Connect with us

UTILE

Idei inedite de cadouri pentru o viitoare mămică

Published

on

Venirea pe lume a unui bebeluș este un adevărat prilej de bucurie pentru orice viitoare mămică. Pe lângă sentimentul de împlinire sufletească, fiecare femeie își dorește ca bebelușul să aibă parte de cele mai bune lucruri. Biberoane, papucei, pătuțuri pentru copii și interfoane pentru bebeluși sunt doar câteva dintre lucrurile fără de care nici măcar o mămică nu se simte în siguranță. Toate aceste provizii sunt mai mult decât binevenite, chiar înainte de naștere.

Din fericire, întotdeauna există prieteni care pot să ofere o mână de ajutor. Articole precum haine, pătuț sau accesorii sunt mai mult decât apreciate. Pe lângă cadourile post-naștere, poți oferi inclusiv daruri în perioada sarcinii, pe care mămica le poate folosi până la naștere. În cazul în care ai nevoie de un strop de inspirație, am pregătit pentru tine câteva idei inedite de cadouri din care să alegi, în rândurile următoare:

  1. Află care sunt magazinele preferate și oferă-i un card cadou

Pe lângă noul statut de gravidă, viitoarea mămică a fost, este și va fi o femeie. Acest lucru se reflectă în magazinele sale preferate, care diferă de la persoană la persoană. Cu toate acestea, shopping-ul are un loc special în inima oricărei femei. De aceea, dacă vrei să îi faci un cadou pe care sigur îl va adora, descoperă care este magazinul ei preferat. Cele mai multe dintre ele oferă carduri cadou, în schimbul unei sume de bani.

La fel se întâmplă și în cazul saloanelor de înfrumusețare sau al SPA-urilor. Viitoarele mămici sunt supuse unor schimbări vizibile, destul de obositoare atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Din acest motiv, vor fi extrem de încântate de o asemenea oportunitate.

  1. Bijuterii din materiale prețioase

Bebelușul simte, încă din perioada petrecută în burtică, atât emoțiile mamei, cât și liniștea care o acaparează. În zilele noastre, există bijuterii confecționate din materiale prețioase special concepute pentru a-i oferi o stare de liniște copilului. Datorită funcționalităților sale, acest cadou gravide este nu doar practic, cât și extrem de aspectuos. Fiecare colier are propriile sale funcții, precum și modalități specifice de utilizare. Cu ajutorul lui, poți fie să îl saluți pe cel mic, fie să îi transmiți vibrații liniștitoare sau să îl mângâi – toate printr-o bijuterie de la La Petite Armoire.

  1. Delicatese preparate în casă

Multe dintre viitoarele mămici sunt extrem de atente la ceea ce mănâncă în decursul celor 9 luni. În ciuda poftelor care vin odată cu sarcina, majoritatea femeilor însărcinate își doresc să își păstreze silueta, însă fără a afecta starea de sănătate și dezvoltarea armonioasă a fătului. Din acest motiv, un cadou ideal pentru ele este reprezentat întocmai de delicatesele preparate în casă. Mesele gătite sunt printre preferatele mămicilor, nu doar datorită gustului imbatabil, ci și a faptului că sunt mult mai sănătoase decât oricare alte preparate achiziționate din magazine. Să nu uităm nici de dorința sau de energia de a găti care, la multe dintre viitoarele mămici, se află într-o pantă descendentă. În aceste zile, grija față de propriul corp primează, motiv pentru care gravidele preferă să se concentreze întocmai pe ceea ce îi va face bine copilului.

Pe lângă ideile de cadouri prezentate mai sus, există întotdeauna posibilitatea să întrebi viitoarea mămică, cu subiect și predicat, ce cadou i-ar aduce cea mai mare bucurie. Fiecare femeie diferă, iar multe dintre ele au deja o listă cu lucruri de care fie au nevoie, fie și le doresc (pentru ele sau pentru cel mic).

Advertisement

 

top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending