Connect with us

Companii

Iata ce tipuri de agenti poate avea o firma de paza disponibili pentru tine

Published

on

Un agent de securitate nu le poate face pe toate. Intr-adevar, exista un tip de instruire si certificare care permite unei persoane sa devina un agent obisnuit, dar specializarea intr-un anumit domeniu necesita alte sesiuni de training si de invatare, conform serviciilor oferite de firma. De exemplu, o firma de paza care iti poate oferi paznici pentru un pub sau un club de noapte nu prea iti poate oferi o echipa specializata in securitatea de evenimente.

Pe scurt, exista mai multe tipuri de agenti, in functie de serviciile de care ai tu nevoie – pentru tine sau pentru afacerea ta. Iata care sunt acestea!

Agenti de paza evenimente

Acestia sunt responsabili de gestionarea multimii in timpul unui concert sau, in general, eveniment cu public – indiferent de locatie (in aer liber sau nu). Spre deosebire de agentii de paza obisnuiti, acestia necesita instruire specializata privind administrarea unui numar mari de persoane si acomodarea cu mai multe tipuri de locatii.

Advertisement

Un agent de paza intr-un mall nu va putea administra corespunzator locatia unui concert in aer liber, de exemplu. Protocoalele de securitate impuse de firma de paza pot fi, de asemenea, diferite.

Agenti de patrulare

Echipa de agenti de patrulare este echipata de regula cu un autovehicul care va fi folosit pe timp de zi si de noapte pentru a verifica integritatea unei anumite locatii sau unui anumit perimetru. O asemenea echipa poate fi semi-permanenta sau poate fi chemata numai in anumite zile sau saptamani.

De exemplu, daca afacerea ta va ramane nesupravegheata intr-un weekend, te poti baza pe o firma de paza sa trimita o echipa de agenti de patrulare sa verifice zona de vreo cateva ori. De obicei, activitatile de patrulare sunt semi-permanente ori realizate la cerere, in timp ce serviciile de paza si protectie sunt permanente, deoarece acestea sunt cu adevarat necesare sigurantei unui obiectiv.

Operatori supraveghere video

Advertisement

Agentii de securitate pot si uneori au obligatia de a interactiona si cu sistemul de supraveghere video. Acest lucru se intampla de obicei in ture – un agent este trimis mai intai pe teren, dupa care un altul il inlocuieste, iar cel dintai va fi postat in spatele monitoarelor de supraveghere.

Exista si operatori dedicati, care nu fac munca de teren, dar acestia sunt mai degraba intalniti la supravegherea permanenta pe timp de noapte. In timpul zilei, intr-un mall, agentii trimisi de o firma de paza se vor ocupa atat de supravegherea cailor de acces, cat si de supraveghere video.

Garzi de corp

Evident, garzile de corp au rolul de a proteja una sau mai multe persoane, in diferite situatii. Acestea sunt des intalnite la oameni de afaceri, dar in special la celebritati si politicieni. In unele cazuri, garzile de corp pentru politicieni sunt furnizate de o institutie a statului – dar uneori si de firma de paza si securitate private.

Garzile sunt inarmate conform situatiei in care se afla si sunt instruite pe perioade indelungate pentru a se ridica la standardele de protectie internationale, printre altele.

Advertisement
firma de paza | MAO Protect

Ai nevoie de agenti pentru afacerea ta?

Entitatile care au nevoie constanta de securitate, paza si protectie sunt afacerile – de altfel, acestea sunt in numar mult mai mare in comparatie cu celebritatile sau politicienii. Astfel, administratorii afacerilor sunt cei care au nevoie de serviciile unei firme de paza care pot pune la dispozitie tipurile comune de agenti – de patrulare, de paza si operatori supraveghere video.

O firma de paza cu renume in domeniu si care iti poate oferi tot ce ai nevoie este New MAO Protect – apeleaza acum la acestia pentru paza umana de exceptie!

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending