Connect with us

A-Z NEWS

Implantul de păr nu este o intervenție agresivă – află despre procedura recomandată la Dr. Felix Hair Implant

Published

on

Implantul de păr nu mai este o metodă agresivă și la fel de invazivă precum se întâmpla acum câțiva ani. Metodele sunt îmbunătățite și astfel doritorii sunt avantajați de această evoluție a tehnologiilor. În cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant pacienții apți pentru un implant de păr au parte de servicii de top, grație aparaturii pe măsură, a standardelor europene de practicare a medicinii moderne și mai ales de medici ultraspecializaţi.

Tehnica Q-FUE – ce trebuie să știi despre aceasta

Te lași în mâna medicului, dar acesta trebuie să îți ofere avantajele medicinii moderne. Asta se întâmplă la Dr. Felix Hair Implant, unde singura variantă aplicată se referă la transplant de par tehnica Q-FUE. Vorbim despre o tehnică modernă; concret, pacientului îi sunt recoltate fire de păr din zona occipitală, după ce aceasta a fost tunsă.

Totul se va realiza manual, în sensul în care medicul recoltează grafturile fir cu fir. Ulterior acestea vor fi implantate în zona dorită și necesară, în unghiul potrivit. Din nou vorbim despre muncă manuală. Marele avantaj aici este că implantarea firelor de păr va însemna alegerea unui unghi astfel încât ulterior creșterii părul să pară natural, cu direcție potrivită.

Advertisement

Atenție! Tehnica Q-FUE nu implică tăiere, copci etc. Față de alte metode, scalpul nu este tăiat, astfel că nu vor există nici cicatrici, iar recuperarea este mai rapidă și fără semne. Desigur, nu se pune problema nici de durere.

Unde pot fi implantate firele de păr

De regulă pacienții care au nevoie de implant de păr au zone de chelie extinsă la tâmple sau în creștetul capului. Nu va conta însă acest aspect. În cadrul consultaţiei la medicul specialist, pacientul este evaluat și îi sunt prezentate opțiunile, abordarea în cazul său. Rata de succes este de 100%, cu rezultate vizibile imediat, iar la câteva luni distanță când părul deja începe să crească, se observă diferențele.

Schimbarea pe care o experimentează o dată cu implantul de păr este una radicală. Aspectul este unul întinerit, trăsăturile sunt mai îmblânzite. Este ca și când ar câștiga câțiva ani. În plus, lipsa părului este un complex ce atrage după sine și o viață socială limitată. Așadar, ca urmare a unui implant de păr, lucrurile încep să se schimbe, dat fiind că atunci când te simți bine în pielea ta emani încredere de sine și ești mai sociabil.

Cât costă un implant de păr

Advertisement

La clinica Dr. Felix Hair Implant vin pacienți de peste tot din lume. De asemenea celebrități, persoane publice din România au apelat la serviciile acestei clinici. Ca drept dovadă, regăsim recomandări de acest gen în cadrul paginii oficiale, foto și video.

Prețurile variază de la caz la caz. Cert este că vorbim despre tehnică de top, medicină modernă și de tot confortul pacientului. Nu merită a opta pentru ceva ieftin, ținând cont de ce rezultate sunt așteptate. Pentru cei interesați, există și opțiunea de plată în rate, aspecte care vor fi discutate cu reprezentanții clinicii.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending