin de viaţă, consistenţă şi strălucire.

Sunteţi o persoană prietenoasă, deschisă şi sinceră, iar aceste calităţi ale dv formează o aură plăcută care vă învăluie, astfel încât ceilalţi oameni obişnuiesc să vă caute compania.
Sunteţi capabil de iertare, nu ţineţi supărarea în suflet, reuşiţi să uitaţi relativ repede neplăcerile. Prietenia contează enorm pentru dv şi, mai ales când vi se cere sfatul, vă simţiţi cu adevărat împlinit. Sunteţi o persoană independenta şi ambiţioasă, iar prin aceste calităţi succesul vă este aproape garantat.

 

Banana

Dacă dintre toate fructele de pe această planetă cel mai mult vă plac bananele, atunci sunteţi o persoană înzestrată cu o voie bună permanentă. Dispuneţi de un zâmbet original, sincer şi permanent. Sunteţi o persoană amabilă, binevoitoare şi strălucitoare. Scopul vieţii dv este iubirea şi crearea frumuseţii. Aveţi o inimă caldă, dar vă este greu să deosebiţi dragostea fizică de cea spirituală. Pentru dv, dragostea este una singură.

Este posibil să suferiţi din cauza lipsei de încredere în sine sau chiar să fiţi o persoană retrasă. Oamenii tind să abuzeze de bunăvoinţă dv, crezând că sunteţi o persoană naivă. Sunteţi o persoană loială şi prietenoasă.

[nextpage title=”alte fructe pe pagina urmatoare!”]

 

Nucă de cocos

Dacă cumva fructul dv preferat este nucă de cocos, atunci puteţi părea în exterior o persoană retrasă şi neprietenoasă, însă cei care reuşesc să străpungă “coaja” dv vor găsi acolo bogaţii nebănuite. Sunteţi o persoană serioasă şi chibzuită. Comportamentul dv – gesturi, gânduri şi sentimente – sunt supuse unui control desăvârşit. Nu vă place singurătatea – cea mai mare delectare pentru dv fiind întâlnirea cu prietenii. Dar nu vă împrieteniţi cu toată lumea, ci doar cu câteva persoane bine alese.
Puteţi părea îndărătnic, dar nu neînduplecabil.

Aveţi un intelect bine dezvoltat. Gândurile dv se formează extrem de repede, mintea dv fiind foarte ageră. Puteţi lua decizii corecte într-o clipită. Trăiţi în general pentru muncă, dar acordaţi atenţia cuvenită şi vieţii particulare. Partenerul de viaţă este ales cu o atenţie deosebită: acesta trebuie să fie la fel de inteligent ca dv. Latura dv pasională nu va fi dezvăluită în totalitate decât în fata partenerului.

 

Portocală

Dacă portocalele sunt fructele dv preferate, atunci mai mult ca sigur sunteţi o persoană cu o sănătate de fier, plină de viaţă. Nu vă interesează prea mult modul în care vă afişaţi în exterior: nu vă machiaţi, nu urmăriţi neapărat modă, ci încercaţi să fiţi deosebit mai ales în interior.
Dispuneţi de o remarcabilă încredere în sine şi de o voinţă de fier. În acelaşi timp, sunteţi foarte tolerant şi plin de răbdare. Dacă vă apucaţi de ceva, o duceţi la bun sfârşit în mod negreşit. Vă ghidaţi după metoda “încet şi sigur”. Lucraţi în linişte, foarte concentrat.

Puteţi fi uneori măcinat de o şovăială greu explicabilă. Sunteţi un prieten de nădejde, sincer şi interesat de cele sufleteşti. Dispuneţi de un real talent artistic. De obicei încercaţi să evitaţi conflictele.
Partenerul de viaţă este ales cu multă grijă, principalul criteriu fiind optimismul. Iubiţi din toată inima. Nu vă aventuraţi în flirturi, pentru că vă place corectitudinea şi curiozitatea nu vă caracterizează.

 

Pară

Dacă dintre toate fructele de pe Pământ perele sunt cele care vă plac cel mai mult, atunci este probabil să aveţi un caracter nobil şi aristocrat. Ceilalţi simt că sunteţi o persoană înţeleaptă şi pun mare preţ pe opinia dv. Aveţi o natură sensibilă – uneori exagerat de sensibilă. Vă adaptaţi relativ greu la situaţiile noi şi dificile. Vă simţiţi bine doar atunci când totul este în regulă, în rest obişnuiţi să vă îngrijoraţi, uneori mai mult decât ar fi necesar. Din această cauză, uneori acţionaţi pripit şi superficial. Dacă întâmpinaţi un obstacol, atunci entuziasmul dv piere instantaneu şi începeţi să arboraţi steagul alb. Totuşi, dacă vă concentraţi în mod suficient, calitatea muncii pe care o prestaţi poate deveni de-a dreptul excepţională. Pentru a avea spor, aveţi nevoie să observaţi rezultatele palpabile ale eforturilor dv.

Domeniul în care vă simţiţi acasă este cel intelectual. Vă place să filozofaţi, să participaţi la discuţii lungi având teme elevate. Totuşi, interiorul dv tinde să fie neliniştit şi încordat, chiar şi atunci când ar trebui să vă relaxaţi. Vă entuziasmaţi uşor, dar nu pentru mult timp. Vă împrieteniţi repede, însă menţinerea prieteniei poate constitui o sarcină dificilă pentru dv.

 

[nextpage title=”alte fructe pe pagina urmatoare!”]

Strugurii

Dacă vă plac foarte mult strugurii, înseamnă că sunteţi cu adevărat multilateral. Vă pricepeţi la atâtea lucruri câte boabe are un ciorchine de strugure. Sunteţi foarte creativ. Din păcate însă nu este sigur că fiecare idee strălucită care se naşte în mintea dv va ajunge să fie aplicată în practică. În general sunteţi o persoană amabilă, însă vulcanul sentimentelor dv poate erupe în orice moment, speriindu-vă anturajul. Din fericire, aceste momente de mari tensiuni sunt scurte, dispoziţia dv interioară revenind foarte repede la armonia care vă caracterizează.

Vă place frumuseţea şi tot ceea ce poate fi pus în legătură cu aceasta. Vă interesează practic orice. Sunteţi o persoană deschisă. Căldura inimii dv atrage oamenii. Sunteţi foarte popular, bine primit în orice grup al societăţii. Mintea dv ageră, inima plină de iubire şi comunicativitatea dv sunt apreciate.
În general, va place viaţa. Tot ceea ce faceţi – de la savurarea plăcerilor vieţii până la activităţile cele mai prozaice – este îmbibat cu mult entuziasm.

 

Pepene verde

Dacă pepenele verde va place enorm de mult, atunci înseamnă că sunteţi o persoană nobilă şi generoasă. Cum fructul dv preferat iese în evidenţă prin mărimea lui, tot aşa şi dv dispuneţi de un suflet imens şi plin de bunăvoinţă. Culoarea verde simbolizează faptul că vă place natură, mai mult decât orice pe lumea asta.
Oricine vă iese în cale poate conta pe ajutorul dv. Sunteţi tentat să purtaţi grijă tuturor prietenilor dv. Cei din anturajul dv au impresia că resursele dv sunt infinite.

Într-adevăr, dispuneţi de multă energie, sunteţi animat de dorinţa de a fi activ în orice clipă. Totuşi, în pofida multiplelor calităţi de care dispuneţi, sunteţi oarecum sfios. Ceea ce trebuie să învăţaţi este răbdarea. Sunteţi uneori prea impulsiv, alteori prea naiv. Fiţi cu ochii în patru şi nu lăsaţi pe nimeni să abuzeze de generozitatea dv.
Este recomandabil să vă păstraţi un dram de spirit critic sănătos, să nu credeţi chiar tot ce vi se spune.

 

Căpşuni

Dacă dintre toate fructele care cresc pe această planetă cel mai mult vă plac căpşunile, atunci este probabil că sunteţi tipul de om care se maturizează repede, care îşi câştigă independenţa faţă de părinţi relativ timpuriu. Obişnuiţi să depăşiţi obstacolele vieţii cu multă uşurinţă.
Vă adaptaţi oriunde, chiar şi la condiţiile cele mai dificile. Puteţi să vă simţiţi acasă practic oriunde, dar dacă condiţiile devin neprielnice, vă mutaţi fără să staţi pe gânduri. Sunteţi o persoană independentă, nu acţionaţi niciodată din constrângere, ci doar pe baza convingerii şi voinţei proprii.

Sunteţi capabil să lucraţi practic în orice domeniu, fiind capabil de o concentrare maximă. Este la fel de adevărat că ştiţi şi să vă relaxaţi, să savuraţi plăcerile vieţii. Sunteţi capabil să obţineţi orice favoare, dar uneori abuzaţi de farmecul dv aparte.
În general, viaţa dv este plină de succes, fiindcă nimeni şi nimic nu vă poate impune limite.

 

[nextpage title=”alte fructe pe pagina urmatoare!”]

Zmeură

Dacă fructul dv preferat este zmeură, atunci sunteţi o persoană cu un suflet senin, plin de veselie, caracterizat printr-un zâmbet permanent şi sincer. Nu obişnuiţi să vă îngrijoraţi sau să vă tânguiţi. Dacă întâmpinaţi o neplăcere, atunci încercaţi să determinaţi unde anume aţi greşit şi vă reîncepeţi activitatea cu o nouă strategie. Nu capitulaţi niciodată.
Sunteţi o persoană adaptabilă, capabilă să-şi schimbe stilul de viaţă de la o zi la alta.

Nu insistaţi să vă integraţi prea profund în situaţia dv actuală fiindcă vă gândiţi că este posibil să fiţi nevoit să plecaţi în orice moment. Sunteţi întotdeauna gata să acceptaţi noutăţile, chiar dacă acestea sunt ieşite din comun.
Pentru dv, toţi oamenii sunt importanţi: puteţi găsi tonul potrivit de a discuta cu plăcere şi eficient deopotrivă cu un ministru sau cu un simplu muncitor.

 

Prune

Dacă fructele dv preferate sunt prunele, atunci sunteţi o persoană care îşi planifica viaţa pe termen lung. Dispuneţi de un entuziasm constant, nu vă lăsaţi până nu v-aţi atins scopul. Sunteţi un învingător înnăscut. Dacă întâmpinaţi greutăţi, atunci alegeţi metode noi şi mergeţi mai departe.
Aveţi o filozofie de viaţă proprie pe care doriţi cu orice preţ s-o faceţi publică. De multe ori alegeţi o profesie care să vă permită să-i învăţaţi pe alţii.

Dispoziţia dv interioară este constantă şi liniştită. Rar vă ieşiţi din fire, dar dacă vă înfuriaţi atunci tindeţi să distrugeţi totul în jurul dv. Mânia dv piere foarte repede, însă clipele de furie sunt păstrate în memoria dv. Uneori vă ieşiţi din fire în mod nejustificat şi nu sunteţi dispus să recunoaşteţi că dv sunteţi cel care a greşit.
Vi se recomandă să aveţi grijă să nu distrugeţi podurile peste care aţi trecut deja, fiindcă nu ştiţi în ce moment va trebui să vă reîntoarceţi din drum. Învăţaţi să iertaţi, să fiţi mai diplomat, să acceptaţi opinia celorlalţi.

 

Foto Credit: www.stampileok.ro

Terapii

Ce este masajul terapeutic?

Published

on

Masajul terapeutic are drept scop obținerea unui beneficiu terapeutic. În timp ce masajul terapeutic este adesea relaxant, obiectivul final al ședinței sau seriei de ședințe nu este relaxarea.

Obiectivele terapeutice pot varia considerabil. În unele cazuri, masajul este recomandat de un terapeut și poate fi efectuat ca parte a unui plan de tratament mai amplu. De exemplu, o persoană care face fizioterapie pentru a rezolva o anumită problemă ar putea avea nevoie de masaj terapeutic regulat pentru a relaxa mușchii, pentru a îmbunătăți tonusul muscular și pentru a le crește flexibilitatea. De asemenea, schema de tratament a diferitelor boli poate fi completată cu un masaj terapeutic.

Oamenii pot folosi masajul terapeutic ca tratament independent. Unii oameni, cum ar fi sportivii, muncitorii sau chiar cei care lucrează în birouri, fac adesea în mod regulat un astfel de masaj pentru a se menține în stare fizică bună.

Persoanele de toate vârstele pot beneficia de masaj  atunci când acesta este efectuat de o persoană calificată. Masajul este, de asemenea, potrivit pentru persoanele cu dizabilități, femeile însărcinate și persoanele care se află sub tratament pentru diferite afecțiuni, deși ar putea fi necesare precauții speciale pentru a proteja sănătatea acestor persoane.

Tehnicile de masaj terapeutic de bază sunt derivate dintr-o varietate de stiluri de masaj. Terapeutul își va adapta tehnicile în funcție de nevoile fiecărei persoane.

Cum vă poate ajuta un masaj terapeutic?

Masajul terapeutic este o combinație între masajul de relaxare și masajul de remediere a unor probleme de sănătate. Acest tip de masaj nu relaxează doar corpul, ci acționează asupra unor problemele musculare cu care v-ați putea confrunta.

Terapia prin masaj poate, de asemenea, să vă îmbunătățească circulația, ceea ce sporește eliberarea de oxigen și substanțe nutritive în celulele musculare și ajută la reducerea inflamațiilor. Aceste efecte circulatorii ale masajului sunt importante în tratamentul unor afecțiuni inflamatorii, cum ar fi artrita.

Terapia prin masaj induce un răspuns de relaxare, care scade ritmul cardiac, rata de respirație și tensiunea arterială. În plus, stimulează sistemul imunitar și, în general, scade efectele fizice ale stresului.

Aceste efecte sugerează că masajul poate fi util pentru o gamă largă de afecțiuni.

Când este benefic masajul terapeutic?

Terapia prin masaj vă ajută organismul în numeroase moduri. Masajul poate relaxa țesutul muscular, ceea ce poate duce la scăderea compresiei articulațiilor și nervilor, la creșterea mișcării articulațiilor și a mușchilor. Acest lucru duce de obicei la scăderea durerii și îmbunătățirea funcției acestora.

Masajul terapeutic este benefic în următoarele cazuri:

 • Stres
 • Anxietate
 • Bunăstare generală
 • Tensiune arterială crescută
 • Artrită
 • Imunitate scăzută
 • Răni ușoare

Care sunt cele mai bune momente pentru un masaj terapeutic?

Cel mai bun moment pentru un masaj terapeutic este atunci când vă simțiți obosiți sau când nu vă simțiți cel mai bine.

Alții fac masaj terapeutic regulat, în fiecare lună sau la fiecare două luni, considerându-l o terapie preventivă. Există persoane care fac zilnic masaj pentru a face față cu brio vieții cotidiene.

Care este durata ideală a unui masaj terapeutic?

Dacă nu ați făcut niciodată un astfel de masaj sau a trecut ceva timp de la ultimul vostru masaj, atunci tratamentul inițial ar trebui să dureze în mod ideal între 60 până la 90 de minute, astfel încât terapeutul să poată lucra acei mușchi obosiți într-un ritm egal pentru a minimiza orice posibilă durere în ziua următoare.

Dacă faceți masaj în mod regulat, terapeutul va ști exact care este durata potrivită pentru mușchii voștri.

Ce frecvență de masaj funcționează cel mai bine?

Nevoile oamenilor diferă în funcție de stilul de viață. În general, masajele terapeutice obișnuite funcționează cel mai bine atunci când se fac pentru o perioadă de 4 până la 6 săptămâni. Acest lucru se datorează faptului că mușchii trebuie să rămână relaxați și să lucreze la capacitate maximă.

Cu cât mușchii vor fi mai tensionați, cu atât durerile vor fi mai mari. Pentru rezultate optime și dureri musculare reduse, ar fi bine să faceți masaj în mod regulat pentru a vă bucura de o sănătate mai bună.

Pentru o sănătate bună și un echilibru perfect între funcțiile fizice și psihice ale organismului cel mai bine ar fi să apelați la specialiștii în kinetoterapie din sectorul 4. Prin intermediul serviciilor diverse oferite, aceștia își propun să vă ajute să vă bucurați de o viață sănătoasă.

Contactați Kineto Kelp, aliatul sănătății voastre, căci nu veți regreta!

Telefon: 0760 82 87 84

Orar: LUNI – VINERI: 08.00 AM – 20.00 PM

Adresa: Bucuresti, Str. Paduroiu nr. 5, Sector 4

Continue Reading

Spiritualitate

Cele 10 Tulpini Celeste care ne influenţează viaţa. Tu cu care te identifici?

Published

on

Conform principiilor tradiţionale Feng Shui, viaţa noastră este guvernată de 5 elemente, care ne influenţează atât stilul de viaţă, cât mai ales personalitatea şi uneori circumstanţele în care ne regăsim. Astfel, conform metafizicii chineze, qi-ul nostru este influenţat de: Lemn, Foc, Pământ, Metalul şi Apă, această filosofie fiind preluată aproximativ şi în celebrul desen animat al copilăriei generaţiei anilor 1990, Captain Planet.

În opinia cunoscutului expert în Feng Shui, Georgiana Văsuian, fiecarui element îi corespunde caracteristici, numite şi Tulpini Celeste. “În funcţie de tulpina celestă, putem trage anumite concluzii despre calităţile persoanei analizate. Aşa cum horoscopul european se ocupă de animalele zodiacale, în horoscopul chinez folosim tulpinile celeste. Cele 5 elemente feng shui yin şi yang, le corespund tipurile de personalitate”, explică expertul în Feng Shui, Georgiana Văsuian.

 

Cum se decodează Tulpinile Celeste?

 1. Lemnul Yang. „Acesta este comparat cu un copac, drept, puternic şi greu de îndoit. Cei care sunt reprezentaţi de această tulpină celestă, sunt oamenii cu principii puternice, pe care nu sunt dispuse să le abandoneze, foarte încăpăţânaţi”, este de părere specialistul în Feng Shui.
 2. Lemnul Yin. „Acest semn este asociat cu floarea, iar cei născuţi sub acesta sunt mult mai flexibili şi se adaptează cu uşurinţă la mediul în care trăiesc. De asemenea, sunt persoane rafinate, blânde, agreabile, iubitoare de rafinament şi frumuseţe”, explică Georgiana Văsuian.
 3. Focul Yang. “Este comparat cu soarele, iar persoanele caracterizate de acest semn au personalitatea fierbinte, au inima mereu aprinsă, mintea deschisă şi sunt foarte corecţi. Uneori au un temperament exploziv, nu acumulează mânie. Focul Yang este cel mai generos dintre toate elementele , le place foarte mult să ofere”, spune expertul Feng Shui.
 4. Focul Yin. “Este comparat cu o lumânare, flacăra acesteia fiind instabilă şi agitată. Cei născuţi sub acest semn sunt mai sensibili, mai emotivi. În acelaşi timp, sunt foarte deştepţi şi ironici”, consideră specialistul în Feng Shui, Georgiana Văsuian.
 5. Pământul Yang. “Acest semn este comparat cu muntele, oameni caracterizaţi de Pământul Yang fiind stabili, mai fermi sau, cum obişnuim noi românii să spunem, mai cu picioarele pe pământ. De asemenea, sunt persoane de încredere, dar destul de încăpăţânate şi inflexibile, sunt obsedaţi de curăţenie, sunt de cuvânt, le place să trăiască simplu”, explică specialistul.
 6. Pământul Yin. “Este comparat cu solul şi grădina. Persoanele născute în acest semn sunt pline de graţie, moderate, cu înclinaţii intelectuale. Sunt persoane suple şi mult mai flexibile, împăciuitoare şi paşnice”, continuă specialistul.
 7. Metal Yang. “Acest semn reprezintă sabia sau eroul. Persoanele născute în acest sens sunt caracterizate ca având simţul dreptăţii şi al loialităţii. De asemenea, nu le plac injustiţiile, sunt direcţi, tăioşi şi sunt capabili să depăşească obstacole şi dificultăţi”, spune Georgiana Văsuian.
 8. Metal Yin. “Este comparat cu bijuteria sau pumnalul. Persoanele care sunt caracterizate de acest semn au trăsături plăcute, moderaţi şi plini de graţie. Totodată, sunt carismatici şi atrag uşor atenţia altor persoane”, explică expertul în Feng Shui.
 9. Apa Yang. “Reprezintă oceanul, iar oamenii născuţi sub acest semn sunt plini de forţă, foarte energici şi foarte deştepţi. Îşi impun părerile proprii celor din jur, uneori sunt impulsivi, dar în cele mai multe cazuri sunt iubitori de libertate şi ştiu să soluţioneze foarte bine problemele”, consideră expertul.
 10. Apa Yin. “Reprezintă picătura de rouă. Oamenii născuţi sub acest semn sunt răbdători, smeriţi, se adaptează cu uşurinţă la părerile celorlalţi, sunt toleranţi şi iertători. De asemenea, sunt cei mai umili dintre toate cele 10 semne conchide expertul în Feng Shui, Georgiana Văsuian.

 

Pentru a descoperi cărei Tulpini Celeste aparţii şi cum îţi poţi influenţa viaţa în funcţie de acest dar, puteţi contacta expertul Feng Shui Georgiana Văsuian la numărul de telefon 0764886227 sau prin e-mail la contact@fengshuigv.ro.

Georgiana Văsuian a absolvit cursurile de Feng Shui Traditional, Four Pillars of Destiny şi Feng Shui and Four Pillars of Destiny Advanced Class din Bucureşti, la Şcoala Raymond Lo, cursurile fiind recunoscute la nivel internaţional şi de Asociaţia Internaţională de Feng Shui (IFSA).

Continue Reading

Spiritualitate

Adevăratele minuni se petrec în subconştientul nostru

Published

on

Foto Credit: Pixabay.com

Majoritatea dintre noi am auzit de la alţii că trebuie să ne împărţim viaţa în mai multe etape, să urmăm mai mulţi paşi astfel încât să ajungem să ne împlinim visele. În acelaşi timp, vedem oameni – bogaţi material sau spiritual – care sfidează aceste cutume şi cu toate acestea au mare succes.

În opinia profesoarei de yoga Dana Ţupa, acest lucru se întâmplă deoarece cei din urmă au înţeles că viaţa noastră, visele noastre, obiectivele noastre sunt controlate aproape exclusiv de către gândirea subconştientă. Am auzit despre astfel de legi nescrise în documentare precum “The Secret”, “Legea Rezonanţei”, “Apa” etc., toate au în comun acelaşi lucru: o lege simplă care spune că, acolo unde îţi îndrepţi mintea/atenţia, acolo se duce energia şi de acolo obţii rezultatele sau o forţă infinită a subconştientului care se “cuplează” la rezonanţa specifică a ceea ce ne dorim cu adevărat.

“În mare parte, viaţa noastră este ghidată pe pilot automat. Respirăm fără să trebuiască să ne amintim la acest lucru secundă de secundă, fără să ne numărăm respiraţiile. Mâncăm fiind atenţionaţi de tot felul de alarme din corpul nostru. Avem un sistem imunitar care lucrează pentru noi ca să ne ţină sănătoşi. Am fost creaţi în aşa fel încât corpul nostru să îndeplinească funcţiile vitale şi unele anexe iar noi să ne preocupăm de ţelurile mai înalte ale cunoaşterii, creaţiei etc. Puţini au înţeles că acelaşi lucru putem face şi cu visele noastre, le putem programa în subconştientul nostru, iar succesul nostru să nu mai depindă de acţiuni conştiente, concrete, ci totul să depindă de atitudinea noastră, de felul în care ne-am programat subconştientul să se raporteze la lume, la viaţă, la relaţii etc”, declară profesoara de yoga Dana Țupa, fondatoarea PURNA Yoga Academy – prima şcoală de yoga din România acreditată de Yoga Alliance International din Statele Unite.

În acelaşi timp, cunoscuta profesoara de yoga afirmă că orice filosofie, într-un fel sau altul, promovează acest concept, deoarece atunci când mintea umană îşi găseşte limitele, majoritatea se abandonează cuiva, fie că vorbim de o conştiinţă superioară, de subconştient, de Univers, de Forţa Vieţii sau oricum am numi-o noi. Această stare de a lucra cu subconştientul, de a învăţa să te abandonezi lui se poate atinge prin diferite tehnici şi meditaţii yoga.

Continue Reading

MEDIA NEWS

Muzicao săptămână ago

S-a lansat iLO feat. Doddy – “Vrei sau nu vrei”, o piesă fierbinte rău

Muzicao săptămână ago

S-a lansat Balkan feat. Glorya – “Spune Ceva”

Culinar2 săptămâni ago

Reţetă de sănătate: iată beneficiile unui pahar de prosecco pe zi!

Muzica3 săptămâni ago

Mr Vik a lansat “Disco”, noua piesă din proiectul Friday Raggaeton

Muzica3 săptămâni ago

Karina a lansat videoclipul piesei “Toca”

UTILE4 săptămâni ago

Nu stii ce model de aparatori patut sa alegi? Iata sugestiile noastre!

Muzicao lună ago

S-a lansat Mr. VIK feat. Alex Mica – “Travesuras”, piesă care face parte din proiectul Friday Raggaeton

Stirio lună ago

Glorya a lansat videoclipul piesei “Totdeauna”

Culinaro lună ago

Candy barul de nuntă, a doua “vedetă” a serii după mireasă!

UTILEo lună ago

De ce facilitati poti beneficia atunci cand achizitionezi un dulap metalic ?

Evenimenteo lună ago

Sănătate mintală și provocările după pandemie,la Mastering the Music Business VI

UTILE2 luni ago

Top 7 hub-uri de tehnologie la nivel global

Frumusete2 luni ago

Cum să nu te îngrași în vacanță de vară și cum să supraviețuim vacanțelor all inclusive? Sicuro Slim este rețeta perfectă!

Sanatate2 luni ago

5 reguli pentru un concediu fără kilograme în plus

Life Style2 luni ago

De ce este important să dormi într-o lenjerie de pat curată şi cât de des ar trebui spălată / schimbată ?

Sanatate3 luni ago

De ce e important să-ți cunoști harta alunițelor și să o verifici anual?

Culinar4 luni ago

Top 10 echipamente frigorifice care nu pot lipsi din cadrul unei bucătării profesionale!

Frumusete5 luni ago

Clinica stomatologică Punto Dental din Capitală se mută intr-o nouă locație în zona Dorobanți, după o investiţie de peste 500.000 euro

Life Style5 luni ago

Cum se mentin in forma modelele de videochat din Bucuresti ?

UTILE5 luni ago

Nu lasa birocratia sa iti puna frana: ia-ti rapid fisa medicala auto!

Trending